icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

katie1
8. jan 2011

Asi blba otazka, ale preco potrebujete vediet presne kedy mate ovulku? Sa pravidelne testujete? Alebo iba vtedy mate sexik?

erika3011
8. jan 2011

@katie1 😉 zide sa predsa vedieť kedy sa oplati čo najviac snažiť.. môj je nazoru že to môže byť hocikedy preto ma planuje doslova zničiť 😀 😀 😀 ale pri malej to neni take jednoduche 😀

erika3011
8. jan 2011

a existuju ženy, ktore ťažko otehotneju ☹ preto si musa ovulku sledovať, ja našťastie k nim nepatrim 😅 ale zaujima ma tá tematika

noja2210
8. jan 2011

@katie1 mna to zaujimalo preto, ze ci vobec mam ovulaciu, ci je dobre hormonalny profil a teda ci nie je treba nieco preliecit/upravit ,aby sme sa kvoli zdravotnemu problemu netrapili zbytocne nejaky cas a neboli frustrovani. Tak som bola u dr. Podla mna je fajn ked mam priblizny prehlad ze v akom case mas najvacsiu sancu otehotniet, vyhnem sa tak "zbytocnemu" dufaniu
@erika3011 ano aj mna to zacalo zaujimat, lebo je to tak vyrazne individualne...mozeme mat uplne rovnaku dlzku cyklu a ovu moze byt v roznom case...fakt zaujimave....

katie1
8. jan 2011

@erika3011 😀 No moj je taky isty 😀 Moj by tiez rad hocikedy...no ale presne ako pises, pri malom mozme byt radi, ze mame sexik raz za den. Ved treba aj ine veci za ten den postihat no nie... he he.
Ja som sa takto nikdy nesledovala co sa tyka ovulky...

katie1
8. jan 2011

@noja2210 tak to ano, ked sa dlhsie nedari, tak uz by som to aj ja riesila... To uplne chapem.

yvetta
8. jan 2011

@katie1 - ja som to zacala riesiet vtedy, ked mi lekar zistil, ze neovulujem.... som bola liecena no a teraz si sem tam otestujem ci je to uz v poriadku...nechcem sa snazit xxx mesiacov a potom zistit, ze ani nemam ovu... 😅

solinkarka
8. jan 2011

ahojte..dufam ze aj pre mna bude rok 2011 uspesny k // a uz to dotiahneme do konca 😔

yvetta
8. jan 2011

@solinkarka - neboj sa kamoska otehotnela dost rychlo po potrate znova, ale nebola na kyrete sa nejako sama vycistila...tak drzim palce urcite to bude dobre 😉

solinkarka
8. jan 2011

@yvetta dakujem..no ja som buhuzial musela ist ja na ten hnusny kyret 😠 som len 6 dni po nom tak odpocivam stale...pockame na mrchu a ak povie doktor ze je vsetko ok zacneme opät snazilkovat..vy sa ako dlho snazite? ci este len idete?

yvetta
8. jan 2011

@solinkarka - my este len ideme na to od aprila 😉 😉 ....nastastie som este neprezila kyret, ale kamoska sa mu vyhla po potrate - strasne sa toho bala a nakoniec na to nemusela ist..... 😉 potom asi o par mesiacov na to otehotnela a teraz maju krasneho chlapceka 🙂

annnika
9. jan 2011

Ahojte, vyzerá to tak, že sa k vám pridám aj ja 🙂
Držím vám palce ku vysnívaným "koľajniciam", ktoré určite budú tento rok 🙂

katrenka111
9. jan 2011

@annnika Ahooj alee taka mladuckaaa..... 🙂

annnika
9. jan 2011

@katrenka111 čím skôr tým lepšie :D

katrenka111
9. jan 2011

@annnika A ja sa stresujem ze bože ved je este skoro a som od teba staršia.... 😉

katie1
9. jan 2011

@annnika
@katrenka111
No kazdeho to chyta v inom veku 😉 Mna prva myslienka na vlastne dieta napadla az v nejakych 25 🙂

annnika
9. jan 2011

@katie1 mňa to chytilo v 16tich tak trochu a v októbri celkom 😀

katrenka111
9. jan 2011

@katie1 No mna to chytilo nejak teraz.... sranda nooo ale to všetko koli mojim problemom zdravotným... inak by k tomu este asi neprislo....akosi som si to zacala uvedomovať 😉

katie1
9. jan 2011

@annnika fiha...naozaj obdivuhodne, ja som v Tvojom veku len na diskoteky myslela 😀

katie1
9. jan 2011

@katrenka111 tak to ano, to nie je sranda...to uz clovek ma chrobaka. Ale neboj, vsetko snad pojde tak ako ma 😲

lilik15
9. jan 2011

Ahojte kocky..my tiez dufame s manzelom ze sa nam to v roku 2011 podari a budeme sa este v tomto roku tesit s maleho anjelika..

annnika
9. jan 2011

@katie1 diskotéky? to čo je? 😀 zabaviť sa síce chodievam ale klasické "disco" to som ani nezažila 😀

katrenka111
9. jan 2011

@katie1 No ja som si užila diskoteek aj jaaaj...stacilo.... od tej 20 ma to nejak prestalo baviť....

katrenka111
9. jan 2011

@katie1 No ved a ked Ti lekari povedia strasne veci tak to potom cloveka vnutri stve....

annnika
9. jan 2011

@lilik15 ahojky 🙂 držíme palce 🙂

lilik15
9. jan 2011

annika dakujem pekne aj ja Vam tu vsetkym rzim palceky aby sme sa spolocne tesili z vytuzenych anjelikov

betty26
9. jan 2011

ahojte pridávam sa kvám 😀 😀 😀 a dúfam že tento raz sa to podarí 🙂

katrenka111
9. jan 2011

No supeer babyyy. akosi nas tu pribuda..... 😉

betty26
9. jan 2011

@katrenka111 vy sa uz snazite ??? 🙂

katrenka111
9. jan 2011

@betty26 este nieeee,u nas je to trosku komlikované 🙂