icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

betty26
22. feb 2011

@tatiana77 nám sa 1krát tiež hned zadarilo ani som nečakala že na prvý krát ale potom MA ☹ ...maj sa moja

pepa124
22. feb 2011

@betty26 Este by som sa chcela nieco opytat. Asi pred 2 hodinami som si robila test, bol negativny, ale dala som ho do nocneho stolika. Teraz som sa nan iba tak isla pozriet a ked som ho pozerala a zahladela sa nan, tak taka slabulinka ciarocka tam myslim, ze je. Ale je to vidiet iba ak sa clovek strasne zahladi a pozera pri okne kde je svetlo. Moze z toho nieco byt? Neni to mylne ked je to po dlhsej dobe ako som testovala?

betty26
22. feb 2011

@pepa124 neviem moja skús počkať ešte a pár dní a potom si urob z nova tehu test.

solinkarka
22. feb 2011

@pepa124 taky so mala presne aj ja...len pri okne a svetlu viditelna..skus znova obden 🙂

pepa124
22. feb 2011

@solinkarka A ako si ty potom dopadla? Teraz si tehu?

pepa124
22. feb 2011

@solinkarka Inak ja som bola teraz za mojim drahym v robote ukazat mu to, ci sa to iba mne zda a namyslam si a to malinko co tam bolo vidiet videl aj on, takze namyslanie to nebolo. Sice najskor povedal, ze nevidi nic, ale potom ked na to dlhsie hladel, tak uznal, ze nieco vidi.

raza
22. feb 2011

ahojte, tak čo tu čítam, nechcem hovoriť za všetkých, ale mne sa po potrate asi oplatilo čakať so snažením.. ja som si povedala, že najprv vyšetrenia a potom sa môžem snažiť. tak som absolvovala všetky možné výtery a aj mi niečo zistili. preliečlila som sa aj spolu s mn ( aj keď je pravda, že kým sme došli k negat. výsledkom, prešlo 5 mesiacov!!!) ale teraz som si istá, že som ok. aj keď, človek nikdy nevie, keď sa nám 5 mesiacov nedarí 😒
Kyyret mi robili v nitre, keď som sa prebudila na pooperačke, plakala som, tak mi sestrička vyrozprávala, že aj jej sa to stalo a že jej odporúčili čakať aspoň 3 mesiace a ona po 2 otehotnela 🙂 teraz majú 4 deťúrence 😀
Ja som sa mojej doktorky opýtala, čo si mám o tom myslieť, že niekto hovorí 3, niekto 4 a niekto 6 mesiacov.Moja doktorka mi povedala, že by som radšej mala počkať 6 mesiacov, pretože môjmu telu môže trvať približne 3až 6mesiacov, kým sa dá dokopy, no my nevieme, koľko to komu trvá(či 3, alebo 6), preto radšej počkať 6.
Takže asi tak. no, ja som zvolila postup: vyšetriť, preliečiť, snažilkovať 😉
Ale v každom obdobnom článku sa píše, aby žena nečakala príliš dlho so snažením, pretože potom je šanca nižšia. Už len z psych. stránky... aj moja doktorka povedala, že u mňa je dosť možné, že práve stres mi nedovoľuje otehotnieť. Keď sme moc v strese, môže sa totiž stať, že nám nedozreje vajíčko, čo som pred tým vôbec nevedela! Takže, ak vás nabudúce naserie manžel, alebo kolegyne, nestresujte !! 😀 😀 😀

raza
22. feb 2011

@pepa124 no, podla toho, akej farby je čiarka. ak je len taká šedivá, tak to je nič, aj ja, aj iné baby s tým už majú skúsenosť 😒
ale ak je taká ružovkastá alebo fialková, tak 😀
no radšej by som ešte aspoň pár dní počkala a potom test zopákla, keďže ti tá čiarka nabehla až po dvoch hodinách... v každom prípade, držím päste 🙂 daj potom vedieť 🙂

pepa124
22. feb 2011

@raza ja idem vo stvrtok aj tak k doktorovi, takze budem vediet na isto na com som. Ja popravde ani neviem akej farby to bolo lebo to bolo take slabulinke, ze tazko bolo odhadnut farbu, ale modlim sa a pevne verim, ze to bude pozitivne. Potom dam urcite vediet. Ja ked budem tehotna, tak to dam asi aj do hlavnych sprav v telke vyhlasit 😀

raza
22. feb 2011

@pepa124 hihi, kľudene daj 😀
no, všade sa hovorí, aby si to na začiatku nezakríkla, nikomu nevravela.. bla bla, bla... a ja keď som bola tehu, tak som si ani len ponožtičky nekúpila, aby mi to nešťastie neprinieslo, a dopadlo to tak, ako to dopadlo. Keď teraz otehotniem, hneď od doktorky pôjdem drobčekovi niečo kúpiť!!! a už sa na to strašne teším, len nech to už je!

