2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@elebe no doktorka mi dala utrogestan, ten by teoreticky měl upravit cyklus, poprvé co jsem ho brala, tak se mrcha nedostavila a došla až když jsem dojela z dovolené a chtěla jít na vyvolávačku bylo to asi 80DC(mazec), další měsíc mi zase nedošla, takže jsem šla na vyvolávačku a brala pak ke konci měsíce utroš (bohužel má vedlejší účinky strašná únava, nevolnost) a jelikož dělám v práci 12tky,tak se to nedalo. Skoro jsem v práci usínala a hlavně jsem byla jak zfetovaná(dělám s pěnězma, takže bych byla schopná se ošidit). Při řízení jsem místo do prava dávala blinkry do leva atd. jednou jedinkrát mi mrcha došla 27Dc a pak zas po utroši 37DC, tak jsem se na něho vybodla. Doktorka mi může předepsat jen hormony a to je pěkný hnus, tak zkouším bylinky 😀
A co se týká toho jesli bys měla jít k doktorce, tak to taky nemusí být špatný nápad, samozřejmě tě pošle na krev a tam už HCG půjde vidět. Když by se to potvrdilo, tak pak bys k ní šla stejně až tak za týden až 2,aby bylo něco vidět na ultrazvuku. 😉
@elebe mi hovor, mne raz vyšla na teste čiarka, ale to len taká šedá, vieš, akokeby tam bolo len predznačené miesto pre prípadnú čiarku.. no ja som si vtedy myslela, že som tehu, len je taká slabá, tak som na druhý deň robila test a potom som revalááááá..
najlepšia kamoška mi zakazuje robiť testy! vraj ma to deprimuje! no len ja inak neviem!
@elebe 😀 taky jsem četla radu lékařů, že by se mělo počkat až tak 2týdny po meškání na testování. Je to právě z toho důvodu, když se plod neudrží a odejde, tak je potom žena víc vydeptaná,ale přitom tělo udělalo správnou věc. Vědělo, že se plod nebude vyvíjet v pořádku, tak ho raději vyloučilo. a další důvod právě ten, že HCG může být malé a opět se žena strašně stresuje a přemýšlí zda je těhu nebo ne.Jenže čekejte s testováním tak dlouho, že? 😀
@jutu07 fíha....no tak ty máš dobre rozhádzaný cyklus 😲 ja by som na tvojom mieste skúsila aj homeopatiká,určite nejaké existujú.....ja si ešte urobím jeden test a pak uvidím....v podstate keď nepočítam tú minimrchu tak by mi meškali asi 9-10 dní,tak teoreticky mi mohol test ukázať len slabučkú paličku....
@elebe no vidíš mysli pozitivně 😉 už jsem i na ten cyklus brala gynex píše se i tady na forech. Co si tak vzpomínám, tak jsem měla taky bolestivou ovu,ale ne tak moc jako tento měsíc a pak přišly na konci měsíci // ,takže asi pomohl i když se mimi neudrželo. druhý měsíc co jsem brala gynex, tak nic bylo to právě těch 49Dc, ale bylo to stejně divné. Myslela jsem, že to vyšlo měla jsem nafouklé břicho a teploty a hlavně BT se držela stále vysoko jenže testy negativní a když jsem to vzdala, že teda nejsem těhu,tak došla mrcha ☹ takže se tento měsíc nechci nějakýma příznakama rozházet a budu věřit buď mrše a nebo pozitivnímu testu. Doktorka říkala, že mám malou sliznici, takže udržení mimi nemožné a to mě právě oddaluje MS, takže piju alchimilkový čaj a právě jsem o víkendu měla ukázkovou ovu, tak se nechám překvapit.
@elebe jo mám malou děložní sliznici. 9.2. jsem u ní byla a sliznice byla jen 2mm, což je fakt málo. od té doby piju ten čajík,ale nevím jak rychle může sliznice růst a jak velký vliv má na ni ten čaj,ale pozoruje změny už první měsíc. Mám stálejší teploty a nižší, ovu byla bolestivá a zřetelný hlen, tak uvidíme.
