2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
baby a čo stojí ten mamatest? ja som o ňom ešte nepočula. majú ho bežne v lekárni? ja som doteraz kupovala len rapicler v červenej krabičke..
@betty26 praveze nic...iba som unavene ako vol ale to som stale 😀 uvidime v nedelu co bude 😉
@solinkarka držím ti silno palce moja aby si si tam našla // 🙂 a ak náhodou nie tak marec to istí 😉
@raza mamatest u nas stoji 3,15eur a su tam dva pasiky a potom je este kazetovy a ten stoji neviem kolko
@betty26 mozno len blbnu hormony a ukaze mi az pred ms ak by bola normalne ovu 😀
ak sa vam podari v marci tak to potom budete mat decembrove babatka 🙂
@solinkarka ďakujem, kúpim si do zásoby, nech potom môžem testovať 🙂
ozaj, ženy, včera som si dala poslednú tabletu na vkladanie. kedy najbližšie sa môžem snažiť? aj keď neviete iste, aspoň názor.. 😒
@rakovcanka jasne neboj vsetko bude 🙂 mozno su to fakt stresy 🙂 neboj ked to ma prist tak to pride a nezufaj 😎
Baby som signalizovala muzikovi cez telefon ze sme asi tehotny 😀 tak ze za chvilu pride domov pre mna a ideme do mesta na testy 😀
@solinkarka zlatý to chlap určite sa už nevie dočkať 🙂
@betty26 jj ale nechcem ho sklamat 😔 ale vsak uz nejako bude len 🙂
@solinkarka tak ppotom daj vediet budem drzat prsteky :D
@solinkarka hmm tak to som zvedava 🙂
@solinkarka neboj nesklameš 🙂 a ak náhodou nie si tehu tak ten marec ako som písala to istí 😀 držím silno palce moja ...potom napíš ako si dopadla
@lilik15 a co ti mam dat vediet? ze som si kupila testy? 😀 jaaaj ozaj vsak ten ovulak idem dnes skusit...jasne dam vediet ale to az ku veceru
@solinkarka no este ze ti to doslo ze vysledok ovu testu 😀 😀
ale ja si myslim ze tehu budes 😉 lebo ted duch by sa ti tam len tak neobjavil 😉 teda to je moj nazor a objavil sa hned alebo az po dlhom cas?
@lilik15 no cca 10 minut
@solinkarka podla mna teda neklamal 🙂

@misinn tak to je fajn stránka, alen škoda, že neviem, kedy mám tu luteálnu fázu 😠