betty26
22. feb 2011

@raza mna moj dr neposlal na žiadne vyšetrenia iba na inf lebo som mala zvýšené toxo ale tam mi povedali že to nebola príčina potratu.Lekári velmi po 1 potrate nechcú posielať na vyšetrenia až po 2 a viac čo je podla mna sprostost mali by hneď posielať.Ty si máš asi dobrú dokt......mne dal môj gyn predpísal hormonálne lieky duphaston a tak my vysetloval že to je na to aby mi dozrelo vajíčko ..držím nám všetkým palce aby sme si našli čoskoro // 🙂 😀

solinkarka
22. feb 2011

@pepa124 no ak si si nevsimla o mimi sme prisli v 10tt 😔

pepa124
22. feb 2011

@solinkarka Prepac, naozaj som nevedela. Keby ano, tak sa tak hlupo nepytam. Velmi ma to mrzi.....boze som ja hlupa.

pepa124
22. feb 2011

@raza Tak to ja tak isto. Viem, ze sa hovori aby sa to na zaciatku tajilo kvoli zakriknutiu, ale poznam vselijake pripady a je tazko povedat, ci sa treba toho drzat. Ja by som to asi nevedela, natolko sa uz poznam. Ja budem taka stastna, ze urcite aspon najblizsim poviem.

jafnka
22. feb 2011

čaute kočky. tak som po prehliadke. a výsledok je asi takýto: keď som dr povedala, že sa snažíme o mimi tak ma najprv kukol cez brušné sono a keďže nevidel žiadny náznak tehu ☹ tak ma potom dovyšetroval normálne - vaginálne sono a samozrejme aj stery. a bol neuveriteľne jemný! pri mojom zvyčajnom dr som potom vždy deň krvácala a teraz som bola u iného a ani kvapka krvi. takže jednoznačne idem zmeniť gynekológa. a keďže mám problémy s mechúrom (kvôli tomu som vlastne išla na tú prehliadku) tak mi predpísal tabletky, ktoré však tehotné nesmú užívať ☹ takže si dávame pauzu od snažilkovania kým ich nedoberiem...

solinkarka
22. feb 2011

@pepa124 co uz stalo sa 😔 ale ideme dalej a dufam ze sa nam coskoro podari a dotiahneme to uz do uspesneho konca 😵

jafnka
22. feb 2011

a kedy asi tak začne byť niečo vidno na sono? som sa ho neopýtala ja blbá

pepa124
22. feb 2011

@solinkarka Velmi ti drzim palce a prajem ti to. Urcite sa ani nenazdas a coskoro budes mat na teste // a potom o nejaky cas babatko aj doma v postielke. Drzim ti silno palceky. Zivot ide dalej a treba si povedat, ze vsetko zle je na nieco dobre a pre nieco sa to stalo. Jedny dvere sa zatvoria, otvoria sa druhe a mozno lepsie. Zivot nas casto vselijako skusa. Velmi drzim palceky 🙂

obedwix
22. feb 2011

čaute kočky...chcem sa opytať...kde ste kupili testik s //??? 😀 (žartujem)... aj ja už chcem!!!

kykyna888
22. feb 2011

@tinika gratulujeeeem a tešíím sa s vami

kykyna888
22. feb 2011

@samantha543 jeeej blahoželám k // 🙂

sasena033
22. feb 2011

no ahojte snazilky.....uz to dolahlo aj na mna 😉 my sme sa chceli snazit az koncom roka ale dovtedy to asi nevydrzim takze este marec doberiem HAK a od maja mozeme ist nato 😉 a Vam baby prajem najst co najskor// 😉

sasena033
22. feb 2011

@samantha543 gratulujem, k // 😉 Baby vidim ze pomaly ale isto sa rozrastate 😉

tinika
22. feb 2011

@kykyna888 vdaka

tasiko
22. feb 2011

ahojte...tak dnes mi vyšiel test mamatest / / čiarky,síce jeda slabšia ale je dosť viditeľná....myslíte že tomu môžem veriť???
😲

tasiko
22. feb 2011

halóóó??
😎 😖

sasena033
22. feb 2011

@tinika taktiez gratulujem k novym tehulkam 😉

sasena033
22. feb 2011

@tasiko myslim ze urcite 🙂 odfot a ukaz Nam 😉

tasiko
22. feb 2011

@sasena033 aj ja som sasa..🙂 idem na to len som to tu nikdy nepridávala ako na to???porad....🙂

tasiko
22. feb 2011