icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

solinkarka
10. jan 2011

@lilik15 jaaj tak...aj moj drahy je doma...akurat vysiel zo sprchy a sa mi tu prechadza len v zupane..ide ma porazit 😀 vrrr 😀 ma provokuje 😀

mima01
10. jan 2011

@lilik15 som si aj myslela, že to bude toto zloženie 😀 Ja som chodila k bucovi, ale keď začal robiť čisto urogyn, prešla som tiež k Paučinovi a nedám na neho dopustiť. Som tam spokojná, viem, že o mňa bude príkladne postarané, majú to tam všetko novučké, sestrička je super...naozaj spokojnosť. Uvidime, keď mimi bude, ale tak verím, že to bude super. A áno, som zo ZA, momentálne na bulvári bývame.
@solinkarka mrzi ma vaše bábätko. Držim palce nech mrcha príde čo najskôr, a nech drobec potom krásne rastie v brušku 😉
He he, baby, my mávame stromček aj vo februári niekedy, taký sme leniví ho zložiť. A ja to mám strašne rada, keď si večer zhasneme, rozsvietime stromček, pustime krb.....juuuuuuj 😵

solinkarka
10. jan 2011

@mima01 a ten Paucin je sukromny ze? tiez som pocula na neho samu chvalu 🙂

lilik15
10. jan 2011

@solinkarka ti verim...ja viem ake to bolo ked som cakala na prvu mrchu 🙂 tiez som myslela ze to nevydrzim...ale podarilo sa 🙂 ide predsa o zdravie 😒
@mima01 hee vsak bu bol hned vedla Golskej a on bol tiez vraj veeelmi dobry 🙂 a kolko uz chodis k paucinovi?on robi vraj aj porodnika v CA a vraj ak chce pacientka tak ju aj odrodi 🙂

solinkarka
10. jan 2011

@mima01
@lilik15 juj baby same Zilincanky 🙂

lilik15
10. jan 2011

@solinkarka moja inak ano Paucin je sukromny aj ja om tam presla 🙂 bola som tam sice zatial iba raz ale bola som uplne spokojna fakt vsetko nove ciste ma tam uplne vsetko vybavenie a o tom pristupe ani nevraim 😀
@solinkarka
@mima01 baby nakoniec budeme splou chodit kocikovat 😉

mima01
10. jan 2011

@lilik15 noo, hneď vedľa Golskej. Dvakrát som bola aj u Karisnej (snáď som jej neskomolila meno), čo to prebrala po ňom, a potom som sa nejako dopracovala k Paučinovi a bolo rozhodnuté. Veľké plus u mňa bolo aj to, že má všetko pekne pokope, nemusím nikam behať s výmennými lístkami ale hlavne kvôli mimču. Presne ako píšeš, robí pôrodníka, neviem, či len v CA alebo aj v ZA (podľa mňa závisí od toho, či sa s ním dohodneš) a odrodí ťa hocikde...teda neviem, či to je vôbec možné, ale tak prečo nie 😅 A ja chcem ísť určite rodiť do čadce, a bez paučina ani nerodím 😀 😀 😀
@solinkarka juuuj, moja, to by som klamala, keby som tvrdila že áno. Neviem, či je úplne súkromný, alebo ako to majú, ale viem, že má zmluvu s dvoma poisťovňami. Ja som tam platila len vstupnú prehliadku a to bolo 35 eur. Daj si gynpaucin sk a tam najdes info, aj foto priestorov a tak 😉

solinkarka
10. jan 2011

@lilik15 a ako je to u neho cenovo? a kde vlastne sidli? no to by sme my museli prist za @mima01 🙂

mima01
10. jan 2011

@solinkarka, @lilik15 he he, sme sa tu nasli. Juuuuj, lili, ani nevieš, ako rada by som 😉

