2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lianka7 super pristup 😉
@samantha543 prepáč že len teraz odpisujem musela som ist na nákup .....tie čiaročky budú silnieť tak ako ti tu písali baby neboj 🙂
@samantha543 vydrž a pak nám tu ty dálničky vyfoť ať máme radost s tebou 😀
@lianka7 ach mrcha jedna, nevěš hlavu jedna známá měla taky termín, že půjdou na uměle no a ani to nestihli měsíc před otěhotněla přirozeně 😉
@samantha543 tak to čakanie to ti verím 😉 aj ja som tiež a myslím že každá z nás je nedočkavá......ja by som už najradšej ten den vedela či som tehu 🙂 😉
@betty26 Jo mě to povídej.... já mám 9-12dní do ms a už mě 4dny bolí prsa, věř že to chce hodně přemáhání nepřipisovat to možnému těhotenství a neběžet si pro test 🙂 Ale jelikož mám silný PMS, tak je mi jasný že to prostě jen přišlo dřív a nic to neznamená ☹ ale včera mi jedna známá (už druhá nezávisle na sobě) řekla, že brzy budeme mít holčičku... tak to mi zvedlo náladu a už se těším na další měsíc kdy by se to mělo podle předpovědi tý první povést... Tak uvidíme, jsem v tomhle skeptik ,ale pořád hlodá červíček..co kdyby měla pravdu..... 😎
@jutu07 ahoj, ano u nas na SVK sa to vola alchemilkovy caj. Ja ho pijem od 1 DC po 13 DC a potom pauza.
My sa snazime o mimi, tak som citala, ze sa ma pit len do ovulky. Ja mam cyklus celkom pravidelny cca 28 +- max 2 dni 😅 Dr. povedal, ze to je ok. Tak ja neviem, ja ho pijem len 3 mesiac, tak uvidim. Uff, to neviem ako s tou teplotou, ja si ju uz nemeriam, uz som rezignovala. Mna caka laparoskopia ☹
@jankohrasko aha tak to je mi líto, ale stejně děkuju já budu čekat kdy po něm dostanu MS.
@jutu07 Jo to bych brala.... 🙂 vím, že je brzy ale i tak si zítra půjdu koupit testíky do zásoby, protože mám dneska celkově takovej zvláštní pocit a i manžel už na mě tak zvláštně koukal, když jsem hodinu po snídani si dala kus bonboniery na to 3 kys okurky a ještě si ohřála šťouchaný brambory, k tomu ty prsa.... Ale mě se zdá dost nepravděpodobný, že by se něco takovýho projevilo tak brzy (cca 10dní po), spíš se projevila moje dávno zapomenutá žravost než těhotentsví 😀 😀
@jutu07 Nechci si moc dělat naděje... spíš mám strach aby na mě něco nelezlo.... ☹ Protože od rána je mi chvilku zima, chvilku vedro a chodím pořád na záchod... Takže si mě asi vyhlídla chřipajzna. A to jsem zrovna včera říkala, jak byla velká vlna chřipek a mě se to vyhlo.... tak asi ne ☹ Ale i tak , moc děkuju za podporu. To je výhoda těhle fór ,protože si my holčiny dodáváme sílu a energii....to by chlapi nepochopili 🙂
@dandiela to je pravda co jsem začala psát sem do diskuse, tak jsem i taková klidnější, tak nějak nad vším moc nepřemýšlím. Vždycky jsem se svěřila mm, který mě vyslechl a podpořil,ale poradit dokážou jen holky, takže už ho tím 5x denně neobtěžuju 😀 No já právě mám nějakou chřipku či co, taky mě to štve měsíc je zase v háji, protože v tak slabém těle by se nemohlo nic uhnízdit, takže jsem smířená, že tento měsíc nic a půjdem po mrše do dalšího 😀
@jutu07 Já s tím taky manu nezatěžuju.... kdybych mu měla říkat o každym píchnutí atd. tak z toho za chvilku bude mít hlavu jak pátrací balon 😀 😀 Takhle kolikrát ani nemusím nic přispět a jen si počtu a hodněkrát mě to pomohlo a popravdě vědomí, že v tom nejsem sama je fajn 😎 Já jsem právě za celou zimu nebyla nemocná i přsto že každý den jezdím MHD a tam lidi prskaj bacili jak diví. No a akorát dneska mám takový podivný stavy.... kéž by to byla "nemoc" na 9 měsíců.... každopádně si nesmím dělat naděje a poslušně počkat do termínu MS.... ale jak se znám tak nevydržím a když si zítra koupím testy tak si ho hned udělám 😀 😀
@jutu07 ahoj, ako dlho sa snazilkujete? (ak mi nieco uslo, prepac, nestiham citat)
Alchemilka/kontryhel by mal upravit menstruaciu..
Baby myslite ze ked som mala najsilnejsi ovu test 18.2. a mali sme styk 17,18,19.2 zeby to malo stacit? 😅
@solinkarka teoreticky áno a prakticky uvidíš za dva týždne 😉
@jafnka myslim si ze aj tak z toho nic nebude ale nevadi..v aprili uz budu // 😀
@jankohrasko no snažíme se asi 8měsíců, ale jinak od dubna jsem vysadila HA.V prosinci jsem zkoušela gynex tam je taky kontryhel a hned jsem mela pozitivni test, ale mimi se neudrželo a teď mi doktorka řekla, že mám malou sliznici,takže zkouším kontryhelový čaj jak na zvětšení sliznice, tak doufám, že mi aspoň bude chodit pravidelně MS
@jankohrasko absolutně teda nevím kdy ju mám čekat. Tak jsem si říkala, že kdyby nedošla do 35DC, tak půjdu na vyvolání strašně jsem tím čekáním kdy dojde ztrácela čas(poprvé mi došla až za 3měsíce, jednou 39DC minule 49DC) to jsem ztratila tolik času ☹
@jutu07 ja som mavala ms tak na 32DC a teraz sa mi to nejako dokazilo a mam az na 37DC. Este sa nesnazime, ale ked sa budeme, tak mi to asi bude dost vadit. Cize uz coskoro mi to polezie krkom. 😠
@solinkarka Drzim palce, nech sa podari 🙂 Cakame potom pozitivne zvesti.
@janielik87 dakujem 🙂 budem mi potesenim 😀
@solinkarka 🙂 tak dufam, ze to vyjde 🙂
babenky mám jednu otázočku (skôr si asi robím zbytočné starosti): v utorok som objednaná k dr. na komplexnú prehliadku, ktorá zahŕňa aj gynekologickú prehliadku. budú ma vyšetrovať samozrejme aj zo spodu a brať stery na cytológiu a tak. a chcem sa spýtať, či by to nemohlo narobiť neplechu ak by som bola náhodou tehu.
@jafnka urcite nie ved nepojde ti az do maternice 😀
@solinkarka to hej, ja však po každom takom vyšetrení deň krvácam tak preto sa pýtam

@solinkarka zvladneme,dame do toho vsetko 😉