2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka ja budem testovat ked pridem domov to je asi o 15,45 a púotom sa prihlasim aj na fb 😀
@lilik15 ok tak o stvrtej na FB 😀
@solinkarka potom nam nezabudni napisat ako ti dopadli tie ovulacne testy 🙂
@solinkarka jj dufam ze obe s // 😉
@misinn jasne urcite dam....ak bude pozitivny tak je dost mozne ze fakt som tehu 😅
@lilik15 duuufam aj ja..nemozem sa dockat 🙂 ved uz ani nepijem kvoli tomu, aby som neovplivnila vysledok 😀
@solinkarka ani ja moja hee som pila naposledy pred pol hodinou :D
@solinkarka bodaj by to tak bolo 🙂
ako vam moze pitie ovplivnit vysledok?
@solinkarka tak potom napis sem to tu este bude az o 15,30 sa vypinam 😀
@samantha543 ďakujem ..🙂 včera som si robila a dnes ďalší sú tam dve čiarky znova ale druhá je trochu slabšia ako pri predošlom teste je to ok? 😨 😨
@solinkarka já jsem tam tu druhou čárku viděla budu držet moc palečky!!!
U mě je to nějaké divné. Dnes mě strašně tahají vaječníky a mám i řídký hlen,ale to už je několikrát za měsíc(ten hlen). Vaječníky bolí jako před mrchou,ale jsem teprve 23DC a všechny ovu testy jsem už vyplítvala ☹ Absolutně nevím co to je. Teplotu mám pořád 36,3. Možná mám teprve ovu, která se posunula, že jsem byla nemocná(to jediné mě napadá) ☹
ktory bol prvy z tychto dvoch?
@misinn ahoj, aj ja pracujem v cestovke :o)))
@veronika002 ja sa opravujem ja pracujem v cestovnej agenture 🙂 🙂 tak to je sranda aj vy mate teraz tak volnejsie? 🙂
@misinn hej máme... :o)) No čo, ale fakt je to slabé.... Radšej by som predávala ako bláznivá, ako tu len tak sedieť a čumieť do pc....

@lilik15 super tak testujeme spolu...o kolkej sa tu stretneme z vysledkami? 😀