2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka som ti pisala este rano ze sa rozhodnem az podvecer vsak je az o 17,30 takze o 16,30 ti poviem a ides aj s ivetou?
mile snazilky,moc som sem nepisala,ale citala som vas stale,zelam vam rychle //ky,ja som ich nasla a moc sa tesim a verim,ze bude vsecko ok,nemerela som bt a podla vypoctov ,som otehotela tyzden pred m.drzim vam palce a myslim na vas 🙂 🙂
@lilik15 ale to som sa pytala sama seba 😀 iveta nejde ze je prechladnuta
@solinkarka jaaj ja ze mna 😀 😀 😀
@lilik15 no urcite 😀
@solinkarka no pekne 😠
@lilik15 nemrac sa ved uz ides domov 😀
@solinkarka vsak konecne som inak rada uz sa mi nechce pracovat 😒
@lilik15 ze pracovat 😀 vsak tu len chatujes 😀
@solinkarka no ale medzitym pracujem co si myslis 😒
@lilik15 uz len 10 minut 🙂
jj som inac rada 😉
@lilik15 potom napis ako dopadol testik 🙂
@veronika002 ako dlho sa uz snazite? budem ti drzat palce 🙂
jj jasne napisem ale dnes este asi ovu nebude pobolieva ma sice brusko ale nepicha ma vo vajecniku 😒
@lilik15 tak na co chces testovat? 😀
@solinkarka aby som si bola ista 🙂
@misinn tak to je super 🙂
@misinn asi ..tak to vyslo,no podla vypoctov,som ju mala mat na zaciatku februara..preto som to pisala,aby maminy snazilky vedeli,ze telo si povie same kdey je ten spravny cas a ze som nemerala bt a sledovala hlien..ako ine ..zelam z celeho srdca vsetkym maminkam a snazilkam len usmev na tvary a ziadne starosti...
Ahojte, neviem čo som si myslela, ale dneska som si urobila test-krava ☹ Samozrejme negatívny!celý deň mám blbú náladu a to mám dostať mrchu až 1.-2.3. Lenže keďže som mala doma test, tak som si ho hneď ráno musela spraviť. Som neskutočne sklamaná. Viem, že je tam ešte nádej, ale...a to robím vždy! Lenže teraz som mala pocit posledné dni, že to vyšlo, pretože mi bolo nevolno aj ráno ale hlavne večer, a celý deň mám nechuť do jedla. Ešte sa mito nestalo. Ale nezvracala som. Myslíte si, že chcem byť tak strašne v ,,tom,, že by som si to vsugerovala až natoľko, že by mi bolo každý deň nevoľno od žalúdka? Ono to nieje až také hrozné ale cítim sa divne. Nemali ste podobné príznaky? Prosím, poradte, potrebujem hoci aj falošnú nádej!
@slimme ahoj minulý měsíc jsem si tak vsugerovala, že jsem v tom ne jen,že mi bylo blbě a byla jsem unavená jak nikdy, taky jsem měla teplotu kolem 37 a BT taky ráno vysoká testy stále negativní,ale to jsem si nechtěla připustit až když jsem to po 3týdnech meškání vzdala udělala si digitální kterému věřím a ten byl opět digitální teprve jsem si to připustila, že nic a na druhý den mi klesla o dost teplota a došla mrcha(nevím možná to byla náhoda možná jsem si tak sama psychicky posunula mrchu). Ale u tebe je ještě naděje psala jsi, že to máš dostat až 1.3. nejdřív, takže to ti ještě test nemusí ukázat. Hlavně se nestresuj a zbytečně nehledej příznaky pokud těhu jsi ukáže se ti to 😀 😉

@lilik15 takze sa ide dnes na zumbu? 😀