2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@slimme o kolkej tu budes zajtra s vsledkom? 🙂
@solinkarka neviem, vstanem o 5 ráno, manžel vtedy vstáva do práce, tak čo by som pre neho neurobila...a možno ak nebudem moct spat tak ho sem hodím 😀 ale inak asi až okolo 18:00 to už budem doma z práce.
@slimme no ja tu budem okolo siedmej 🙂
@solinkarka no ak ten test bude stáť za uverejnenie tak prisam fakt ho sem dám ráno o 5.OO 😀
@slimme ok tak rano cakam pekny testik 😉
@slimme
@solinkarka budem vám zajtra držať päste 😉
@elebe na margo terminu ms...no ja som cakala tento vikend...ale podla toho vypoctoveho kalendara by mala byt az zajtra...tak uvidime...zatial nic...tehu priznaky mam uz 15.2, ovu bola 11.2...teda...aspon podla mojej kamosky co ma uz 5 deti a snazia sa o sieste...no ale este nic nie je vyhrate...lebo je velke percento mikropotratov a aj potom tie dalsie tyzdne az do 12tt su rizikove...tak ja sa tesim, ale pre istotu ratam aj s tym, ze priroda sa rozhodne ze este nie...aby mi to potom nebolo velmi luto...mozno koncom buduceho tyzdna aj MS nepride budem testovat...
@chirabell mě taky přijde, že mám tak brzo pár příznaků,ale zdálo se mi to moc brzo dokonce dnes už mi stoupá i má tělesná teplota stejně jako slimme. Nejvíc je mi divné, že mě zvláštně pobolívá v podbříšku snažím se na to nemyslet,ale vždycky mě sem tam píchne,tak to nejde přehlédnout.
@jutu07 neviem, ale to isté pociťujem aj ja a mám ho nejaké nafúknuté celé... Ale pichá ma to v ľavej strane podbruška a ovulku som mala vpravo.... zaujímavé.... 😲 neviem čo to tak, aj ja to pociťujem... môže pobolievať ak sa uhniezďuje????
@veronika002 no právě to bololívání může být uhnizďování a ještě jsem někde četla, že je vajíčko pěkně nerozhodné a může to trvat i několik dní než si najde to správné místečko 😀
čauky kočky....tak ja som už odprevadila priateľa do roboty a už nezaspím 😠 inak asi mi to všetko bolo naprd,dnes teplota 36.7 takže asi to nevyšlo.... ☹ hlúpe testy.....ja tam asi nikdy nebudem mať druhu /
@jutu07 Neviem, no čakám, že čo ako... Stále chodím cikať a pobolieva na podbruško a mám ho také tvrdšie ako obyčajne a dosť nafúknuté, také nemávam... A z pribratia to nemôže byť :o))) ... Tak neviem... Prechladnutá by som nemala byť nemám ani nato výtok.... Juuuuj, keby sa tak pošťastilo... :o)))
@rakovcanka hm tak hlavne ze mas psychiku v pohode uz... 🙂 no s tou mrchou to neries ved uvidis co z toho bude.. 🙂 ja to mam tiez vselijake.. 😉
@chirabell - a ake mas priznaky?... 🙂 ak ti to vyjde tak blahozelam, ale predcastne radsej nie... 😲 teraz prave kolegyna oznamila, ze potratila a to bola uz na konci 4 mesiaca...- ja som si myslela, ze po 3 mesiacoch je to uz v pohode, ale moze sa stat vsetko...prave, ked vsetkym v praci oznamila, ze je tehu tak o 2 tyzdne na to stratila babo - no je to strasne... 😒 preto asi v tychto vyjadreniach treba byt opatrna 😉
@yvetta ano, stat sa moze vselico a naozaj treba opatrne...aby sa to nezakriklo...
No a ale priznaky? zmenili sa mi chute, napr. milovanu cokoladu vobec nemusim...maso mi lezi v zaludku pol dna a stale by som jedla len syry a zeleninu, co som zeleninu doteraz sice jedla, ale moc nie. po dvoch hodinach som uz zas hladna ako vlk :D Naliali sa mi prsia a su citlive na dotyk, tlaky v podbrusku ako by sa mi kazdu chvilu mala MS spustit, plynatost, no a som dost ospala, unavena...ked poobede nespim, konecna :D tiez som mala ruzovkasty vytok asi po 3-4 dnoch po ovulke...tak ale ako si aj ty pisala...stat sa moze vselico...takze potesilo by, ale ratam aj s tou moznostou, ze neudrzi sa...
ahojte dievčence... ja mám smutnú správu...mršku som nečakala tak okolo 3.3 a dnes ráno ma začalo bolieť podbruško a bum..mracha ☹ mávam 30-31 dňový cyklus a teraz už po 28 dňoch..och a taaak som chcela aby to vyšlo .. ☹ už som si aj poplakala...tak držím palčeky silno silno tým ktoré nečakajú mrchu aby sa jej už 9 mesiacov ani nedočkali 😀 😀 😀
@veronika002 hm to vypadá u tebe nadějně. Mě pobolívá taky to břicho, čůrat taky chodím pořád i večer, ale přestávají mě bolet prsa, které mě od ovu pobolívaly.
@kykyna888 ach to je škoda, příští měsíc to určitě vyjde 😉
@chirabell test sis zatím nedělala? to já bych to už nevydržela 😀 Ale příznaky máš krásné 😉
@elebe no ale ešt nestácaj nádej...skús o pár dní zopakovať testík...niektoré ženy ešte majú mršku počas tehotenstva...aj niekoľko mesiacov..a ak tam boli pred tým // tak ešte nič nie je stratené...
@jutu07 no už mi nič iné neostáva iba veriť že o mesiac sa to podarí...
ale táto mrcha sa za to tento mesiac prekonala..nie len že prišla skor ale ešte aj ako tajfúún s bolesťami ako sviňa..od rána len ležím v posteli,nie som schopná ani vstať...mrcha jedna...veď ja jej ukážem 😀

@slimme 😀 to znám. Bože tolik testů co padlo jen kvůli mojí netrpělivosti. Kolikrát jsem nečekala ani do rána a pak jsem si říkala, tak ještě počkám 2dny no a co myslíš druhý den ráno jsem zase testovala 😅