2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka ako sa dnes cítiš???dúfam že si v poriatku??
aj ja ale v mojom pripade necakam ze to bude hned lebo uz sa pokusame pol roka a stale nic ☹ ale dufam ze vam sa hned zadari 🙂
@mima01 napodobne, ze kancelarska robota...ja by som radsej 7,5 hodiny kopala zemiaky a chodila domov zrobena ale s prazdnou hlavou ako sediet tu za PC a chodit domov o pol piatej s nervami a psychickou vycerpanostou...a cakat, co to bude na druhy den 😠
Ale ako vsetky pisete, dufam to uz nepotrva dlho a bude nam lepsie 😉 😵
@lilik15 hadam je ta cysta prec, drzim prsty 😉
@mysti no asi tak...ved ja som uz povedala, ze by som aj radsej do nejakeho butiku isla robit, ziadna zodpovednost ako tu co mam, a este tu po mne bude ziapat ten psychopat. 😠 Takze len dufam, ze ked v tom aprili zacneme, ze to nebude dlho trvat a podari sa mimco...a z celeho srdca to zelam vsetkym holkam co su tu 🙂 Inak, ty si z rimavskej, ze? Manzel tam ma z maminej strany rodinu, chodievame tam kazdy rok. Tusim sa tam aj nejaka svadba chysta, len neviem kedy, tak pojdeme znova 🙂 Duuufam, ze nas pozvu 😀
@mysti dakujem moja
@betty26 juuuj to by bol darcek nadhernyyyyyyy 🙂
@mima01 moja ja som uz robila v butiku a nieje to az take super ako si myslis...robila som 12tky a cely den sama, nemohla som byt na nete ani telefonovat, hmotna zodpovednost stale mi veduci nadavali ze sa nepredava a tak..takze asi kazda praca je na ...ked samozrejme pracujes pod nikym..
@lilik15 ja som robila v cinskom a nebolo to med lízat za vsetko ta buzerovali,pit si nemohla sadnút si zákazník este ani cez dvere nepresiel a ty si uz musela bit pri nom ze v com mu mozes pomoct...aj tym zakaznikom to liezlo na nervy a nadcasy neviplatene bolo tak ze aj do 12 v noci sme vykladali tovar a co sa nestihlo tak ráno o 6 sme tam uz museli bit nikdy viac do cin obchodu robit nepojdem 😖 😖 😖
Ahojte baby... 🙂 tak mne je uz lepsie a na pohotovost uz nebolo treba ist. ale ste toho tu popisali 🙂
@solinkarka ahoj som rada že ti je lepšie 😉
@betty26 no ja ja som veru rada 🙂 je tu nieco nove? 😉
@solinkarka tu ani nie ale v nasej súkromnej skupinke pribudla dalsia tehu 😀 😀 😀
@betty26 ano citala som 🙂 to je super
@solinkarka dúfam že novy rok bude pre nás plodný 🙂
@lilik15, @betty26 ved jasne baby, ja viem, ze ani v obchode to nie je med lizat a je to o hubu...to ja som len tak, ma ziadne ine prirovnanie nenapadlo 😒 Ked sa na to pozeram, vsade je to na prd...cest vynimkam.
@solinkarka ahoj choroba 🙂 A paucin ako? Uz si sa objednala? 🙂
@mima01 ze choroba 😀 lilik vravela ze mi posle cislo na sestricku ale akosi sere na mna 😀
@betty26 bude bude verim tomu na 100000% 🙂
@solinkarka aj ja 😀 😀 😀
@betty26 boze ja sa akosi nemozem dockat uz mrchy..ale este taky mesiac ak nie viac 😠
@solinkarka tak volaj... 041 5626313 alebo na mobil 0949 704 257. Uvidis, ze budes spokojna 😉
@solinkarka tak to ti verím mne prisla na 6 tyz jááj išlo ma porazit nevedela som sa jej dočkat
@mima01 no cisla som si opisala ale pockam este do prvej mrchy lebo tam idem az vtedy ku svojmu a potom mu poviem pa-pa 🙂
@betty26 no ja som este len 10dni po kyrete tak ma ide slak porazit od tolkeho cakania 😠

@lilik15 priam bozska, neviem si ju vynachvalit 😀 A hlavne ked sa mi tu za ritou ti retardi stale obsmietaju. Jeeezis, ja to tu naozaj neznásam. Rano sem chodim s nervami, co sa zase udeje, a kvoli comu si na mne zase zlost vyleje sef 😒 Pri prvej prilezistosti prcham prec odtialto. Ja co som mala kamosku po potrate, tak bola potom na rizikovom, ale neviem ci je to vseobecne pravidlo...