solinkarka
10. jan 2011

@mima01 a kolko mas rokov ak mozem vediet? 🙂

mima01
10. jan 2011

@solinkarka sedi oproti miragu v tych starych domoch na poschodi. Cenovo si myslim ze ok. Ako som spominala, za vstupnu konzultaciu a prehliadku som tusim 35 eur platila a este som si dala cytologiu robit, kvoli krcku, ale nejakou lepsou metodou a tam som doplacala...ale inak pohoda, nic ine som zatial neplatila. A preco by ste museli prist za mnou? Vy ste odkial baby? 🙂

lilik15
10. jan 2011

@mima01 a tebe sa u Karisnej nepacilo?lebo ani na nu som nepocula nic zle 😎 aj kamaratka tam chodi...aj ja by som chcela ist rodit do CA lebo Zilinsku nemocnicu nechcem ani vidiet..ja ked som tam prisla s tym z krvacam tak tam tie stare sestry po mne zjapali jak nepricetne ze co revem ci ma nieco boli...jak keby nevedeli pochopit ze som sa bala ze pridem o dietatko..co sa aj stal...a inak urcite by som chcela aby ma odrodil Paucin 🙂 😀

lilik15
10. jan 2011

@solinkarka moja ja som zatial platila len vstupnu a to bolo 35eur a teraz v pondelok idem na sono tak uvidim ale to by sa uz nemalo platit..
@mima01 juuj dufam ze si tu coskoro porozpravame ako sme nasli // na testiku 🙂 moja my sm obe so Zilina ja s Vlcinies a Solinkarka zo soliniek 🙂 co ti asi doslo 😀 ale teraz byvame s drahymi v SNEZNICI 😎

mima01
10. jan 2011

@lilik15 niee, ona je v pohode, len ja som tak nejak bola zvyknuta na chlapa. Divneee, ze 😀 ? A tak som sliedila, co v ziline vlastne mame a rozdohovala som sa medzi hartelom a paucinom a vyhral on. Hartel si az moc uctuje, aj ked ano, je dobry v tom co robi. Ale to je aj paucin 😉 Ja zilinsku tiez moc nemusim, nejak mam averziu voci tejto nemocnici...a to som chvalabohu neprekonala to co vy ☹ Tak sa mozno aj v cadci v porodnici stretneme, odrodi nas na striedacku 😀 Ale my chceme az tak v maji zacat...to uz mozno budes davno tehu 😉
@solinkarka ja som blizenec sibnuty, mam 26, v juni 27

mima01
10. jan 2011

@lilik15 jaaaaaaj, uz mi to je jasne. My neslo do hlavy, ze preco by ste museli vy za mnou prist kocikovat 😀

solinkarka
10. jan 2011

@mima01 akyosi som tam ten cennik nenasla...ako spominala lili byvame v Sneznici 😎 a tak na striedacku,,raz ty ku nam a raz mi ku tebe 🙂
@lilik15 tak mi hod info a spytaj sa ci beru aj nove pacientky🙂

lilik15
10. jan 2011

@mima01 no ja ked om sla po prvy krat k paucinovi no mne sa normalne triasli kolena ja som sa tak bala..no ale to sa fakt neda porovnat ta Golska mi vzdy tak doblizila a ja som ani nevedela pomaly kedy mi urobil prehliadku 😎 no teda pokym mi neukazal co nasiel na sone...a inak aj to sa mi na nom paci ze ti vsetko ukazuje n monitore a rozprava ti co to je to som u golskej v zivote nezzila ta mala taku staru bucoru....ktora ledva hucala 😀

solinkarka
10. jan 2011

Babule idem ja na chvilu od Vas bo sa drahy stazuje ze sa mu vobec nevenujem a len na konovi vysedavam 😀 ale pridem este tak nech mam co citat 🙂

