2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka bohužiaľ, i keď dr. mi na to povedal, že to nič nie je, že sa len neviem uvoľniť
@jafnka no ja sa akoze tiez neviem uvolnit bo taketo vysetrenia nie su mi prijemne ale nikdy som nekrvacala..
@solinkarka tak neviem, tak ten dr. je asi dosť nešetrný alebo čo. veď aj tak ho už chcem zmeniť. ako človek je fajn, ale mám pocit, že je dobrý len na predpisovanie HAK
Ahojte ja som tu nová už týždeň si tu čítam iba tak a snažím sa nájsť niektoré odpovede..tak dúfam že sa aj nám čoskoro podarí a aj Vám samozrejme...všetkým kiežby...mne už mešká mrcha a mám bolesti v podbrušku a vaječníky..ale robila som si test a nič..tak možno alebo kiežby... 😝 dúfam že sa nám to všetkým čoskoro podarí prehodiť na / / 😀
@betty26 jasne to aj ja uz mam aj kupeny testik a to pokusenie je velke 😀 ale musim vydrzat este ale 2 dni ale mrcha zatial nedorazila takze super 🙂
@tasiko ahoj a kolko ty uz meska?mne dnes 3 den robila som si test a ukazal mi slabu ciarku mozno ty pomalicky stupa hcg 😒
@samantha543 ahoj vydrž ešte do zajtra a urob si test s ranného moču 🙂 a ako sa cítiš??
@tasiko ahojdržím palce 😉
@jafnka aj ja rozmýšlam nad zmenou dr. ten môj sa zas príliš venuje predaju vitamínov stále niaky že toto vám treba toto na imunitu a stoja nad 20 eur a ked nekúpiš tak ti vyčíta že sa nestaráš o zdravie.
baby máte niektorá skúsenosti s digitálnym tehu testom Clearblue?
@betty26 ved hej chcela by som vydrzat aj dva dni este ale uvidim ako sa podari...zatial stale tak isto bolesti v podbrusku citlive prsia a mam stale vysoku bazalku takze to vyzera dobre 🙂
@samantha543 naozaj to vyzerá dobre 😉
@janielik87 ďakujem ale ja by som to mala strašne ďaleko do BA takže nie ale si zlatá 🙂
@janielik87 no ja sa chcem opýtať v tom centre pro bios kam idem na prehliadku či by ma nevzali. čítala som aj tu na MK, že jeden z nich dr Smolík je dobrý. ak by ma nezobral tak sa ti potom určite ozvem 😉
@betty26 vies ale ja som stale na pochybnostiach 😉 nevies kolko dni po meskani mrchy by uz mal test ukazat silne ciarocky?
@samantha543 verím ti že si na pochybách ....skús si zajtra spraviť test asi by mal bit uz silnejší neviem moja alebo potom choď ku dr. zoberú ti krv na potvrdenie tehu 🙂
@betty26 jasne zajtra rano si spravim a ked bude silnejsia tak sa objednam k dr...jaaj ten bude prekvapeny ze este som neprisla ani na prehliadku a uz si idem potvrdit druhe tehu 😀
@pepa124 ahoj ano já měla oba s indikací i bez. Jsou rychle a myslím si, že dost citlivé a spolehlivé. Nehledáš čárku prostě buď jsi nebo ne. Také se doporučuje až při terminu MS,aby byl výsledek spolehlivý. Používá se pod proudem moči, pak se ti tam ukážou hodiny a pak už jen výsledek je celkem rychlý. 😉
@samantha543 držím silno palce moja 😀 😀 😀
Ahojte snazilky aj buduce maminky,som po kyrete a zacali sme sa snazit. Lenze prve tehu som mala vsetky priznaky sveta a teraz volako nic. Myslela som si na 100% ze som tehu,lebo ma od ovulky bolelo brucho aj vajecniky presne ako v prvom pripade,aj bradavky,ale nejako to vymizlo. Len mam brucho nafuknute a mam vytok ako v prvom.A este ma boli hlava a zjem vsetko co nejze mna...tak to aj vyzera,uz som pribrala tri kila Tehu test si neurobim ani za svet,lebo minule tehu som mala 4 negativne a na dalsi den HCG ako svet na gynde dakujem za skusenosti a rady,papa
@betty26 dakujem aj ja tebe aby sa vam mimi co najskor podarilo 😉
@jutu07 Ahoj, no praveze ja som ho robila, a to 7 dni po, takze este som ani tak neocakavala nejaky vysledok. No ukazal mi najskor minusko, to bolo cele take plne a potom sa k nemu ukazal len obrys z pluskovej ciarky. Neviem ci chapes. Ja som s manzelom tomu tiez nechapala. Tak chcem este pockat nejaky ten den a spravit dalsi. Myslis, ze to mohlo byt tym, ze je to naznak tehu. Ty si tam mala iba jasne minusko? Ziadna stopa po plusku?
@zuzmor002 dakujem, ano to cakanie je hrozne...ja som dnes 31 DC a mrcha nikde, priznaky, take neurcite ani nie na mrchu ani nie na tehu, ja uz sa v sebe nevyznam... no a som v praci takze nemam ani kedy kupit testik..a prisla som na to ze doma uz ziadny nemam 😠 ... takze to bude este na dlho asi ... drzte palceky...
@samantha543 ďakujem moja 😉 musím ísť teraz do moste pozdejšie ešte prídem 🙂
@pepa124 jeden jsem si dělala v prosinci a bylo to tak týden od očekáváné MS a bylo tam jasné + (a na papírových testech slabá čárka) jenže se to neudrželo a teď v lednu jsem zkoušela druhý a tam bylo - , jak jsem to viděla, tak jsem ho vyhodila a nezkoumala dál, ale pak mi došla mrcha. Možná, že jsi si ho dělala ještě dost brzy každé dívce se hcg zvedá jinak počkala bych aspoň na 12DPO ať je to spolehlivé. Dej vědět jsem zvědavá jak dopadneš 😉
@betty26 jasne maj sa pa 🙂

@jafnka aj po obycajnej prehliadke krvacas?