icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jutu07
23. feb 2011

holky prosím radu, tady je můj graf jsem z něho zmatená. Je možné, že bych mohla mít dneska ovu mám dost bolavé vaječníky a dost mokré dny. Ovu testy jsem už všechny vyplítvala,ale jindy 😒 jsem 23DC jinak od 10-15 jsem 2x denně pila ten kontryhelový čaj pak už jen 1x denně. Já si dělám ten graf poprvé, tak s tím nemám zkušenosti.

tinika
23. feb 2011

@jutu07 k ti zajtra stupne teplota tak si mala dnes ovu, ak nie, tak az dalsi den a tak dalej pozri moj graf
http://www.fertilityfriend.com/home/tinika

jutu07
23. feb 2011

@tinika děkuju už jsem o něco chytřejší, tak uvidím zítra.Máš krásný grafík, já se v tom teprve pomalu začínám orientovat, na začátku mi to ukázalo, že jsem měla ovu 10.2, ale to je blbost žádné příznaky ani hlen nevím proč mi tam tak stoupla ta teplota(37), možná proto, že jsem byla nemocná(rýma, kašel) jak vidím, tak i tobě to před ovu skákalo.

tinika
23. feb 2011

@jutu07 dakovam vies čo? ja furt videla hlen a tento cyklus som mala pocit ze bol len vodnaty kustik a nič ta sama sa čudujem ze bola ovu a som tehu 🙂))) no ono sa to stale hybe vies zalezi napr. kolko hodin spis, ja napr. niektore noci som často k malemu vstavala aj to ovlyvni teplotu trocha, preto sa ma merat v rovnakom čase a v klude

jutu07
23. feb 2011

@tinika jo snažím se měřit plus minus hodina ve stejnou dobu ráno. Já to stejně tento měsíc moc nevidím(i když bych byla konečně moc ráda kdyby to vyšlo)a nechci to zbytečně řešit, protože mám malou sliznici a pochybuju, že za jeden měsíc mi kontryhelový čaj pomůže spíš si teď dávám dohromady nepravidelnou mrchu, tak ať vím jak se má moje tělo chovat 😀

tinika
23. feb 2011

@jutu07 tak drzim prsty, nech ked nie terazm, tak buduci mesiac, alebo aspon tento rok ako je v nazve

jutu07
23. feb 2011

@tinika děkuju snad to vyjde. Snažíme se 8měsíců a už začínám být tak otupělá, tolik testů negativních, že jsem si řekla tak dost smutnění to prostě vyjde! 😀

tinika
23. feb 2011

@jutu07 moja nemysli tolko na to ver mi, pri patovi sme sa snazili 12 mesiacov a az potom som povedala ze nechcem a dalsi mesiac som mala vela prace som na to ani nemyslela, snazili sme len 2x bo som robila aj po nociach a vyslo to, ver mi psychika je vela, teraz som si tiez nebola na istom či uz chceme a preto to vyslo lebo som sa na to neupla tak skus mysliet na ine hoci viem ze je to tazke

jutu07
23. feb 2011

@tinika jo pokusím se teď jsem si dala do hlavy, že seženu nějakou skříňku do kuchyně(dělám si náčrtky atd. 😀 různě to přeměřuju) a snažím se tím tak zaměstnat právě abych na nic jiného nemyslela 🙂 tento měsíc to právě taky moc nehrotím protože jsme s mm nemocní(tak na střídačku),takže toho snažení tento měsíc moc není a navíc nám nevychází směny,tak se míjíme a když už přijde na věc, tak si to užíváme 😀

tinika
24. feb 2011

@jutu07 🙂 tak si to uzivajte a tehu pride samo 🙂

rakovcanka
24. feb 2011

@drobik1 no snad to raz pride, verim tomu, ale je mi tak priserne zle...strasne silnu mrchu mam...ach jaj nechapem, taku som nemala asi este nikdy...

betty26
24. feb 2011

Dobré ráno 🙂

drobik1
24. feb 2011

@rakovcanka hm no to ti verim ja to mavam pravidelne take bolesti ☹ ale neboj vsetko prejde a bude oki 🙂
@betty26 dobre ranko 🙂

betty26
24. feb 2011

@drobik1 ahoj ako sa máš???

