2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lilik15 jaj tak.. 🙂
@lilik15
@solinkarka to sa dejú u vás veci
@solinkarka no ja tak uz viem o koho sa jedna teda nepoznala som ju ale pocula som o tom
@solinkarka veru ani ja to nechapem ale ona mala dcerku ☹
@betty26 no a ja tu byvam 3mesiac...a kolko mas rokov?
Ahojte, ako vidim, mate tu zoznamku 😀 😀 😀
Tak ja som od Vás daleko, tak asi len takto cez net...ako sa dnes mavate? My sme sa vcera zase "snazili", tak som zvedava, ci to tento mesiac vyjde 😅 snad ano 😉
@betty26 Ty si z Lučenca? No tak to si ku mne asi najblizsie 😀 , a asi aj vekom (ja mam 27)
@solinkarka
@lilik15 idem aj ja ale ešte prídem zatial pá 😉 🙂
@solinkarka moja tak bru chut a napapaj sa aj za mna ja som tiez takaaaaaaa hladna ze by som aj ten monitor zjedla 😝 ale ved uz za 40minut idem na obed mnaaam
@lilik15 vy ste dostali byt? 😀
ano moja dostali no zatial nie je nas ale mozeme si ho odkupit
@solinkarka, @lilik15, @betty26 caute babyyy...aj ostatne 😉 Ja zarezavam a tak sa mi nechce. Akurat som sa z obeda vratila a najradsej by som sa zvalila tuto na ten gauc co mam v kancli a pospala si 😀 Baby, vy tam mate riadne veselo v tej sneznici, normalne hororove sceny ako pozeram. Ja som dnes bola s kolegom okuknut pozemky v teplicke, kde sa maju stavat domceky, lebo to tam pozna. Tak som zvedava, ked na jar zacnu s predajom, ako dopadneme, a ci sa k nejakemu domceku aj dopracujeme. Ja by som tak rada...a aj pre drobca mi to pride super....moze santit na zahradke, budem na neho vidiet. Nie ako v panelaku 😠
@betty26 ja mam tak isto, a tiez som junova, 8-ho 😉 Ako moj manzel hovori...od mantinelu k mantinelu, sibnuty blizenec 😀
@mima01 ahoj 🙂 no mame tu teda vselo ti poviem 😀 ja som zac cely zivot zila v meste v panelaku a teraz necely rok byvame tu na dedine ale akosi si stale nemozem zvyknut..chybaju mi tu kamosky, obchody no proste vsetko co k mestu patri 😖 ale na druhej strane musim povedat ze je tu pokoj a aj ta zahradka ma nieco do seba...moj drahy si uz robil plany ked sme cakali mimi kde postavi drobcovi pieskovisko a hojdacky ☹
@mysti ahoj..nam to vyslo po troch mesiacoch snazenia a ani neviem ako lebo prawe v ten mesiac sme sa nejako extra nesnazili tak drzim palce 🙂
@solinkarka jeeej, no zlaty je 🙂 Ale ved postavi, neboj, a nebude to ani dlho trvat 😉 Ja som tiez zo soliniek, cele roky sme tam byvali. Mamina tam vlastne je stale, ale my s manzelom sme kupili byt na bulvari, co je skvele, lebo je clovek v centre...vsade sa dostanes peso. Byva sa tam skvelo, ale mame to len 2-izbak, na samom vrchu bez vytahu. Na sidlisko nechceme ist byvat a co sme pozerali novostavby, tak sa nam bud nic nepaci, ale ten byt stoji tolko, co novy dom. Preto sme zacali zvazovaj aj tuto alternativu. Najlepsie by to bolo v ZA, na hlinach smerom k intrakom, alebo nad solinkami na vrsku, alebo na malej prahe, ale to by sme sa nedoplatili, tak pozerame okolite dedinky a teplicka je fakt skok. A vy byvate sami?
@mima01 nie nebyvame sami..byvame u svokrovcov v dvoj poschodovom dome cize na vrchu my...ale mame vyhodu ze je to nase poschodi velke ako trojizbovy byt..cize mame tu komplet vsetko aj kupelnu svoju, aj kuchynu, spalnu, obyvacku a aj detsku izbu ktora sluzi este ako ulozny priestor 🙂 sice museli sme si vziat pozicku a komplet vsetko na nove prerobit bo ten vrch bol pristavovany pred 10 rokmi..ale inak ked uz to tu mame vsetko vynovene sa mi tu aj paci..aj ked sukrommie nie je bohvie ake som rada ze nemusime platit drahy podnajom a byvame tu prakticky zadarmo
@solinkarka tak jasne, nie je to take to uplne sukromie a hlavne ak mas svokru toho typu ako ja (co teda neviem ci mas 😀 ). Ta by nas hadam chodila aj uspavat a citat nam rozpravky na dobru noc. Mali by sme ju tam kazdy den nasackovanu, a trufam si povedat, ze takto by nas vztah s drahym asi dlho nevydrzal a nase cesty by sa rozisli. Ale ak to mate v ramci medze, tak je to ok. A vies, presne ako pises, byvas prakticky zadarmo odmysliac si korunky na prerabku. My tento bytik nas este splacame a desi ma predstava, ze si mame zobrat hypoteku na 30 rokov a kazdy mesiac niekam len tak poslat 700 euracov. Ved to bude mat polovicka uz po 60tke, a to je naozaj chore. Mladi to maju teraz hodne tazke, co sa byvania tyka. ☹
Baby, dom je dom, ja som byvala v dome do mojich 23 rokov, a moj manzel vyrastal ako panelakove dieta, ale od 18 tiez byval v dome (svokrovci sa prestahovali do rodicovskeho domu, paradne ho prerobili). Este pred svadbou sme si kupili byt, ale mame 4-izbovy velky na velmi dobrom sidlisku, oproti cinziaka mame potraviny, vedla cinziaka skolku a kusok pod skolkou aj zakladnu skolu, takze ja som spokojna. A mame tu vela znamych na sidlisku, takze fajn, ale dom je dom...manzel by chcel nejaku chatu, tak uvidime, mozno za par rokov sa nam splni aj to...vyhodu mame, ze svokrovci byvaju v tom istom meste kde my, cca 20 minut pesi od nas v dome ako som uz pisala a moji rodicia byvaju 5 km od nas tiez v dome, takze mame kam chodit a preto mi aj byt celkom vyhovuje...ale tu chatku by som brala, krb a tak...jaaaj 😀
@mima01 to ano mas pravdu je to tazke ☹ my sme aj byvali v podnajme ale kazdy mesiac platit 300eur za nieco co nikdy nebude nase..tak sme to vzdali a isli do sneznice..no moja svokra sa sice do nas stara ale je to v ramci moznosti a uz kopec krat nam pomohla ci financne a aj hmotne..takze nemozem nic zle povedat aj ked je pravda ze niekedy ma nastve ale ktora svokra nie ze? 🙂

@betty26 no to teda hej fuuuuj
@solinkarka spala u mna kamaratka zo ziliny a samozrejme moj drahy a jeho kamarati