2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lilik15 co druhy? tehu test?
@solinkarka ano presne tehu test 😀 😀 ty si dnes nejak mimo ci?
@solinkarka skus mamatest ten ta neoklame 😉
@lilik15 no mam v hlave plno myslienok a neviem sa na nic sustredit 😒 ale ved som pisala ze testnem az cez vikend mama testom
@misinn jj ale az cez vikend ak do vtedy vydrzim 😉
@solinkarka hee a myslis ze to vydrzis 😎
@solinkarka no paraaaaada 🙂 🙂 🙂 Tak dzrim palce, nech je testik pozitivny 😉 Treba verit, vzdy je sanca, aj ked to necakas 😉
@solinkarka aha oki 🙂 🙂
@lilik15 asi nieeee 😀 ja som truba 😵 ale do piatka rana vydrzim isto 😀
@mima01 ten dnesny test ma uplne zmietol 😀 zeby som bola fakt tehu? ale nie neverim tomu 😠
@solinkarka moja poznam to podla seba stavim sa ze zajtra rano budes testovat 😀 😀
ale to by asi kazda z nas nevydrzala 😉
@lilik15 tak chut mam urcite rano testnut ale budem musiet sa prekonat...ides dnes na zumbu? ja si ju asi odpustim alebo pojdem len pozriet ako vam to ide 😀
@solinkarka haha aj som si myslela ze nevydrzis 😀 😀 ja by som tiez nie keby sme sa snazili. 🙂
@misinn a vy sa nesnazite?
@solinkarka nie davame si pozor.. chceme sa zacat snazit az na jesen...
@solinkarka vsak uvidis 😉 ale ja verim ze tehu budes 😉 mam taky pocit 😉
dnes asi nepojdem neviem uvidim podvecer..no ty radsej teraz urcite nechod
@misinn aha tak to si este pockas 🙂
@lilik15 jooj moja ty ma vies vzdy povzbudit dakujem 😵 mas pravdu nepojdem radsej
@solinkarka ano, ale mne vsetko leti strasne rychlo, ved teraz len zacal rok a o par dni je uz marec, zas sa ani nenazdam a leto mi ubehne strasne rychlo...
@solinkarka moja nemaz za co ved od toho tu sme 😉 ono by nebolo dobre ak si tehu ist skakat vsak sama to dobre vies
@lilik15 😉 ale tak aspon pozret sa ako vam to fici 🙂 a tvoja svagrina mi povedala ze aj keby som bola tehu tak mozem normlane chodit , ale mne sa to normalne nezdalo 😖
@solinkarka aj ja poznam baby ktore chodili pocas tehu na zumbu, zevraj je to normalne ale ja kebyze som tehu tiez by som tam nesla skakat....
@solinkarka hm no neviem ja by som radsej nechodila ale ved musis sa ty rozhodnut 🙂
kocky ja som sa zabuchla do tohto kocika 🙂http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...

@solinkarka no zajtra si urob druhy a uvidis 😉