2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
a mrcha je tu...svina jedna...
@rakovcanka ahoj no tak super ze ste pozerali kociky ved uz treba daco poriesit aspon takto 🙂 no a co vybrali ste daky pekny??mne uz je lepsie...minuly tyzden sme skusili len 2x kedze som nebola fit tak uvidime co z toho bude 😎
Dobré ránko kočky... Snáď ste si víkend užili.... Ja až tak moc nie.. Veľa akcií v jeden deň, ale tak snáď to dospím :o)))) Čo sme si písali s @jafnka tak keď som si pozerala hlien, tak ovulku som mala pravdepodobne v sobotu, aj keď pichanie v brušku som mala vo štvrtok večer.... Tak ale to asi môže byť, nie??? Takže sme to preistotu poistili 2x :o)))) Tak už mi len držte palce, aby som 12.03. nedostala mršku ....
@elebe ahoj jo byla taky taková jiná. První mi začalo hnědé špinění a druhý den to bylo silnější a třetí den už jsem krvácela(víc a s chuchvalcema) trvala asi 6dni. No já od dubna minulého roku neberu HA mrcha mi vůbec nechtěla chodit, takže jsem měla dlouhé cykly, takže to nemůžu počítat na měsíce,ale když to spočítam kolikrát přišla mrcha a my si řekli, tak začínáme znovu tak by to bylo tento měsíc po sedmé(takže jakoby 7měsíců). Tento měsíc mi došla ukázková mrcha tak uvidíme jak to dopadne. Mrcha by měla dojít až tak 10.3.A co vy jak dlouho jestli jsi to teda už nepsala.
ahojte kočky 🙂 my si vikend užili krásne počasie bolo, sme lyžovali na chopku 🙂) tento mesiac sme urobili prvy pokus o mimčo, ale len jeden, tak uvidime, či 5teho pride mrcha..priznaky ale nemam žiadne zatial..
Dnes tu je nejako mŕtvo... :o((
@veronika002 ahoj neviem či ti budem stačiť ja? 😀
@elebe jasné že áno :o)))) Len žiadna konverzácia tu nie je... :o))
@veronika002 no ja mám teraz dilemu či som tehu,alebo nie....lebo mi vyšiel slabo pozitívny test,ale mrcha mi skončila všera a trvala len od piatku....tak babo raď 😀 😀 a tebe tfuj tfuj....nech nepríde mrcha 😀
ahojte. my sme boli cez víkend u mojej starkej. oslavovala narodeniny a robila šišky tak sme sa boli najesť 🙂
@chirabell - ja si nemeram sice BT, ale robim si ovu testy a co som vypozorovala je, ze ovu mam skoro kazdy cyklus ine dni, ale fazu po ovu mam skoro stale rovnako dlhu tym padom sa mi aj cyklus meni t.j. nemam ho pravidelny....
ja mam fazu po ovu cca 16 dni a neviem ci je to v norme, alebo nie..nie som v tom vobec odbornicka 😀
@rakovcanka hm no moc tomu neverim ze z toho nieco bude ale aj tak dakujem 🙂 no a co sa tyka kocikov jasne ze to mas este cas kupit.. 😉 a dufam ze uz to vyjde 🙂
kočky ja som si robila rapiclear....tie mamatesty u nás nemajú....
@elebe :o) ďakujem za prianie... No keď som sa pozerala, tak sme sa riadne posnažili v období ovu, tak hádam uvidíme... V sobotu som pravdepodobne mala ovu a dnes mám také nafúknuté bruško... A také mám zmeny, najprv mi je na vracanie a potom som zase hladná... Ale asi si to len trošku namýšľam, alebo to má iný pôvod... Ja si počkám tiež na mrchu a potom uvidím..... Takže teraz len čakať, ale nerobím z toho nejaký problém, veď je to len prvý mesiac.... :o))
@veronika002 mám to teď podobně. Poslední den ovu jsem měla v pátek a jsem taky od té doby nafouklá a pořád mě bolí prsa a furt mám na něco chuť,ale taky to nepřikládám ničemu nechci se ani moc sledovat,protože pak bych si namlouvala co není. Uvidíme. A kdy budeš testovat?nebo kdy ti má přijít mrcha?Já to mám nepravidelné,takže jen u sebe hádám podle propočtů 🙂
@veronika002 ja som včera robila žobrácke rezne a keď som jeden konečne večer zjedla....tak som myslela že ho vyhodím naspäť na tanier 😀 😝

@raza dakujeme pekne...dufam, ze sa podari a dotaihneme do uspesneho konca...urcite dam vediet....