2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@betty26 hmm a este aj pred tym bol 12.2. sexik 🙂
@lilik15 no ak bude aj dnes pozit. ovu test tak ja uz neviem...
@solinkarka no tak si zajtra sprav tehu test a uvidis mozno si otehu este pred mrchou aj to sa stava :D
@solinkarka aj podla mna si sprav tehu test 🙂
ja sa zviknem riadit podla tohto a na mna to aj plati vacsinou http://calendar.zoznam.sk/menstruacny-kalendar.php
@solinkarka mohla biť aj v tedy ovu niektorá baba písala že otehotnela hned po mrche 🙂
@solinkarka inak mne zacal menzes 4.februara tak sme mali podobne 🙂
Baby neriesim to, zbytocne ma to len depkuje a davam si falosne nadeje... ☹ proste sa stala niekde chyba a tehu nie som 😔
@solinkarka neviem ale zda sa mi to velmi skoro to by si musela mat ovu ked si bola 10dc a ty mavas priemerne 29dc cyklus nie? takze ovu najskor 14dc podla tabuliek 😒
ale zase nikdy nevies :d
@lilik15 netreba sa riadit len podla tabuliek..jedna kocka mala len 19dc a ovu na 5dc...kazda zena je ina..
@solinkarka to nemôžeš vedieť či si či nie mysli pozitívne 🙂 viem že ak bi si náhodou nebola tehu bolo bi to sklamanie ..ale nebuď smutná určite sa vám to podarí
@solinkarka vsak jasne to je pravda ..ved uvidis chod kupit ovu test a tehu :D
@betty26 nebolo by to sklamanie, proste ideme dalej a raz sa to podari 😉
@solinkarka presne tak raz sa nám to podarí ale nebolo bi zlé keby že je to už teraz 😀 😉
@solinkarka ja by som nerobila unahlene zavery ved uz buduci tyzden by ti mala prist mrcha tak uvidis ci si alebo nie si tehu 🙂 🙂 podla mna je aj skoro si robit test.
@drobik1 no mrcha dnes prisla, a s takym navalom, ze sa nevladzem postavit z postele, a treba ist do prace, este ze dnes zacinam poobede, dufam, ze trosku prejde...ale som sklamana dost, no mozno to je naschval tak, ze na to este nemame podmienky pripravene...ved uvidime nabuduce
@solinkarka ano to mas pravdu, mne keby test ukazal takeho ducha asi by som bola o tom presvedcena ze som. aj ked ja si myslim ze najlepsi je mamatest.
@solinkarka nikdy nevies, drzim velmi palce, aby to bolo tehu. Ja musim cakat este aspon 10 dni na testovanie, aj ked od 3 dna od ovu ma nejak divne boli v podbrusku a aj prsia su citlive, to nikdy predtym nebolo, tak uvidime, ci sa prilis nesledujem 🙂
@misinn kupim mamatest a testnem cez vikend
@solinkarka a ako sa cítiš máš aj niake príznaky ???
ja ked som bola tehotna priznaky mi zacali vzdy az tak v druhom mesiaci ked sa zvysovalo hcg dovtedy skoro nic...

@solinkarka no to je blbost podka mna aby si mala 4dni ovulku :/ skoc si ho kupit uvidis co ti ukaze a popri tom si kup aj nejaky kvalitny tehu test