pepa124
24. feb 2011

@jutu07 Ahoj, no my sa snazime len tento rok, takze to neni az tak vela, skor to este nic nie je. Menzes prisiel vcera, takze tehotna nie som ☹

misinn
24. feb 2011

ahojte, tak vas tu citam ze co pistete a tak.. a tie ktore citite nevolnosti este pred mrchou tak to mate na 100% len psychicke, pretoze hcg je este take nizke ze vam nemoze sposobovat nejake nevolnosti alebo priznaky to vobec nie...najskor pri omeskani mrchy sa vam mozu objavit priznaky tehu, pretoze vynechana mrcha je vzdy uplne prvy priznak tehu.. 😉

kykyna888
24. feb 2011

kráásne ránko všetkýýým 😎 😀

z.vrablova
24. feb 2011

Chcem sa spytat, dievcata, co si merate bazalnu teplotu, kedy oznacujete 1. den cyklu,... vtedy, ked je mrcha najsilejsia? Ja mam po porode uplne iny priebeh menstruacie ako dovtedy... gynekolog to zhodnotil jednoducho - hormony... tak to neriesim... Mne prebieha mrcha nasledovne... 1. den spinenie len na papieri, 2. den jemnucke spinenie aj na vlozke a vacsinou az na 3. den sa spusti silnejsie, 4. den - 6. den je uplne najsilnejsie a 7., 8., 9. a niekedy az 10. den kym mi pomaly skonci... no na nervy!!!! Tak sa casto stava, ze ovulacny hlien mam niekedy aj na 4., 5. den po skonceni mrchy... ☹

misinn
24. feb 2011

@z.vrablova jeee ved toto ako keby som citala svoju mrchu ja ju mam tiez taakuto od porodu :
1.den spinenie len na papieri, druhy uz aj na vlozke, treti a stvrty den najsilnejsie, 5,6 - sem tam nieco zo mna vide a 7.den uz konecny... tak ja to mam sice kratsie ale zaciatok taky isty... a po skonceni este sem tam take hlieny do hneda zo mna idu 😒

jafnka
24. feb 2011

@z.vrablova @misinn ahojte. tak ja som ešte nerodila a mávam tiež taký priebeh mrchy - prvé 2-3 dni len špinenie a často také do hneda, potom 3-4 dni normálna aj keď trochu slabšia mrcha a nakoniec zase 2-3 dni len také hnedasté špinenie. trvá to dokopy 8-9 dní. ja to takto mám odkedy som prestala brať HAK

misinn
24. feb 2011

@jafnka aha to je zvlastne ze mame taku mrchu nie? 😒 ja som pred tym mavala normalnu a teraz mi je to take zvlastne zbytocne sa to taha a vlozku musim nosit dlho, .. niekedy mam potom ani nie ze bolave medzi nohami ale po tolkych dnoch po vlozke mam to take citlivejsie..

jafnka
24. feb 2011

@misinn ja som pred HAK mávala pravidelnú (1-2 dni hore dole) a trvala 5 dní max a žiaden výtok ani hlien. a teraz toto. okrem toho ju mávam aj nepravidelnú od 20 do 35 dní. no proste úžas. ale idem teraz zmeniť gynekológa tak uvidím či mi s tým niečo spraví.

misinn
24. feb 2011

@jafnka ja tak isto, tiez ja som mavala max 6dni ale to uz vynimocne a tiez ziadny vytok ani nic.. take je to divne a hlavne ten hlien co ide po menzese.. neviem co to je ci je to nejaka krv co bola pozadu za tou ostatnou alebo co 😀

raza
24. feb 2011

no, ja mávam mrchu úúplne na figu. prvý deň väčšinou slabú a potom.. druhý, tretí štvrtý deň je to hrúza. strašne silné a idú zo mňa dosť veľké kusy. ten druhý a tretí deň musím vždy v robote utekať na záchod každú hodinu, aby som náhodou nepretiekla. no a potom už len úplne slabo, asi 3 dni. a takto nafigu to mám od kyretu... vždy sa bojím, že so mnou niečo nie je v poriadku.

jafnka
24. feb 2011

@misinn čítala som tu niekde na MK, že tá hnedá farba znamená starú krv tak ako píšeš. ale blbé je, že ja ho mám aj pred mrchou 😒

misinn
24. feb 2011

@jafnka ja tak isto!!! nechapem to 😠

jafnka
24. feb 2011

@raza moja sestra tiež po čistený mala pár krát takú silnú mrchu, že väčšinu času strávila na wc čo nestíhala meniť vložky, ale potom sa jej to samé upravilo

yvetta
24. feb 2011

@jafnka - a kolko si po vysadeni HAK? Ja som take cca 2 roky mala po vysadeni nepravidelnu mrchu, ale teraz sa mi upravila - som asi 3 roky od vysadenia 🙂

tatianatvar
24. feb 2011

@misinn pisala si tu o tych nevolnostiach pred mrchou, ze to je psychika. Myslis ze bolesti v podbrusku a citlivost prs uz mozu byt tesne aj po ovu v pripade tehu? Nemas s tym skusenost?

yvetta
24. feb 2011

@tinika - blahozelam tak ty si aka rychla jeden den napises, ze sa snazite a druhy, ze uz si v tom 🙂