2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
baby my sme chceli zacat snazilkovat v 2011 ale uz to nestihame lebo osud to zariadil tak ze v juli 2011 budeme rodicmi .. prajem vam vsetkym to iste 🙂 🙂 🙂
Ahojte, tak ako ste stravili vcerajsi "sviatok"? My sme boli s muzom u mojich rodicov, sme im pomahali malovat, Isli sme uz rano o pol osmej a domov sme prisli skoro o deviatej vecer...ale som rada, ze sme pomohli, ze to nemuseli robit sami...
Januska, si sa pytala, ci nieco neberieme, ja mam len kyselinu listovu, odporuca sa, ked sa dlho uzivala HAK a to je moj pripad. Inak nic, nechcem do seba zbytocne pchat chemiu, ovocie, zeleninku a tak...Inak nic.
Buduci tyzden pojdem na krv na gynek, sa sa doktora opytam, ze ci je nieco potrebne, alebo nie, ale myslim, ze skor nie...uvidime 🙂
@laurelle gratulujem 😵 Teším sa s Tebou, dúfam, že sa tu čoskoro objavia aj ďalšie tehulky 😉
@januska555 neberiem zatiaľ nič, začnem s kys. listovou až keď sa budeme snažiť. Antikoncepciu som nikdy nebrala, tak snáď netreba, ale snažím sa už teraz zdravšie stravovať a papať viac ovocia a zeleniny.
@mysti včera sa o chrústa starala babka a s mm sme si vyšli na vianočné nákupy do Rakúska 🙂 Spokojné obe strany, aj moja mama, lebo sa mohla venovať vnúčatku, aj my, lebo sme kúpili, čo sme chceli a užili si poldňa ako za starých čias 😀
Vaši museli byť radi, keď im šlo maľovanie od ruky 😉
@1valeria1 prajem skoré uzdravenie 😔 Ako si dnes na tom? Aj si bola u dr?
@laurelle Gratulujem a prajem aby ste to dotiahli do úspešného konca na ktrom ťa bude čakať tvoje malinké mimi🙂
Takže myslíte že netreba nič púokiaľ som HAK nebrala? len trochu zdravšiu stravu?
Asi to urobím len tak že až ked budem tehu potom nejaké vitamínky🙂
@lucika09
@januska555
dakujeme 🙂 🙂 a dufam ze tu bude tehuliek v novom roku co najviac .. alebo aj skor ?! 😀 😀 😀
@mysti dakujem pisat budem 🙂 🙂 rano som si robila kontrolny testik // a hned som volala doktorke nech ma objedna a ona ze mozem prist aj hned ze jej niekto zrusil termin .. tak som isla na krv a zajtra okolo obeda si mam zavolat na vysledky a ze potom ma objedna na poradnu a ultrazvuk a da mi tehu knizku 😎 😎 teskam 🙂 🙂 zatial je to v pohode ziadne chute len dve prevracane rana s coho mam dost stresy lebo pri Vanesse som mala ranne nevolnosti az do konca 2 trimestra .. uff ☹ ☹ dufam ze aj ty za chvilu budes tehotna tak aj vsetky kocky v tejto teme 🙂 🙂
@laurelle nemáš za čo a to dúfam aj ja🙂
Inak bola si už aj u Dr. a máš potvrdené???
@januska555 dneska som robila kontrolny test a volala som doktorke mala volny termin tak mi zobrala krv a zajtra na obed budu vysledky a potom ma objedna na poradnu,sono a da mi tehu knizku 🙂 🙂
@laurelle joj, tak sa tesim s Tebou 😵 ja mam este 2 aj nieco mesiacov "volno" a od februara idem na to. 4.februara by sme chceli ist este na ples (poslednykrat sa poriadne zabavit s priatemi) a potom sa uz budeme venovat len tym "prijemnym cinnostiam". Uz sa aj ja velmi tesim na to...a inak myslim, ze tie ranne nevolnosti sa nevyhnu asi ani mne, mam dost problem so zaludkom 😒, ale iste to bude stat za to 😀
zuzkat1, kde si sa stratila? 🙂
@laurelle jeej tak to sa teším s tebou ja ked som dostala tehu knižku tak som bola uplne hotová, to už akože naozaj bolo nie ale ved ako vidím tak ty si to zažila už viackrát. Inak musím ti povedať že na dnešnú dobu je obdivuhodné že ste sa dali na ďalšie dieťa, aj my s manželom chceme veľa detí🙂
@lucika09 ahoj 🙂 dnes som bola u lekarky dala mi antibiotika....takze uz liecim 🙂 viac ma hneva ze prave sa intenzivne snazime a prave dnes som zacala z nicoho nic slabo krvacat....tak nevie ci mrcha alebo nieco ine...☹ vcera ma akurat zopar krat pichlo vo vajecniku lavom tak neviem co to moze byt ☹
@januska555 dakujem 🙂
@mysti dali ako dali bolo to neplanovane chceli sme az buduci rok ked som pisala ze od 2011 sa snazit chceme tak som uz vlastne bola tehulka 😀 😀
@red_kika ahoj, este sa zatial nesnazime,chceme zacat vo februari, ale listovku beriem preto, lebo som velmi dlho (cca 9 rokov) brala HAK a odporuca sa to. A na listovke je napisane, ze sa odporuca uzivat po dlhodobom uzivani HAK, cca 3 mesiace pred zaciatkom "snazenia". Tak preto som ju zacala brat. Na druhej strane je to "vitamín", tak neuskodi...
Sa nam to pomaly krati, je zachvilu koniec novembra, pani, ten cas teraz strasne leti 😀
@mysti no ja som asi taky isty pripad ako ty... antiku som brala hadam aj 8 rokov.. pred mesiacom som ju vysadila. listovu mam doma uz pripravenu 🙂))) my by sme chceli niekedy na jar, asi tak v aprili ( nechcem skor lebo by sa potom malicke mohlo narodit na vianoce a to sa mi zda byt potom dost nefer, hlavne kvoli sviatkom,ktorych je v decembri az az)

@katkav dakuejm krasne 🙂