lilik15
10. jan 2011

@solinkarka cennik tak misim na tej stranke nema...ale sestricka ti ho da precitat ked si prides po vymenny listok...podla mna urcite este berie pacientky...lebo v decembri ete bral...tak ti dam cislo a si tam skus zavolat a sestricka ti povie ci ta zoberu alebo nie 🙂

mima01
10. jan 2011

@solinkarka soraaac, cennik tam paucin nema na webe. Len info. Ale ma ho pekne vypisany v cakarni, tak si to mozes kludne kuk, ked budes cakat. Ak chces zmenit gynekologa, tak utekaj k nemu. Este berie nove pacientky a budes naozaj spokojna 😉 Sak sneznica je tu "za rohom". A neplanujete navrat priamo do ziliny? Ci tam mate domceky postavene, alebo ako? My teraz hadzeme ockom po teplicke nad vahom, maju sa tam stavat domceky...
@lilik15 tak podobne, nevedela som, co mam cakat. Predsa len, je to mlady chlap, nie stary dedko 😅 He he, tak golska zariadenie nemenila asi odkedy tam je. Poznam par ludi, co k nej chodili a presne to iste co ty hovoris...a rychlo prec isli ked sa dalo.

lilik15
10. jan 2011

@mima01 noo ja byvam v sneznici v bytovke...este nevieme dokedy,rad by som sa vratila do ZA ale sme radi ze mame kde byvat a hlavne ze sme sami 😀 a nemusime platit drahy podnajom..ja som najskor proti golskej nic nemala ked som brala HAK tak islo vsetko ako po masle ...ale ked sa stalo toto tak som nevahala..

mima01
10. jan 2011

@lilik15 No ved jasne, hlavne ze mate kde, a uz je jedno ci to je dedina pri ziline, alebo centrum. Ja keby som mala so svokrovcami byvat, tak rovno gulka do hlavy, alebo by ma na psychiatriu zavreli 😀 😠 A s mojou maminou v pohode, ale ked si raz clovek zvykne na ten "luxus" byvania vo dvojici, prípadne v trojici, stvorici s mimcom 😵 , tazko sa odvyka. K tomu lekarovi este...ono je to tak, ze pokial nemas problem, tak ti je viacmenej jedno a neriesis. Ale akonahle pride nieco vaznejsie, vtedy zistis, aky ten lekar je. A u mna velku rolu hra aj ten jeho pristup, nemam z neho pocit, ze ho otravujem, obtazujem, ked sa nieco spytam...a sestricka je skvela. Clovek tam ide s kludom a pohodou a nie s nervami, ako ti zase niekto poblizi, alebo ta odpinka nejakou trapnou vetou, nedajboze po tebe pohulaka pred ostatnymi v cakarni. Ja by som zabijala pri takomto pristupe... 😠

lilik15
10. jan 2011

@mima01 jasne ja som teda nadmieru spokojna sice som tam nebola velakrat ale vidno ze si fakt vazi pacientky a ked sa ma pytal ze ci mi po potrate robila take a take a take vysetrenie ja som sa len na neho s otvorenymi ustami divala ze o com rozprava??? 🙄 fakt ona to ma vsetko inak v prdeli... ☹ keby som vedela tak by som od nej uz davno odisla a mozno by som uz bola maminkou...lebo trosku si myslim ze za to moze aj jej pristup ale nechcem ju obvynovat iba si to myslim...a vy byvate sami????no my uz byvame v trojici 😀 mame psika 😀 😀 😀 ale chcem aby sme byvali vo stvorici s nasim miminkom 😅 dufam ze uz coskoro

