icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 super tak testujeme spolu...o kolkej sa tu stretneme z vysledkami? 😀

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka ja budem testovat ked pridem domov to je asi o 15,45 a púotom sa prihlasim aj na fb 😀

misinn
23. feb 2011

@kykyna888 pracujem v cestovke, momentalne nemame vela ludi, je take obdobie kedy sa az tak vela necestuje. ale za to cez leto nestihnem ani len na net kuknut.. 🙂

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 ok tak o stvrtej na FB 😀

misinn
23. feb 2011

@solinkarka potom nam nezabudni napisat ako ti dopadli tie ovulacne testy 🙂

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka jj dufam ze obe s // 😉

solinkarka
23. feb 2011

@misinn jasne urcite dam....ak bude pozitivny tak je dost mozne ze fakt som tehu 😅

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 duuufam aj ja..nemozem sa dockat 🙂 ved uz ani nepijem kvoli tomu, aby som neovplivnila vysledok 😀

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka ani ja moja hee som pila naposledy pred pol hodinou :D

misinn
23. feb 2011

@solinkarka bodaj by to tak bolo 🙂

misinn
23. feb 2011

ako vam moze pitie ovplivnit vysledok?

solinkarka
23. feb 2011

@lilik15 ja si pred hodinou 😀 ja testujem o tretej som sa rozhodla 😀 dlhsie nevydrzim cakat 😀
@misinn uvidime 😵

lilik15
23. feb 2011

@solinkarka tak potom napis sem to tu este bude az o 15,30 sa vypinam 😀

tasiko
23. feb 2011

@samantha543 ďakujem ..🙂 včera som si robila a dnes ďalší sú tam dve čiarky znova ale druhá je trochu slabšia ako pri predošlom teste je to ok? 😨 😨

jutu07
23. feb 2011

@solinkarka já jsem tam tu druhou čárku viděla budu držet moc palečky!!!

misinn
23. feb 2011

@tasiko skus ho sem hodit 🙂

jutu07
23. feb 2011

U mě je to nějaké divné. Dnes mě strašně tahají vaječníky a mám i řídký hlen,ale to už je několikrát za měsíc(ten hlen). Vaječníky bolí jako před mrchou,ale jsem teprve 23DC a všechny ovu testy jsem už vyplítvala ☹ Absolutně nevím co to je. Teplotu mám pořád 36,3. Možná mám teprve ovu, která se posunula, že jsem byla nemocná(to jediné mě napadá) ☹

jutu07
23. feb 2011

@tasiko ta čárečka je stejně slabá jako před tím nebo ještě slabší?

tasiko
23. feb 2011
misinn
23. feb 2011

ktory bol prvy z tychto dvoch?

tasiko
23. feb 2011

@jutu07 teraz som si robila prvý je včera druhý je teraz 🙂 .medzi tým mi vyšiel taký najslabší ale čiarka tam bola. to som sem nedala bo som ho dakam založila 😀

tasiko
23. feb 2011

@misinn dolný je teraz horný včera.

misinn
23. feb 2011

@tasiko ten vrchny je vcerajsi? lebo ak ano tak ten spodny mi pride ze je silnejsi ako ten vrchny..

misinn
23. feb 2011

@tasiko tak potom super zosilnel ti 😀

veronika002
23. feb 2011

@misinn ahoj, aj ja pracujem v cestovke :o)))

tasiko
23. feb 2011

@misinn 😀 😀 áno vrchný.som sa zľakla...medzitým som si robila ešte jeden a ten bol dáky mľandravý 😅 môže sa stať že niekedy ja dáky divný?

misinn
23. feb 2011

@veronika002 ja sa opravujem ja pracujem v cestovnej agenture 🙂 🙂 tak to je sranda aj vy mate teraz tak volnejsie? 🙂

tasiko
23. feb 2011

@jutu07 ja som mala také isté pocity ako ty... 😉 robila si si test?ja som si myslela že ani neovulujem lebo som mala taký divný výtok že som ani nevedela ktorý je ten "pravý" a tak si hovorím že ja už neviem...kašlem na to...a 😀 😀

veronika002
23. feb 2011

@misinn hej máme... :o)) No čo, ale fakt je to slabé.... Radšej by som predávala ako bláznivá, ako tu len tak sedieť a čumieť do pc....

misinn
23. feb 2011

@tasiko ja si myslim ze urcite ano.. ja som si robila asi v decembri a vysiel mi taky slabucky duch tak som si uz myslela ze asi budem a nakoniec mi prisla mrcha.. podla mna sa moze stat ze je niekedy chybni, preto je asi dobre robit si viac krat 🙂