icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
28. feb 2011

kočky inak moja čivava je tiež tehotná,tak možno sa aj na mňa niečo nalepilo 😀 😝

solinkarka
28. feb 2011

@elebe ja testujem za dva dni tak som zvedava 🙂 ako to ze taka kratka mrcha? 😕

lilik15
28. feb 2011

@solinkarka a ty co niesi na fb??:D

solinkarka
28. feb 2011

@lilik15 som 😀

lilik15
28. feb 2011

@solinkarka a mne ta neukazuje 😒

elebe
28. feb 2011

@solinkarka ja neviem proste len dva dni a to mávam 7dni a min.mes. dokonca 9dní...proste dnes ráno som sa zobudila a nič,ani kvapka a aj včera večer už bola že nič. dokopy by mi celá mrcha vošla na jednu vložku.... 😖

solinkarka
28. feb 2011

@elebe moja nie si ty nahodou tehu? 😲 😉

raza
28. feb 2011

@elebe no, bohužial, ja nemôžem byť tehotná, lebo: my sme spolu sexovali 12.2., potom od 13 som brala ATB, a potom sme sexovali až po dobratí- 24.2. a 25.2 už prišla mrcha. asi 23.2 som si robila pre istotu aj test, a nič. takže u mňa to snáď víde tento mesiac 😉

elebe
28. feb 2011

@solinkarka no ja neviem,dnes som si robila test a vyšla mi taká slabučká druhá palička....tak uvidím spravím o pár dní ešte testík a budem múdrejšia.....možno to bol mikropotrat (lebo vo štvrtok som mala pozitívny test a v piatok mrcha) a teraz mám ešte zbytok HCG v krvi....nechcem sa tešiť 😒

elebe
28. feb 2011

@raza a prečo ste nesexovali keď si brala ATB?

solinkarka
28. feb 2011

@elebe ved to je normalne ze v case mrchy je spinenie 😉 ziadny mikropotrat ale si tehula 😀

raza
28. feb 2011

@elebe no lebo nemôžeš sa snažiť počas brania ATB, lebo to nie je dobré , ak by si náhodou otehotnela a berieš ATB.

jutu07
28. feb 2011

@elebe taky si myslím,že jsi těhu, protože bys neměla vůbec žádnou čárečku. Jak jsem ti psala mě zmizela a pak teprve přišla mrcha. 😉

elebe
28. feb 2011

@solinkarka ale ja som mala aj krv....len to bolo krátko a menej....tak preto sa neteším ☹

raza
28. feb 2011

ženy, ja neviem, či som debil, ale ja keď sem niečo napíšem, tak mi to potom neukáže ďaľšie príspevky, čo sú napísané po mne. musím odísť zo stránky a vrátiť sa. takže keď tu sedím achcem si dopisovať, je to dosť naprd. pretože musím napísať, odísť zo stránky, vrátiť sa, keď ešte nie je nič nové zas odísť... a donekonečna. to aj vy tak máte, alebo som blbá???!!!

elebe
28. feb 2011

@raza to ma nenapadlo....ale podľa mňa keď berieš ATB a v tom čase by ste počali mimi,tak kým sa uhniezdi a najde si miestečko v brušku,tak ty aj zabudneš že si nejaké ATB brala.....

elebe
28. feb 2011

@jutu07 jááj tebe najprv zmizla? no ja som ju tam mala,potom prišla minimrcha a teraz je tam,ale taká slabučká že tomu nejako neverím 😖

raza
28. feb 2011

@elebe šak asi hej, ale doktorka mi tak kázala, tak poslúcham.. okrem toho, v poslednom čase beriem ATB ženské (myslím tým na ženské problémy a tak) , takže vždy je dôležité to preliečiť a až potom :(. ale celkovo mi to tak povedala aj ženská, že počas brania ATB sa nesnažiť. možno že by to vtedy ani nešlo, alebo čo 😕

solinkarka
28. feb 2011

@elebe hmm skus testik tak o dva dni...a ktory dpo si testovala?

jutu07
28. feb 2011

@elebe podívej něco jsem našla na netu jak probíhá uhnizďování.

" 7DPO Stále probíhá proces zahnízďování zárodku v děloze. Na povrchu blastocyty se tvoří souvislá vrstva buněk, která pomáhá při nidaci (zahnízďování). Budoucí dítě se v této době živí rozpouštěnou děložní sliznicí. Během nidace může dojít k drobnému krvácení, protože mohou být narušeny krevní vlásečnice, vedoucí krev do děložní sliznice. "

jo a myslím si, že to hcg první vyprchá a pak přijde mrcha,ale nevím to jistě zkusím to najít 😉

elebe
28. feb 2011

@raza neviem,nejako som nad tým nerozmýšlala.....ale nedávno som mala zapálené dutiny a povedala som krčnej že môžem byť tehu....a ona ma podľa toho aj liečila a aj liečba zabrala....to mi poradila kamoška,aby som to povedala. a tak sa ku mne aj správali....žiadne ťažké ATB,žiadny RTG....len mi dala nejaké kvapky do nosa a 3dni mi dávali do nosa ihly s ATB masťou a som úplne zdravá....a doma sme sa snažili o stošesť 😀

elebe
28. feb 2011

@solinkarka no iné mi nezostáva....ak nepočítam túto mrchu tak je to 39 deň...

elebe
28. feb 2011

@jutu07 znie to zaujimavo....tak uvidíme aká bude realita....no lenže ja som mala aj krv,nielen špinenie....preto som taká zmätená a neviem na čom som... 😖

solinkarka
28. feb 2011

@elebe ale ktory dpo?

raza
28. feb 2011

@elebe určite záleží aj od druhu ATB.. aké sú silné a tak.. okrem toho, niekedy sa im nedá vyhnúť, ale aj ja vždy u doktorky vravím, že sa snažíme. naposledy som musela odmietnuť ATB, pretože mi chcela doktorka predpísať dlhodobo tabletky (zistili mi totiž reflux) no a keď som vysvetlila, že sa snažíme, doktorka mrkla na net, čo píšu o tých liekoch a potom sme ich museli zamietnuť, lebo sa v tehu nedoporúčali 😢

áááá, nech už je devieteho, to by mi mali začať plodné dni! a nech už to víde a ja budem môcť dať v robote ZBOHOM!

elebe
28. feb 2011

@solinkarka no ak to dobre počítam tak 18

elebe
28. feb 2011

@raza to čo je reflux? ja som musela nechať tak alergológiu....ale nie som nejaký silný alergik,prežijem to 🙂 a kde pracuješ? ja som doma....firmu v ktoréj som robila bola zrušená a neviem si najsť prácu,tak čučím doma na riti...

solinkarka
28. feb 2011

@elebe aha..ja som len 9dpo 😀 😒

elebe
28. feb 2011

@solinkarka ja tým hlúpym grafom moc nerozumiem...našťastie ja ovulku cítim...a približne si ju viem vypočítať a pre istotu sa vtedy snažíme dvojnásobne....inak mne môj doki vravel že keď viem kedy mám ovulku tak aby sme nesexovali aspoň 4dni predtým,nech spermie dozrejú...musím to odsledovať 😝

veronika002
28. feb 2011

Čaute baby 😀 Už som doma a tak som sa sem prihlásila na chvíľku, lebo príde kamoška 😀 Som s ňou chcela dať vínko,ale že to včera prehnala 😝 No ja som teraz zjedla Kinder Country a spravím si ešte popcorn, to bude ale večer.... Teším sa... A snaženie žiadne, môj drahý manželík išiel do nočnej.... Takže si užívam len samotu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