2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahojte,
my sa snazime uz asi 4.mesiac, ale nejako sa mi predlzil cyklus z 28 na 36, tak zrejme sme to nevystihli. Mam tesne po ovu, teraz prvykrat si meriam BTT, tak uvidime o 2 tyzdne, ci z toho nieco bude 🙂
@tasiko tak to mi je luto ☹ ja som sa tiez testla lebo som nevydrzala a //ciarocky 😀
jéééj tak aspoň niečo 😀 😀 😀 gratulujem!teším sa s tebou 😅 😀
@samantha543 jéééj tak aspoň niečo 😀 😀 😀 gratulujem!teším sa s tebou 🙂 😀 🙂
@samantha543 moj bol do 9m tiez uplne v pohode len teraz vystrkuje rozky .))
@samantha543 sak zvladneme ne? 🙂) moja mamka mala uz druhe v takom čase a zvladla a to neboli ziadne surodenecke kociky a neviem ake pomocky 🙂
jééjda, teraz čítam, že ďaľšie ste tehu 🙂 moooc vám všetkým gratulujem! nebojte, čo chvýľa sa k vám pridáme 😉
@samantha543 určite aj preto a nestresuj, ja pri prvom som v čase ako teraz čize 12dpo este nemala nič a na 15dpo len tienik a teraz uz na 12dpo tienik 🙂
@tinika ved aj preto ze pri prvom som v tomto case uz mala peknu palicku a teraz len tienik a som 16DPO ale verim ze je vsetko v poriadku 🙂
ahojte snažilky 🙂 ja by som mala mať od víkendu plodné dni, ale vôbec sa mi nedostavil hlien 😢 tak teraz som z toho zmätená ☹ máte s tým skúsenosti??
@meduzka35 mozno sa ti posunie ovulka, merias si teplotu?
tatianatvar nie nemeriam, nikdy som to neskúsila..ale asi si zadovážim teplomer, budem mať aspoň istotu 😉 vieš mi nejaky odporučiť?? keď som sa na ovulku nesústredila, tak som ju dostala a teraz keď ju čakám tak nič.. ☹
@samantha543 tak vidis, to ja pri prvom tienik mala az 15dpo hihi a teraz uz 12dpo 🙂)
@meduzka35 ja som tiez nemerala, ale potom som nevedela, kedy mam vlastne plodne dni, pretoze sa mi cyklus predlzil na 36 dni. Teraz meriam a teplota od ovulky pekne stupla, tak som si to potvrdila. Ja meriam elektronickym, vraj ortutove sa uz ani nepredavaju.
tatianatvar a teplota má byť aká pri ovulke?? skúsim si dnes zmerať..ako často je treba merať si teplotu??
@meduzka35
Skus pozriet:
http://www.lpp.sk/index.php?option=com_content&...
Mas tam vsetko pekne opisane, ak by to nestacilo, len zadaj do googlu meranie bazalnej teploty,
najdes kopu stranok aj s postupom
tatianatvar@ ďakujem, idem si to mrknúť 😉
@samantha543 Gratulujem :o))
@tinika asi ma budete považovať za blázna, ale ani za otca si neviem spomenúť, čo znamená značka DPO????
@veronika002 dakujem DPO je den po ovulke 😀
@veronika002 no v preklade dni po ovulacii 🙂) tazke som dnes 29dc a 12dpo 🙂)
@tinika ďakujem, už rozumiem..... :o))) ste zlaté....
@samantha543 ďakujem, už rozumiem..... :o)))
Ja mám tento týždeň ovulku, ale tak uvidíme... :o)) Potom už budem aj ja počítať DPO :O))))
@veronika002 🙂
fíha, pozerám, že už sa nám to tu pomaly začína rozrastať 🙂 gratulujem @tinika a @samantha543
Aj ja gratulujem @tinika a @samantha543 a zároveň tíško závidím, ja som zatiaľ ešte len 8 dpo, takže ešte si trochu na testovanie počkám, len keby som tam mala tiež // 😉
@zuzmor002 to uz mas za par dni 🙂

no tak ja som sa testla...bo son nevydržala...a ani náznak po druhej / ☹ ☹