2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 ano ja tak isto, aj rychlejsie ubehne cas, nie ako teraz vlecie sa mi cely den... 😒
@solinkarka wau ved nakoniec si nevydrzala ani do tretej 😀 😀
@misinn no jo bo drahy prisiel skor 🙂 sice su dve ale nie su rovnako silne 😠 nevadi stale nadej mam...ved 1.marca testujem tehu testom 😵 takze asi ovulka bola kedy som si aj myslela a ten dnesny dusik na tehu teste bol len chybny test 😅
kolko vlastne stoja tie pepino testy< ja som tiez pocula ze sa na ne neda spolahnut.. ja som mala zatial vzdy len mamatest alebo rapidclear...
@misinn stoja 4eura aj cosi
@solinkarka fiha este drahsi nez mamatest...
@misinn pockaj ty myslis tehu test? tak ten stoji 2 eura 😀
@solinkarka haha a ty si co myslela? 😀 😀
@misinn ovu testy pepino 😀
@lilik15 Zena ma pocas zivota tzv. viacovul. cykly, niekt. minimalne, niekt. castejsie. Znamena to, ze pocas 1 mes. dôjde k dozretiu viacerych vajicok naraz alebo v roznom case. Napr. jedno je pocas MS vylucovane maternicou a druhe prave dozrelo a postupuje do vajcovodu. Opakom je tzv. anovulacny cyklus, kedy pocas mesiaca nedôjde k dozretiu ziadneho vajicka. V oboch pripadoch nie su ziadne zvlastne priznaky, MS je pritomna
@solinkarka jaaaj haah 🙂 🙂
ozaj inak velmi vela dievcat si kupuje tie ovulacne testy myslite ze sa im da aj verit? mate ich odskusane ze su spolahlive?
ktovie preco su vlastne drahsie nez tehu testy.. 😒
@solinkarka fiha zaujimave o tom som este nikdy nepocula, ze dve ovulacie za jeden cyklus?? tak toto ma prekvapilo
@misinn lebo ich je v baleni asi viac nie 🙂 no mna ovu nikdy neklamali 😉
@misinn no vidis ani nevies co sa v tvojm tele deje 😀
@solinkarka ahaa o tom som nevedela ze ich je tam viac 😝
@solinkarka tak to teda neviem.. 😒
@solinkarka teeda dik :d
@lilik15 nemas zac 😀
@misinn vsak jasne 😉
@solinkarka za chvilku testujes 🙂
@lilik15 moja ja uz mam davno testnute bohuzial pozitivne to neni...asi fakt bola ovu teraz a ten dnesny duch na tehu teste bol len zly test...takze sancu este mam...1.marca testujem 😀
@solinkarka a preco si mi nenapisala skor vysledok ☹
a myslis ze uz by ti ukazal ovu test pozitivny ked bol este len duch na tehu teste?
už chcem mať po ovulke a nájsť si na teste // .....
@solinkarka hm nevadi mozno 1marca ukaze testik // 🙂 hlavu hore a ked nie teraz tak buduci mesiac 😉
@lilik15 vsak jasne..zatial to neberem nejak tragicky, snazim sa byt optimista 😀 este stale verim ze 1.marca ta budu // 😀
@solinkarka ved jasne 😉

Tak uz cakam na vysledok ovu testu..zatial to nevyzera dobre ale nevadi 😀