icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 ta asi nepojdem bo som este aj chora, stale upchaty nos...

sasena033
23. feb 2011

baby zabuchla som sa do kocika....kuk ALBUM...uz len sa snazilkovat 🙂

kykyna888
23. feb 2011

@misinn no uvidííme čo to bude 🙂 radšej počkám kým mi merška nebude meškať...veď bábo neutečie ak som tehotná tak počká 😀

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka vsak uvidis ak sa ti bude chciet a budes ok tak sa mozes ist aspon pozriet 😉 a kedy idete do carrefouru na testiky?

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 drahy povedal ze on skoci po robote mi to kupit 😀 ja mam oddychovat... som zvedava ako sa bude tvarit predavacka ked bude pytat tehotensky test 😀 a aj ovulacne 😀

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka no tak to je zlaty 😀 😀 si to neviem predstavit ako tam nabehne..ale mne minule kupoval drahy hygienicke tampony 😀 😀

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 ale myslim ze mi uz raz kupoval a vravel ze to bolo ok len trosku zakoktal a nevedel co som to vlastne chcela 😀 tampony? 😀 ale to aspon nemusi pytat, to len strci do kosika a je 😀

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka no len on to kupoval v drogerii kde nie je samoobsluha 😀 😀 ale ci by testy kupil neviem 😀 vzdy ich kupoval so mnou ale sam este eee

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 aha tak to uz hej 😀 je dobre ked chlap sa neboji alebo nehambi kupit aj takuu zensku vec..ved to patri k zivotu rovnako ako chleba a cukor 😀

misinn
23. feb 2011

baby vy robite alebo ste doma?

solinkarka
23. feb 2011

@misinn ja som momentalne doma a tuto @lilik15 maka aj zamna 😀

misinn
23. feb 2011

@solinkarka aha ste kolegyne? 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@misinn nie susedy 😀

kykyna888
23. feb 2011

@misinn ja som doma tiež..nepracujem momentálne...a už ani nehľadám teraz kedže sa snažíme...

misinn
23. feb 2011

@solinkarka aha tak to mate dobre ked ste susedy a snazite sa obe o babatko, aspon mozete spolu kocikat 🙂 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@misinn no tak nejak...obe sme prisli z mesta tu na dedinu byvat bo tu mame chlapov ze @lilik15 😀

misinn
23. feb 2011

@kykyna888 ano to ti verim nemalo by to zmysel, ved co ak si uz tehu a ani o tom nevies 🙂 🙂
tak ja som tu jedina co pracuje 🙂 a ja aj este dlho budem kedze planujeme az koncom roka.

misinn
23. feb 2011

@solinkarka aha tak ste boli aj pred tym kamaratky? 🙂 to mate super

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka ved jasne ja som rada ale ako by sa zatvaril keby mal ist kupit tehu test neviem 😅
takze ja pracujem za teba no pekne 😀 😀 😀 a ty kedy budes za mna 😎

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka mas pravdu prisli sme sem bo ich lubime 😉

kykyna888
23. feb 2011

@misinn ale tak zrejme máš fajn robotku,že??kedže aj netovať možeš...to je super... 🙂
no nemalo by to zmysel..ozaj niekde sa zamestnať...
takže vy máte ešte teraz čas so snažením 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 hmmm neviem 😀 vsak prachy idu tebe tak sa nestazuj 😀

janielik87
23. feb 2011

@misinn 🙂 doma momentalne prekladam veci do skoly ... 😝

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka vsak ano ale aka som zrobena 😀 nevidis ako tazko pracujem ani nemam cas ti odpisat 😀

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 o to teda nevidim ale viem si predstavit 😀 boze nech uz je pekne vonku..dnes je iny vietor 😠

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka veru vcera tiez bolo velmi zima studeny vietor a taky isty aj dnes ked som sla do prace uz nech je leto 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 veru..musime cim skor otehu nech pupky ukazujeme 😀

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka no ved uvidime snad do leta ich ukazeme a ty uz mozno za chvilku :D
ozi dnes mi teplota klesla na 36,2 😒

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 jasne ukazeme 🙂 a ktory si dc?? 12?? akurat mi volal drahy ze testy su uz kupene 😀

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka dnes 12dc uz pomaly ovulku ocakavam 🙂 dnes uz testnem 🙂 tak super ked pride budes testovat 😀