icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

tasiko
21. feb 2011

no tak ja som sa testla...bo son nevydržala...a ani náznak po druhej / ☹ ☹

tatianatvar
21. feb 2011

Ahojte,
my sa snazime uz asi 4.mesiac, ale nejako sa mi predlzil cyklus z 28 na 36, tak zrejme sme to nevystihli. Mam tesne po ovu, teraz prvykrat si meriam BTT, tak uvidime o 2 tyzdne, ci z toho nieco bude 🙂

samantha543
21. feb 2011

@tasiko tak to mi je luto ☹ ja som sa tiez testla lebo som nevydrzala a //ciarocky 😀

tasiko
21. feb 2011

jéééj tak aspoň niečo 😀 😀 😀 gratulujem!teším sa s tebou 😅 😀

tasiko
21. feb 2011

@samantha543 jéééj tak aspoň niečo 😀 😀 😀 gratulujem!teším sa s tebou 🙂 😀 🙂

tinika
21. feb 2011

@samantha543 moj bol do 9m tiez uplne v pohode len teraz vystrkuje rozky .))

samantha543
21. feb 2011

@tinika no ked uz je vacsi tak aj neposednejsi 😀 tak ale aj ja s tym ratam ze zacne vymyslat 🙂
@tasiko dakujem dufam ze aj tebe sa co najskor podari babenko 😉

tinika
21. feb 2011

@samantha543 sak zvladneme ne? 🙂) moja mamka mala uz druhe v takom čase a zvladla a to neboli ziadne surodenecke kociky a neviem ake pomocky 🙂

raza
21. feb 2011

jééjda, teraz čítam, že ďaľšie ste tehu 🙂 moooc vám všetkým gratulujem! nebojte, čo chvýľa sa k vám pridáme 😉

samantha543
21. feb 2011

@tinika vsak jasne ze zvladneme tesime sa len dufam ze to bude tehu lebo sa mi zda ze ta ciarka je stale tak isto silna ako na tom co som robila predvcerom...neviem ci to je tym ze ten predvcerom som robila rano a tento pred chvilkou
@raza dakujem jasne prajem vsetkym // ciarky 😀

tinika
21. feb 2011

@samantha543 určite aj preto a nestresuj, ja pri prvom som v čase ako teraz čize 12dpo este nemala nič a na 15dpo len tienik a teraz uz na 12dpo tienik 🙂

samantha543
21. feb 2011

@tinika ved aj preto ze pri prvom som v tomto case uz mala peknu palicku a teraz len tienik a som 16DPO ale verim ze je vsetko v poriadku 🙂

meduzka35
21. feb 2011

ahojte snažilky 🙂 ja by som mala mať od víkendu plodné dni, ale vôbec sa mi nedostavil hlien 😢 tak teraz som z toho zmätená ☹ máte s tým skúsenosti??

tatianatvar
21. feb 2011

@meduzka35 mozno sa ti posunie ovulka, merias si teplotu?

meduzka35
21. feb 2011

tatianatvar nie nemeriam, nikdy som to neskúsila..ale asi si zadovážim teplomer, budem mať aspoň istotu 😉 vieš mi nejaky odporučiť?? keď som sa na ovulku nesústredila, tak som ju dostala a teraz keď ju čakám tak nič.. ☹

tinika
21. feb 2011

@samantha543 tak vidis, to ja pri prvom tienik mala az 15dpo hihi a teraz uz 12dpo 🙂)

tatianatvar
21. feb 2011

@meduzka35 ja som tiez nemerala, ale potom som nevedela, kedy mam vlastne plodne dni, pretoze sa mi cyklus predlzil na 36 dni. Teraz meriam a teplota od ovulky pekne stupla, tak som si to potvrdila. Ja meriam elektronickym, vraj ortutove sa uz ani nepredavaju.

meduzka35
21. feb 2011

tatianatvar a teplota má byť aká pri ovulke?? skúsim si dnes zmerať..ako často je treba merať si teplotu??

tatianatvar
21. feb 2011

@meduzka35
Skus pozriet:
http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&...
Mas tam vsetko pekne opisane, ak by to nestacilo, len zadaj do googlu meranie bazalnej teploty,
najdes kopu stranok aj s postupom

meduzka35
21. feb 2011

tatianatvar@ ďakujem, idem si to mrknúť 😉

veronika002
21. feb 2011

@samantha543 Gratulujem :o))

veronika002
21. feb 2011

@tinika asi ma budete považovať za blázna, ale ani za otca si neviem spomenúť, čo znamená značka DPO????

samantha543
21. feb 2011

@veronika002 dakujem DPO je den po ovulke 😀

tinika
21. feb 2011

@veronika002 no v preklade dni po ovulacii 🙂) tazke som dnes 29dc a 12dpo 🙂)

veronika002
21. feb 2011

@tinika ďakujem, už rozumiem..... :o))) ste zlaté....
@samantha543 ďakujem, už rozumiem..... :o)))
Ja mám tento týždeň ovulku, ale tak uvidíme... :o)) Potom už budem aj ja počítať DPO :O))))

tinika
21. feb 2011
jafnka
21. feb 2011

fíha, pozerám, že už sa nám to tu pomaly začína rozrastať 🙂 gratulujem @tinika a @samantha543

tinika
21. feb 2011

@jafnka dakujem

zuzmor002
21. feb 2011

Aj ja gratulujem @tinika a @samantha543 a zároveň tíško závidím, ja som zatiaľ ešte len 8 dpo, takže ešte si trochu na testovanie počkám, len keby som tam mala tiež // 😉

solinkarka
21. feb 2011

@zuzmor002 to uz mas za par dni 🙂