@elebe já mám nějakou divnou doktorku po 9 měsících co ví, že chceme mimi se mě zeptala a ještě pořád chcete mimi? jako by ty neúspěchy něco na tom změnily a pak mi jen tak řekne, že s tak malou sliznicí vlastně ani nemůžu otěhotnět respektive udržet mimi a řekla ať si koupím vitamíny na moji otázku zda mi pomůžou na růst sliznice mi řekla, že ne, že jsou to jen vitamíny. Tak jsem si sama na netu našla co je na růst sliznice ☹ 😒
@jutu07 no ja na tvojom mieste by som si test spravila akonahle mas pocit,zeby si mohla byt tehotna.Ja som si robila minuly tyzden 4dni po vynechani,a ukazali sa mi 2ciarky,tak som bola stastna,ale kedze som troska spinila a nebola som si ista,isla som na gyneklogiu,samozrejme mi lekar sono nespravi,pretoze je to este zavcasu,ale dal mi lieky na zastavenie spinenia a viacej vitaminov.Teraz som na PN,pretoze som mam pichanie v podbrusku,coby mohlo znamenat aj predcasny potrat,preto si myslim,ze ak sa citis na to,zeby si mohla byt tehotna,je to lepsie vediet cim skor,aby si sa mihla setrit a davat si na seba viac pozor.Aj moje zamestnanie je nevyhovujuce pre tehu,robime tam s roznymi chemikaliami,tak som sa dála radsej vypisat,nebudem riskovat,koli vytuzenemu babetku.Sono mi bude robit asi az o tyzden,tak dufam,ze bude vsetko o.k.Aj tebe drzim palce.nech ti to vyjde a davaj na seba pozor. 🙂
@jutu07 mala si si hneď zobrať kartu....mňa si môj lekár pamätá aj keď príjdem po 4mes. ja som ináč tiež mala všelijaké doktorky a vymenila som ich 3krát a potom som našla tohto doktora a to je už iná kapacita....všetko mi vždy vysvetlí a aj na hlúpe otázky vždy s úsmevom odpovie....a keď som išla k nemu že sa chceme pokúšať o mimi tak mi spravil vyšetrenia a všelijaké stery a povedal že šup šup domov pod paplón....a že ak sa nám nebude dariť viac ako pol roka,že mám príjsť a niečo poriešime....zmeň doktorku....
@elebe taky už jsem to tom přemýšlela pořád jen žene mojeho na vyšetření,ale já to na něm vidím, že je to pro něho dost stresující a nechci ho teď do toho tlačit a už vůbec ne, když vím, že už se to v prosinci podařilo a taky vím, že je chyba v mojí sliznici. Chodíš k doktorce a nebo k doktorovi. Mám u chlapa takový špatný pocit i když z doslechu vím, že jsou kolikrát víc citlivější než ženy.
@jutu07 ja mám doktora a som absolutne spokojná....má dva metre a asi 120kg ale je fakt úúúúplne citlivý,ajkeď má ruky ako lopaty. on je primár na gynekológií a pomohol už nejednému páru otehotnieť....kamošky čo u neho rodili,povedali že je absolutne skvelý a starostlivý a nemusím sa objednávať týždeň dopredu,zoberie ma kedykoľvek
@jutu07 alebo si najdi druhého doktora a tomu povedz že máš kartu tam a tam a on si ju vyžiada. ja keď som odišla od tej poslednej doktorky,tak som bola taká naštvaná že som na kartu aj zabudla a potom som si našla tohoto a on sa ma pýtal že u koho som bola a usmial sa a povedal že mi radšej urobí novú....takže asi nebola u kolegou nejako oblúbená

@elebe u každé je to jiné a každému hladina HCG stoupá jinak, někdo měl //čárku až 14dní meškání a to ještě slabou čárku,takže neztrácej hlavu za pár dní testni. Myslím si,že to nebyla mrcha v právem smyslu aspoň jak jsi to popisovala a taky jak psala kykyna888, tak že se může objevit něco jako mrcha dokonce znám jednu známou ta byla těhotná a do 5měsíce normálně menstruovala.
@kykyna888 u mě je to zase tak, že bych i za tohle byla vděčná, teda ne za ty bolesti, ale kdyby mrcha došla jednou jak má. Vždycky čekám a čekám a minule jsem čekala 49DC a pak přišla, takže jiné holky už měly dávno mrchu za sebou a byly dávno po ovu a čekaly další mrchu a já teprve měla první(strašně mi tak utíkal čas na další šance a snažení) a tak jsem to měla minulý rok od dubna pořád. ☹