icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
23. feb 2011

@misinn tak to je fajn stránka, alen škoda, že neviem, kedy mám tu luteálnu fázu 😠

raza
23. feb 2011

baby a čo stojí ten mamatest? ja som o ňom ešte nepočula. majú ho bežne v lekárni? ja som doteraz kupovala len rapicler v červenej krabičke..

solinkarka
23. feb 2011

@betty26 praveze nic...iba som unavene ako vol ale to som stale 😀 uvidime v nedelu co bude 😉

betty26
23. feb 2011

@solinkarka držím ti silno palce moja aby si si tam našla // 🙂 a ak náhodou nie tak marec to istí 😉

solinkarka
23. feb 2011

@raza mamatest u nas stoji 3,15eur a su tam dva pasiky a potom je este kazetovy a ten stoji neviem kolko

raza
23. feb 2011

@betty26 netuším prečo, ale aj ja dosť verím tomu marcu 😉

misinn
23. feb 2011

@raza stoji asi okolo 3eur a su v nom dva testy.. lunelnu fazu by si mala mat podla toho kolko dni mas cyklus. vacsinou je to v polovici cyklu, takze ak mas 28dnovy cyklus lunealnu fazu mas 14dni. 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@betty26 mozno len blbnu hormony a ukaze mi az pred ms ak by bola normalne ovu 😀

kykyna888
23. feb 2011

@misinn možem sa opýtať??mamatest sa dá robiť aj pred očakávanou mrškou alebo až keď meškááá?

misinn
23. feb 2011

ak sa vam podari v marci tak to potom budete mat decembrove babatka 🙂

raza
23. feb 2011

@solinkarka ďakujem, kúpim si do zásoby, nech potom môžem testovať 🙂

ozaj, ženy, včera som si dala poslednú tabletu na vkladanie. kedy najbližšie sa môžem snažiť? aj keď neviete iste, aspoň názor.. 😒

misinn
23. feb 2011

@kykyna888 da sa robit uz pred ocakavanou menstruaciou, mne mamatest ukazal uz na 8den po sexe 🙂

raza
23. feb 2011

@misinn aha, ďakujem 🙂

raza
23. feb 2011

@misinn jaj, že decembrové, tak to by sme mali darčeky pre celú rodinu vybavené 😀

misinn
23. feb 2011

@raza haha to mas pravdu, myslim ze iny darcek by ich nepotesil viac nez babatko 🙂 🙂

kykyna888
23. feb 2011

@misinn waw..tak to je ozaj dobrééé..čiže ak budem testovať tak len s mamatestom.. 🙂

betty26
23. feb 2011

@raza tak nech sa nám to splní 😉

misinn
23. feb 2011

@kykyna888 ano ale na 8den je este ta ciarka slaba, kebyze si robis kazdy den tak by si ju mala kazdy den silnejsiu podla toho ako by ti stupalo hcg, preto ak si urobis na 8den a bude slaba tak si aj tak mozes byt ista ze si tehu 🙂

drobik1
23. feb 2011

@rakovcanka jasne neboj vsetko bude 🙂 mozno su to fakt stresy 🙂 neboj ked to ma prist tak to pride a nezufaj 😎

solinkarka
23. feb 2011

Baby som signalizovala muzikovi cez telefon ze sme asi tehotny 😀 tak ze za chvilu pride domov pre mna a ideme do mesta na testy 😀

betty26
23. feb 2011

@solinkarka zlatý to chlap určite sa už nevie dočkať 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@betty26 jj ale nechcem ho sklamat 😔 ale vsak uz nejako bude len 🙂

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka tak ppotom daj vediet budem drzat prsteky :D

misinn
23. feb 2011

@solinkarka hmm tak to som zvedava 🙂

betty26
23. feb 2011

@solinkarka neboj nesklameš 🙂 a ak náhodou nie si tehu tak ten marec ako som písala to istí 😀 držím silno palce moja ...potom napíš ako si dopadla

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 a co ti mam dat vediet? ze som si kupila testy? 😀 jaaaj ozaj vsak ten ovulak idem dnes skusit...jasne dam vediet ale to az ku veceru

solinkarka
23. feb 2011

@misinn
@betty26 dnes budem testovat len ovulakom bo ten ukazuje stale // ked je zena tehu...a mamatest az cez vikend

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka no este ze ti to doslo ze vysledok ovu testu 😀 😀
ale ja si myslim ze tehu budes 😉 lebo ted duch by sa ti tam len tak neobjavil 😉 teda to je moj nazor a objavil sa hned alebo az po dlhom cas?

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 no cca 10 minut

misinn
23. feb 2011

@solinkarka podla mna teda neklamal 🙂