2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@tatianatvar po pohlavnom styku len 3-4dni trva uhniezdenie kedy oplodnene vajicko putuje do maternici takze vtedy este urcite nie.pichanie vlastne vznika z toho ze sa maternica zvacsuje takze , ked spermiu ani len nevidis volnym okom je strasne malicka, nemyslim si ze by sa mohla maternica zacat hned zvacsovat po tom ako oplodnene vajicko do nej vnikne. ja som mala bolesti na menzes az po meskani menstruacie, to si vlastne uz skoro v druhom mesiaci tehu.
prvy mesiac tehotenstva si realne tehotna len dva tyzdne to sa docitas na hocijakej stranke ohladom tehotenstva. druhy mesiac ti vlastne zacina po meskani menstruacie. no a ja som mala tie bolesti az vtedy.
inak ta moze trochu pobolievat maternica ked sa uhniezduje vajicko, vtedy by si mala aj spinit. vacsinou to trva jeden den.
@jafnka - mozno sa ti to upravi skor ako mne ja som brala aj Duphaston je to na upravu cyklu, lebo ja som mala ovulku len som chcela upravit cyklus ...nakoniec som ho vysadila a cyklus sa mi zacal upravovat postupne sam... 😅 dolezite je, ze mas ovulku aspon si myslim 😉 potom mozes byt tehu
ozaj inak ja som mala spinenie asi v pondelok nechapem ako je to mozne, ale len trosicku,.a milovali sme sa v sobotu,.. tak nechapem..
@raza aj my mame v dome taku bordel izbu aj ked som ju uz upratala 🙂
mne dietatko zomrelo a je to ovela tazsie ako prist o nenarodene babatko. aj ked viem ze kazda strata boli.
my mame v tej izbe aj dva kociku, postavenu postielku, prebalovaci pult, vsetko pre babatko..tiez sa uz tesim na to aby sa raz pouzivala a ako sa tam budu hrat deticky
@yvetta tak dúfam, že sa upraví aj bez tabletiek. ja si nerobím ani ovu testy, ani si nemeriam teplotu, ale ovu zjavne mám lebo aj teraz som mala na 13 až 16 deň taký hlien čo sa tváril ako ovu tak hádam aspoň s týmto problém nebude. ale od včera beriem tabletky, ktoré nie sú vhodné pre tehotné takže musíme si dať teraz pohov ☹ tak snáď ich aspoň nebudem musieť brať dlho
@raza ja ju mám tiež takú..vačšinou ju dostanem večer a to je len také špinenie a na druhý deň to je otrasné...bolesti a veeľa veeeľa krvy..tiež som na WC skoro každú pol hodinku ,aby mi to nepretieklo...a tiež mám tie kusy ako opisuješ ty,ale tretí deň akoby zázrakom všetko ustalo a je to už len také jemné krvácanie ktoré trvá ešte dva dni a potom ešte asi dva dni také špinenie ,že stačí len intimka...tie akoby kusy to je stielka maternice..vlaste maternica sa pripravuje na uhniezdenie vajíčka a ak vajíčko nie je oplodnené tak sa tá stielka olupuje..a to sa vylučuje spolu s krvou...takže je to v poriadku..teda aspoň tak mi to bolo povedané 🙂
@misinn tak zatiaľ mám predpísanú jednu krabičku čo je 25 dní a potom sa uvidí podľa toho či už tieto tabletky zaberú alebo nie, ale skôr to bude na dlhšie. inak ak sa ti chce čítať tak tu som sa o tom rozpísala https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/hyperaktivny-mocovy-mechur/
@jafnka - ja mam problemy tiez s mocovym mechurom (take ako popisujes ty v tej teme) vela krat som brala rozne druhy tabletiek a este nikdy mi nic nepomohlo tak som sa na to vykaslala 😉 ja mam problemy aj stym, ze mi unika moc okrem toho, ze chodim asi xx krat za den na WC, ale neriesim to, lebo Dr. mi vkuse davali rozne lieky a nic 😕 🙄 asi to zacnem poriadne riesit az po detoch, lebo jeden Dr. mi povedal, ze po detoch sa to moze aj zhorsit a ze nejake zasadne riesenie mam hladat az po tom 😒
@kykyna888 no, teda, to szým olupovaním stielky maternice som vôbec nevedela. atále ma udivuje niečo nové 😀
keby nebolo netu a takýchto stránok... niekedy si prídem taká blbá, keď sa tu niečo dočítam 😀 raz, keď som nejakú takú ,,novinku" rozprávala mužovi, tak mi povedal: a to si nevedela, čo sa deje s tvojim telom??? no nie je trúba? 😉
@misinn presne tak...ani ja som to netušila...alebola som pekne poučená 😉
@raza no lebo chlapom sa to povie...ale ženské telo je veľmi zložité a prepracované do najmenších detailov,tak aby sa v ňom mohol udiať ten najkrajší zázrak na svete...MIMINKO 🙂 je to veľmi zaujímavé čo všetko musí ženské telo každý mesiac urobiť aby mohol vzniknúť nový život...a potom po oplodnení...o tom už ani nehovorím..je to zázrak..
@yvetta ja keď som doma tak je to v pohode, ale keď mám niekam ísť ach jaj. preto teraz ani nikde nerobím lebo sa mi ani nedá obehať firmy a zaniesť im osobne životopis. a peniažky by sa nám zišli tak to chcem vyliečiť už teraz. ale tak hádam tieto tabletky už zaberú, musia. a keď potom otehotniem tak budem behať zase 🙂 ale to bude mať aspoň pekný dôvod
@jafnka - no ja som sa stym naucila fungovat - MUSIM ☹ nemam na vyber 😒 proste aby mi neunikal moc chodim aj xxxx krat na WC - kolegovia si uz zvykli a ked mam nejaky meeting tak bud chodim na WC, ze to prerusime, alebo nepijem vela tekutin a vtedy nechodim tak casto 😅 a viem kde presne je WC vsade 😀 na zachodoch ma uz poznaju 😝

dievčence držte mi palčeky, zajtra je to rok, čo som sa dozvedela, že náš anjelik nežije ☹ ☹ ☹
a zároveň zajtra mám kontrolu na onko, dúfam, že všetko bude ok, ja už nebudem stresovať a bábo príde co by dup ☹