2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
baby zabuchla som sa do kocika....kuk ALBUM...uz len sa snazilkovat 🙂
@solinkarka vsak uvidis ak sa ti bude chciet a budes ok tak sa mozes ist aspon pozriet 😉 a kedy idete do carrefouru na testiky?
@lilik15 drahy povedal ze on skoci po robote mi to kupit 😀 ja mam oddychovat... som zvedava ako sa bude tvarit predavacka ked bude pytat tehotensky test 😀 a aj ovulacne 😀
@solinkarka no tak to je zlaty 😀 😀 si to neviem predstavit ako tam nabehne..ale mne minule kupoval drahy hygienicke tampony 😀 😀
@lilik15 ale myslim ze mi uz raz kupoval a vravel ze to bolo ok len trosku zakoktal a nevedel co som to vlastne chcela 😀 tampony? 😀 ale to aspon nemusi pytat, to len strci do kosika a je 😀
@solinkarka no len on to kupoval v drogerii kde nie je samoobsluha 😀 😀 ale ci by testy kupil neviem 😀 vzdy ich kupoval so mnou ale sam este eee
@lilik15 aha tak to uz hej 😀 je dobre ked chlap sa neboji alebo nehambi kupit aj takuu zensku vec..ved to patri k zivotu rovnako ako chleba a cukor 😀
baby vy robite alebo ste doma?
@solinkarka aha ste kolegyne? 🙂
@misinn nie susedy 😀
@solinkarka aha tak to mate dobre ked ste susedy a snazite sa obe o babatko, aspon mozete spolu kocikat 🙂 🙂
@solinkarka aha tak ste boli aj pred tym kamaratky? 🙂 to mate super
@solinkarka ved jasne ja som rada ale ako by sa zatvaril keby mal ist kupit tehu test neviem 😅
takze ja pracujem za teba no pekne 😀 😀 😀 a ty kedy budes za mna 😎
@solinkarka mas pravdu prisli sme sem bo ich lubime 😉
@lilik15 hmmm neviem 😀 vsak prachy idu tebe tak sa nestazuj 😀
@misinn 🙂 doma momentalne prekladam veci do skoly ... 😝
@solinkarka vsak ano ale aka som zrobena 😀 nevidis ako tazko pracujem ani nemam cas ti odpisat 😀
@lilik15 o to teda nevidim ale viem si predstavit 😀 boze nech uz je pekne vonku..dnes je iny vietor 😠
@solinkarka veru vcera tiez bolo velmi zima studeny vietor a taky isty aj dnes ked som sla do prace uz nech je leto 🙂
@lilik15 veru..musime cim skor otehu nech pupky ukazujeme 😀
@solinkarka no ved uvidime snad do leta ich ukazeme a ty uz mozno za chvilku :D
ozi dnes mi teplota klesla na 36,2 😒
@lilik15 jasne ukazeme 🙂 a ktory si dc?? 12?? akurat mi volal drahy ze testy su uz kupene 😀
@solinkarka dnes 12dc uz pomaly ovulku ocakavam 🙂 dnes uz testnem 🙂 tak super ked pride budes testovat 😀

@lilik15 ta asi nepojdem bo som este aj chora, stale upchaty nos...