2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe ja testujem za dva dni tak som zvedava 🙂 ako to ze taka kratka mrcha? 😕
@solinkarka a ty co niesi na fb??:D
@lilik15 som 😀
@solinkarka a mne ta neukazuje 😒
@solinkarka ja neviem proste len dva dni a to mávam 7dni a min.mes. dokonca 9dní...proste dnes ráno som sa zobudila a nič,ani kvapka a aj včera večer už bola že nič. dokopy by mi celá mrcha vošla na jednu vložku.... 😖
@elebe moja nie si ty nahodou tehu? 😲 😉
@solinkarka no ja neviem,dnes som si robila test a vyšla mi taká slabučká druhá palička....tak uvidím spravím o pár dní ešte testík a budem múdrejšia.....možno to bol mikropotrat (lebo vo štvrtok som mala pozitívny test a v piatok mrcha) a teraz mám ešte zbytok HCG v krvi....nechcem sa tešiť 😒
@elebe ved to je normalne ze v case mrchy je spinenie 😉 ziadny mikropotrat ale si tehula 😀
@solinkarka ale ja som mala aj krv....len to bolo krátko a menej....tak preto sa neteším ☹
ženy, ja neviem, či som debil, ale ja keď sem niečo napíšem, tak mi to potom neukáže ďaľšie príspevky, čo sú napísané po mne. musím odísť zo stránky a vrátiť sa. takže keď tu sedím achcem si dopisovať, je to dosť naprd. pretože musím napísať, odísť zo stránky, vrátiť sa, keď ešte nie je nič nové zas odísť... a donekonečna. to aj vy tak máte, alebo som blbá???!!!
@elebe šak asi hej, ale doktorka mi tak kázala, tak poslúcham.. okrem toho, v poslednom čase beriem ATB ženské (myslím tým na ženské problémy a tak) , takže vždy je dôležité to preliečiť a až potom :(. ale celkovo mi to tak povedala aj ženská, že počas brania ATB sa nesnažiť. možno že by to vtedy ani nešlo, alebo čo 😕
@elebe hmm skus testik tak o dva dni...a ktory dpo si testovala?
@elebe podívej něco jsem našla na netu jak probíhá uhnizďování.
" 7DPO Stále probíhá proces zahnízďování zárodku v děloze. Na povrchu blastocyty se tvoří souvislá vrstva buněk, která pomáhá při nidaci (zahnízďování). Budoucí dítě se v této době živí rozpouštěnou děložní sliznicí. Během nidace může dojít k drobnému krvácení, protože mohou být narušeny krevní vlásečnice, vedoucí krev do děložní sliznice. "
jo a myslím si, že to hcg první vyprchá a pak přijde mrcha,ale nevím to jistě zkusím to najít 😉
@raza neviem,nejako som nad tým nerozmýšlala.....ale nedávno som mala zapálené dutiny a povedala som krčnej že môžem byť tehu....a ona ma podľa toho aj liečila a aj liečba zabrala....to mi poradila kamoška,aby som to povedala. a tak sa ku mne aj správali....žiadne ťažké ATB,žiadny RTG....len mi dala nejaké kvapky do nosa a 3dni mi dávali do nosa ihly s ATB masťou a som úplne zdravá....a doma sme sa snažili o stošesť 😀
@solinkarka no iné mi nezostáva....ak nepočítam túto mrchu tak je to 39 deň...
@elebe ale ktory dpo?
@elebe určite záleží aj od druhu ATB.. aké sú silné a tak.. okrem toho, niekedy sa im nedá vyhnúť, ale aj ja vždy u doktorky vravím, že sa snažíme. naposledy som musela odmietnuť ATB, pretože mi chcela doktorka predpísať dlhodobo tabletky (zistili mi totiž reflux) no a keď som vysvetlila, že sa snažíme, doktorka mrkla na net, čo píšu o tých liekoch a potom sme ich museli zamietnuť, lebo sa v tehu nedoporúčali 😢
áááá, nech už je devieteho, to by mi mali začať plodné dni! a nech už to víde a ja budem môcť dať v robote ZBOHOM!
@solinkarka no ak to dobre počítam tak 18
@elebe aha..ja som len 9dpo 😀 😒
@solinkarka ja tým hlúpym grafom moc nerozumiem...našťastie ja ovulku cítim...a približne si ju viem vypočítať a pre istotu sa vtedy snažíme dvojnásobne....inak mne môj doki vravel že keď viem kedy mám ovulku tak aby sme nesexovali aspoň 4dni predtým,nech spermie dozrejú...musím to odsledovať 😝
Čaute baby 😀 Už som doma a tak som sa sem prihlásila na chvíľku, lebo príde kamoška 😀 Som s ňou chcela dať vínko,ale že to včera prehnala 😝 No ja som teraz zjedla Kinder Country a spravím si ešte popcorn, to bude ale večer.... Teším sa... A snaženie žiadne, môj drahý manželík išiel do nočnej.... Takže si užívam len samotu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

kočky inak moja čivava je tiež tehotná,tak možno sa aj na mňa niečo nalepilo 😀 😝