2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@tasiko ... jasne tehu... uz sa len objednat k dr... blahozelam... 🙂
... zaciname snazilkovat zaciatkom marca, dnes dorazila mrcha...
jéééj ďakujem strašne sa teším 😀 😀 😀
@betty26
@z.vrablova
janielik87
všetkým ďakujem nech sa aj Vám čoskoro podarííí!!!!
@tinika a @samantha543 srdecne gratulujem k // ...ja som 11DPO (zajtra 12 uff ze by prvy pokus na test?) , priznaky mam asi od 3.-4. dpo tak dufam, ze si tiez najdem ciarocky...ale zatial na to nemam odvahu, asi si pockam do vikendu aspon kedy mam termin MS. Vam prajem vela pokoja, aby sa babatko dobre zahniezdilo a bezproblemove preckanie prveho trimestra 🙂
@ tinika a ty si kedy testovala mne pred tym vyšli predchadzajuce negatibne a dnes večer tento s // 😝
@samantha543 tak aj mne dnes vyšli koľaje a včera sme si písali...pamätáš?? 😀 😀 😀
@chirabell nezúfaj ved vravím ja som mala také divné pocity a napínalo ma čo sa mi pred tým nestávalo...a ešte včera tuším som tu písala so samanthou že reku testnem sa aby som vedela že či budem piť al nie a dnes keď som išla na wc v podniku skoro som sa dogrc...ala tak reku to už neni možné...a dnes o deviatej som prišla a bum.dúfam že ma neoklamali dve§tri pivvká bo som bola v tom že negat. 😀 😀 ešte dnes poobede...tak rdšej počkaj ak nechceš byť sklamana ale ak tušíš ako ja tak šup tam cikať a aj keď výjde negat je šanca že sa to zmení o pár dní... 😀 a ešte teda-môhol sa test znýliť kvoli tým pivkám??? 😅 😅
@z.vrablova aj mne vcera dorazila.... mam est ebalik HAK a potom ideme nato aj my 🙂
No baby, mne to tento mesiac zase nevyšlo, dnes som mala ráno pokles BT a už som začaôla aj špiniť, takže zase nič! 😢 😢 😢 A mala som mať mršku najskôr v nedeľu! Neviem čo to má znamenať! Doteraz som mávala cyklus vždy 30-dňový, posledné dva mesiace čo si meriam bazálnu teplotu mám len 27-dňový. A čo som pozerala na nete, pri 27-dňovom cykle by mala byť ovulka na 13-14 deň, mne podľa BT vychádza až na 17-18 a vždy 10 dní po ovulke už mám mršku! Zdá sa mi to nejaké čudné!

@tasiko Gratulujem k palickam 🙂