mima01
10. jan 2011

@lilik15 je to smutne, ked musite riesit taketo veci a v 23 rokoch (a vlastne kedykolvek) prist o mimi. Ale vies, aj napriek tomu ze je to strasne citlive miesto, treba sa asi tak obrnit proti tomu smutku a povedat si, ze vsetko ma svoj dovod. A treba sa napriek vsetkemu dobre naladit, byt v pohode, a ani nebudete vediet ako, a bude mimco na ceste 😉 Lebo ked sa budes trapit a zozierat, nebudes mat ok ani svoje telo a bude sa snazilkovat horsie. Ja vam tak drzim palce baby, aby sa vam to podarilo a aby sme vsetky mali tie dve vytuzene ciarocky a tesili sa z babatka 🙂 Yo, yo, my byvame sami, ale namiesto psika mame rybicky...tym nevadi ked su cele dni same doma 😀 S manzelikom sme spolu cez 5 rokov, z toho 4 byvame spolu a mame pol roka po svadbe. Neviem si predstavit, ze by sme byvali napr. so svokrovcami alebo s mojou mamou. Potrebujeme mat svoje "hniezdo", svoj klud, pohodu...a mat niekoho stale za ritou s mudrymi radami do zivota, no mna by slak trafil, prisambohu. Ja viem, ze niekto nema na vyber a proste s tymi rodicmi byvat musi, ale pre mna to je nocna mora, doslova a do pismena. 😅

lilik15
10. jan 2011

@mima01 fakt neviem co sa to deje ale pribuda voraz viac potratov...je to smutne... ☹ ale ano mas uplnu pravdu netreba sa zozierat je to tak ako to malo byt ...takze uz len usmev na perach 😉 ja teraz ilne verim ze ma nas doktorko da dokopy a hura pracovat na mimi 😀 ani ja by som nechcela ani so svokrocami( a pritom mam supr svokrovcov) ale ani s mojimi rodicmi byvat presne ako vravis stale ti niekto stoji za ritou a takto si uzivame to ze sme tu iba jeden pre druheho a nemusis sa bat ze prave vtedy 😲 ti niekto vojde do izby 😀 jeee aj my sme s drahym zobraty uz pool roka 😀

mima01
10. jan 2011

@lilik15 no veru je to tak...ja co mam kamosky, tak kazda jedna mala bud problem otehotniet, alebo o babatko prisli ☹ Tak si teraz aj hovorim, ze keby sme chceli drobca v maji, tak to aby sme uz aj zacali 😨 A mozno nam to vide na prvykrat 🙂 He he, ja by som ti vedela rozpravat o takych "prave vtedy". Manzelova mama, ta je aj tam kde nemusi. Ked sme este nebyvali spolu, ale len sa stretavali raz tam, raz tam, jeeezinku, neviem ci sa mam smiat alebo plakat 😀 Ja raz vydam pamati 😀 😀 😀 A kedy ste mali svadbicku? A v ziline? My sme 19.jun. Chceli sme 12.6, co sme mali vyrocie, ale museli sme to o tyzden posunut, kedze som straaasne chcela na svadbe nasu fotografku s kameramanom...no co, tyzden hore dole, lubime sa stale rovnako 😵 A mas aj nejake fotocky niekde? Ja som maniak na svadby 😀

lilik15
11. jan 2011

@mima01 tak drzkam palceky aby to vyslo na prvy sup a vsetko bez problemov : 😉 my sme chceli svadbu 17,7,ale nebol volny termin v kostole tak sme to museli dat na 31,7 a aj s toho dovodu, ze kamaratka akurat 15,7 porodila tak aby sa aj ona mohla zucastnit svadby 🙂

betty26
11. jan 2011

ahojte ako sa dnes máte??? 🙂 🙂

lilik15
11. jan 2011

@betty26 celkom sa da ale bolo by lepsie keby som nemusela byt v praci 😠 a ty ako?

betty26
11. jan 2011

@lilik15 ahoj ja som doma od decembri mi skoncila zmluva teraz som nezamestnaná...takže nič moc 😖 už len dúfam ze sa mi aspon čím skor podarí osať tehu 😉 ...inak si myslim že už tento mesiac nič s toho nebude bo ovulk u som mala si v čera.....ja som si ešte ovu test nikdy nerobila máš s tym niake skusenosti??