2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@tasiko gratulujem urcite si tehu to su krasne kolaje...prajem krasne tehulkovanie 😀
@sasena033 dakujem prajem vam aby sa vam vsetkym darilo a co najskor ste si nasli poriadne dialnice 😀
skuste pozriet do albumu..tam je to lepsie
baby..krásný dník vám prajem...mala by som jednu otázočku 😒 dnes je 23 DC amne je akosi divne...už dva dni mi je večer neskutočne zle na žalúdku...mohli by to byť nejaké príznaky??prípadne kedy odporúčate urobiť testík..nie je to skoro ak mám 30 dňový cyklus???
@solinkarka ja vidim tienik
@lilik15 no bola som u neho kvoli bolestiam v podbrušku myslela som že mám niaky zápal ale na štastie nie...a pítal sa ma že od kedy sa snažíme tak so mu povedala ze od janu a dal mi ich ze na dozretie vajíčka aby sa z neho stalo žlté teliesko aspon tak som to pochopila ...mám to brat 14 den po mrche do 25 dna 2 tabletky denne...a ty ich prečo bereš??
@solinkarka moja a kedy si mala prvy test ovulacny pozitivny?
@lilik15 mam v tom hrozny chaos...18. ma to tak strasne pichalo to by aj sedelo z dnami..ale ovu by musela byt tesne po ms...boze skoda ze nemam ovulak by som ho skusila..bo ten ukazuje stale pozitivny ked je tehu
@solinkarka tak sup do lekarne :D moja a kedy ti skoncila mrcha?
@lilik15 no veru ze aj asi pojdem do carefouru na ten ovulak..ved mne to neslo do hlavy ako je mozne ze mi 4 dni ukazuje pozit. ovu test
@solinkarka možno sa vám zadarilo naValentína 🙂
@lilik15 no ja mám ciklus po MA pravidelní tak dúfam že mi ho nerozhádže 🙂

@zuzmor002 kamoska ma teraz tiez tak dinve ze mala pokles, spinila a potom zase stupla teplota a doteraz ma 37,1 a tehu test čisty, dnes sa jej zdalo ze uz tienik ale ze vraj to len jej predstava tak počkaj aj ty a uvidis