icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka no zajtra si urob druhy a uvidis 😉

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 co druhy? tehu test?

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka ano presne tehu test 😀 😀 ty si dnes nejak mimo ci?

misinn
23. feb 2011

@solinkarka skus mamatest ten ta neoklame 😉

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 no mam v hlave plno myslienok a neviem sa na nic sustredit 😒 ale ved som pisala ze testnem az cez vikend mama testom

solinkarka
23. feb 2011

@misinn jj ale az cez vikend ak do vtedy vydrzim 😉

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka hee a myslis ze to vydrzis 😎

mima01
23. feb 2011

@solinkarka no paraaaaada 🙂 🙂 🙂 Tak dzrim palce, nech je testik pozitivny 😉 Treba verit, vzdy je sanca, aj ked to necakas 😉

misinn
23. feb 2011

@solinkarka aha oki 🙂 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 asi nieeee 😀 ja som truba 😵 ale do piatka rana vydrzim isto 😀

solinkarka
23. feb 2011

@mima01 ten dnesny test ma uplne zmietol 😀 zeby som bola fakt tehu? ale nie neverim tomu 😠

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka moja poznam to podla seba stavim sa ze zajtra rano budes testovat 😀 😀
ale to by asi kazda z nas nevydrzala 😉

kykyna888
23. feb 2011

@misinn jooj ja nemáám odvahu si urobiť testík...bojím sa že budem sklamaná ☹ asi vydržím do toho 2.3 a potom to testnem 😀 jooj bábiky držte palce aby som to vydržala...

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 tak chut mam urcite rano testnut ale budem musiet sa prekonat...ides dnes na zumbu? ja si ju asi odpustim alebo pojdem len pozriet ako vam to ide 😀

misinn
23. feb 2011

@solinkarka haha aj som si myslela ze nevydrzis 😀 😀 ja by som tiez nie keby sme sa snazili. 🙂

misinn
23. feb 2011

@kykyna888 a kedy si mala plodne dni? ako dlho sa snazite? 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@misinn a vy sa nesnazite?

misinn
23. feb 2011

@solinkarka nie davame si pozor.. chceme sa zacat snazit az na jesen...

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka vsak uvidis 😉 ale ja verim ze tehu budes 😉 mam taky pocit 😉
dnes asi nepojdem neviem uvidim podvecer..no ty radsej teraz urcite nechod

solinkarka
23. feb 2011

@misinn aha tak to si este pockas 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 jooj moja ty ma vies vzdy povzbudit dakujem 😵 mas pravdu nepojdem radsej

misinn
23. feb 2011

@solinkarka ano, ale mne vsetko leti strasne rychlo, ved teraz len zacal rok a o par dni je uz marec, zas sa ani nenazdam a leto mi ubehne strasne rychlo...

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka moja nemaz za co ved od toho tu sme 😉 ono by nebolo dobre ak si tehu ist skakat vsak sama to dobre vies

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 😉 ale tak aspon pozret sa ako vam to fici 🙂 a tvoja svagrina mi povedala ze aj keby som bola tehu tak mozem normlane chodit , ale mne sa to normalne nezdalo 😖

misinn
23. feb 2011

@solinkarka aj ja poznam baby ktore chodili pocas tehu na zumbu, zevraj je to normalne ale ja kebyze som tehu tiez by som tam nesla skakat....

kykyna888
23. feb 2011

@misinn no plodné dni podľa tej stránky ktorú si pridala ty mi vychádzali tak 14,15,16,17 bol najviac plodný...a skúšame ešte len teraz prvý mesiac...ale potešilo by to keby že to výde hneď na prvý krát.. 🙂

kykyna888
23. feb 2011

@misinn ale podľa inej tabuľky mi vyšli plodné dni od 8 do 16...tak snáď sme trafili... 🙂neviem...

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka hm no neviem ja by som radsej nechodila ale ved musis sa ty rozhodnut 🙂

misinn
23. feb 2011

@kykyna888 ja som uz tiez pozerala aj na inej stranke a je pravda ze to neukazuje uplne rovnako. ale ked som otehotnela tak mi to sedelo prave podla tejto stranky na ktoru som sem hodila link 🙂

sasena033
23. feb 2011

kocky ja som sa zabuchla do tohto kocika 🙂http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...