2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
a existuju ženy, ktore ťažko otehotneju ☹ preto si musa ovulku sledovať, ja našťastie k nim nepatrim 😅 ale zaujima ma tá tematika
@katie1 mna to zaujimalo preto, ze ci vobec mam ovulaciu, ci je dobre hormonalny profil a teda ci nie je treba nieco preliecit/upravit ,aby sme sa kvoli zdravotnemu problemu netrapili zbytocne nejaky cas a neboli frustrovani. Tak som bola u dr. Podla mna je fajn ked mam priblizny prehlad ze v akom case mas najvacsiu sancu otehotniet, vyhnem sa tak "zbytocnemu" dufaniu
@erika3011 ano aj mna to zacalo zaujimat, lebo je to tak vyrazne individualne...mozeme mat uplne rovnaku dlzku cyklu a ovu moze byt v roznom case...fakt zaujimave....
ahojte..dufam ze aj pre mna bude rok 2011 uspesny k // a uz to dotiahneme do konca 😔
@solinkarka - neboj sa kamoska otehotnela dost rychlo po potrate znova, ale nebola na kyrete sa nejako sama vycistila...tak drzim palce urcite to bude dobre 😉
@yvetta dakujem..no ja som buhuzial musela ist ja na ten hnusny kyret 😠 som len 6 dni po nom tak odpocivam stale...pockame na mrchu a ak povie doktor ze je vsetko ok zacneme opät snazilkovat..vy sa ako dlho snazite? ci este len idete?
@solinkarka - my este len ideme na to od aprila 😉 😉 ....nastastie som este neprezila kyret, ale kamoska sa mu vyhla po potrate - strasne sa toho bala a nakoniec na to nemusela ist..... 😉 potom asi o par mesiacov na to otehotnela a teraz maju krasneho chlapceka 🙂
Ahojte, vyzerá to tak, že sa k vám pridám aj ja 🙂
Držím vám palce ku vysnívaným "koľajniciam", ktoré určite budú tento rok 🙂
@annnika Ahooj alee taka mladuckaaa..... 🙂
@katrenka111 čím skôr tým lepšie :D
@annnika A ja sa stresujem ze bože ved je este skoro a som od teba staršia.... 😉
@annnika
@katrenka111
No kazdeho to chyta v inom veku 😉 Mna prva myslienka na vlastne dieta napadla az v nejakych 25 🙂
@katie1 No mna to chytilo nejak teraz.... sranda nooo ale to všetko koli mojim problemom zdravotným... inak by k tomu este asi neprislo....akosi som si to zacala uvedomovať 😉
@katrenka111 tak to ano, to nie je sranda...to uz clovek ma chrobaka. Ale neboj, vsetko snad pojde tak ako ma 😲
Ahojte kocky..my tiez dufame s manzelom ze sa nam to v roku 2011 podari a budeme sa este v tomto roku tesit s maleho anjelika..
@katie1 No ja som si užila diskoteek aj jaaaj...stacilo.... od tej 20 ma to nejak prestalo baviť....
@katie1 No ved a ked Ti lekari povedia strasne veci tak to potom cloveka vnutri stve....
annika dakujem pekne aj ja Vam tu vsetkym rzim palceky aby sme sa spolocne tesili z vytuzenych anjelikov
ahojte pridávam sa kvám 😀 😀 😀 a dúfam že tento raz sa to podarí 🙂
No supeer babyyy. akosi nas tu pribuda..... 😉
@katrenka111 vy sa uz snazite ??? 🙂
@betty26 este nieeee,u nas je to trosku komlikované 🙂

Asi blba otazka, ale preco potrebujete vediet presne kedy mate ovulku? Sa pravidelne testujete? Alebo iba vtedy mate sexik?