icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janielik87
22. feb 2011

@tasiko Gratulujem k palickam 🙂

z.vrablova
22. feb 2011

@tasiko ... jasne tehu... uz sa len objednat k dr... blahozelam... 🙂
... zaciname snazilkovat zaciatkom marca, dnes dorazila mrcha...

betty26
22. feb 2011

@tasiko gratulujem krásne koľajnice 🙂 😉

tasiko
22. feb 2011

jéééj ďakujem strašne sa teším 😀 😀 😀

tasiko
22. feb 2011

@betty26
@z.vrablova
janielik87
všetkým ďakujem nech sa aj Vám čoskoro podarííí!!!!

jutu07
22. feb 2011

@pepa124 ahoj asi jsem to přehlédla, ale jak dlouho se snažíte?

jutu07
22. feb 2011

@tasiko gratuluju ke krásným dálničkám 😀

tinika
22. feb 2011

@tasiko kraaaaa mne este neukaze tak pekne

tinika
22. feb 2011

@sasena033 vdaka

tasiko
22. feb 2011

@jutu07 @tinika ďakujem tak myslíte že mám tomu veriť že to nie je žiaden blud...? mrcha mešká ale prsia ma nebolia...jedine že ma napína keď čitím zuby 😀

chirabell
22. feb 2011

@tinika a @samantha543 srdecne gratulujem k // ...ja som 11DPO (zajtra 12 uff ze by prvy pokus na test?) , priznaky mam asi od 3.-4. dpo tak dufam, ze si tiez najdem ciarocky...ale zatial na to nemam odvahu, asi si pockam do vikendu aspon kedy mam termin MS. Vam prajem vela pokoja, aby sa babatko dobre zahniezdilo a bezproblemove preckanie prveho trimestra 🙂

tasiko
22. feb 2011

@ tinika a ty si kedy testovala mne pred tym vyšli predchadzajuce negatibne a dnes večer tento s // 😝

tinika
22. feb 2011

@tasiko ja som pri prvom nemala uplne ziadne priznaky a teraz len mi je kus divne dnes takze neries ked mas dialnicu 🙂)

tasiko
22. feb 2011

@samantha543 tak aj mne dnes vyšli koľaje a včera sme si písali...pamätáš?? 😀 😀 😀

tinika
22. feb 2011

@chirabell vdaka a drzim prsty

@tasiko ja včera rano a naobed a dnes tiez .)

jutu07
22. feb 2011

@tasiko tomu můžeš věřit ty jo co bych dala za tak nádherný test. Příznaky můžeš mít klidně až druhý měsíc těhu u každého je to jinak. 😉

tasiko
22. feb 2011

@jutu07 jej vďaka ak všetko pôjde ok tak to bude moje prvé/naše/ bábätko 😀 😀 asi si zajtra ešte urobím test pre potvrdenie a potom k dr. Nebojte všetkým sa dúfam čoskoro zadarí určite 😀 😀 😀

tasiko
22. feb 2011

@tinika a ako vieš v ktorom týždni si?ja som z toho úplný jelen viem cca kedy sme sa snažili ale neviem na isto..asi 11.februára tak ako to vypočítam?

chirabell
22. feb 2011

@tasiko pridavam sa ku gratulantom k tehu 🙂 pekne si to uzivaj

chirabell
22. feb 2011

@tasiko u nas bola 11. ovulka a samozrejme aj snazilkovanie...ty uz mas testik a ja este nemam odvahu...hehe...ze by som to skusila zajtra? ufff...no uvidim ci naberiem odvahu 🙂

tasiko
22. feb 2011

@chirabell nezúfaj ved vravím ja som mala také divné pocity a napínalo ma čo sa mi pred tým nestávalo...a ešte včera tuším som tu písala so samanthou že reku testnem sa aby som vedela že či budem piť al nie a dnes keď som išla na wc v podniku skoro som sa dogrc...ala tak reku to už neni možné...a dnes o deviatej som prišla a bum.dúfam že ma neoklamali dve§tri pivvká bo som bola v tom že negat. 😀 😀 ešte dnes poobede...tak rdšej počkaj ak nechceš byť sklamana ale ak tušíš ako ja tak šup tam cikať a aj keď výjde negat je šanca že sa to zmení o pár dní... 😀 a ešte teda-môhol sa test znýliť kvoli tým pivkám??? 😅 😅

jutu07
22. feb 2011

@tasiko alkohol na to vliv nemá, tak nešpekuluj čárka je tam 😀 Uvidíš jak ti to dr. potvrdí 😉

tasiko
22. feb 2011

oukej @jutu07 vďaka aj som nad tým rozmýšlala...k dr pôjdem až neskôr čítala som si aj tu že aby dačo bolo vidno 😝 😀 😀 zatial si budem užívať a tešiť sa a samozrejme budem Vám všetkým tuná držať prsty silno!!! 😀 😀 😀

jutu07
22. feb 2011

@tasiko no přesně doktorka to může na UTz vidět až tak 2týdny nebo 3 po meškání ms,ale v krvi je to hned. Hlavně mysli pozitivně máš tam opravdu krásné dálničky a buď v klidu to je potřeba 😀

tinika
23. feb 2011

@tasiko to ti vypočita tehotenska kalkulačka podla poslednej menstruacie

lilik15
23. feb 2011

@betty26 ahoj moja celkom v pohode a ty sa mas ako?

sasena033
23. feb 2011

@z.vrablova aj mne vcera dorazila.... mam est ebalik HAK a potom ideme nato aj my 🙂

sasena033
23. feb 2011

@tasiko jasne tehu...blahozelaaaaaaaaaaaaam 😉

zuzmor002
23. feb 2011

No baby, mne to tento mesiac zase nevyšlo, dnes som mala ráno pokles BT a už som začaôla aj špiniť, takže zase nič! 😢 😢 😢 A mala som mať mršku najskôr v nedeľu! Neviem čo to má znamenať! Doteraz som mávala cyklus vždy 30-dňový, posledné dva mesiace čo si meriam bazálnu teplotu mám len 27-dňový. A čo som pozerala na nete, pri 27-dňovom cykle by mala byť ovulka na 13-14 deň, mne podľa BT vychádza až na 17-18 a vždy 10 dní po ovulke už mám mršku! Zdá sa mi to nejaké čudné!

betty26
23. feb 2011

@lilik15 ahoj aj ja sa mám fajn 🙂 U nás sneží už aby bolo teplo...