icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

mima01
12. jan 2011

@lilik15 priam bozska, neviem si ju vynachvalit 😀 A hlavne ked sa mi tu za ritou ti retardi stale obsmietaju. Jeeezis, ja to tu naozaj neznásam. Rano sem chodim s nervami, co sa zase udeje, a kvoli comu si na mne zase zlost vyleje sef 😒 Pri prvej prilezistosti prcham prec odtialto. Ja co som mala kamosku po potrate, tak bola potom na rizikovom, ale neviem ci je to vseobecne pravidlo...

betty26
12. jan 2011

@solinkarka ako sa dnes cítiš???dúfam že si v poriatku??

lilik15
12. jan 2011

@betty26 juuuj moja dakujem 🙂 upravit cyklus nebude problem, lebo mi od potratu stale hapruje..len ta cysta hnusna dufam ze je prec 🙂 ale asi to zavisi aj doktora ci ta necha na rizikovom si myslim

betty26
12. jan 2011

@lilik15 ano to máš pravdu že to závisi od doktora .....chcela by si sa vipisat hned na rizik???ja bi som sa dala radsej....ale som doma takze sa nemusim bát ze nieco dostanem hlavne ked je chripkove obdobie

lilik15
12. jan 2011

@betty26 noo bola by som najradsej s toho dovodu ze mam velmi stresove zamestnanie..a mam este aj dost tvrdu sefku...a mem s nej nervy stale...

betty26
12. jan 2011

@lilik15 tak to bi bolo fakt najlepsie hned sa dat vypisat zbytocne mat s nej nervy.....inak aj jedna kocka s inej témy sa dala vypisat ale ona najprv u obvodnej

lilik15
12. jan 2011

@betty26 aha no vsak uvidim to budem riesit az kd to bude aktualne len ma to zaujmalo 🙂

betty26
12. jan 2011

@lilik15 ved pravdaze 😉 dúfam že čoskoro

lilik15
12. jan 2011

aj ja ale v mojom pripade necakam ze to bude hned lebo uz sa pokusame pol roka a stale nic ☹ ale dufam ze vam sa hned zadari 🙂

mysti
12. jan 2011

@mima01 napodobne, ze kancelarska robota...ja by som radsej 7,5 hodiny kopala zemiaky a chodila domov zrobena ale s prazdnou hlavou ako sediet tu za PC a chodit domov o pol piatej s nervami a psychickou vycerpanostou...a cakat, co to bude na druhy den 😠

Ale ako vsetky pisete, dufam to uz nepotrva dlho a bude nam lepsie 😉 😵
@lilik15 hadam je ta cysta prec, drzim prsty 😉

betty26
12. jan 2011

@lilik15 neboj na Valentíba sa nám všetkym zadarí 😉

mima01
12. jan 2011

@mysti no asi tak...ved ja som uz povedala, ze by som aj radsej do nejakeho butiku isla robit, ziadna zodpovednost ako tu co mam, a este tu po mne bude ziapat ten psychopat. 😠 Takze len dufam, ze ked v tom aprili zacneme, ze to nebude dlho trvat a podari sa mimco...a z celeho srdca to zelam vsetkym holkam co su tu 🙂 Inak, ty si z rimavskej, ze? Manzel tam ma z maminej strany rodinu, chodievame tam kazdy rok. Tusim sa tam aj nejaka svadba chysta, len neviem kedy, tak pojdeme znova 🙂 Duuufam, ze nas pozvu 😀

lilik15
12. jan 2011

@mysti dakujem moja
@betty26 juuuj to by bol darcek nadhernyyyyyyy 🙂
@mima01 moja ja som uz robila v butiku a nieje to az take super ako si myslis...robila som 12tky a cely den sama, nemohla som byt na nete ani telefonovat, hmotna zodpovednost stale mi veduci nadavali ze sa nepredava a tak..takze asi kazda praca je na ...ked samozrejme pracujes pod nikym..

betty26
12. jan 2011

@lilik15 ja som robila v cinskom a nebolo to med lízat za vsetko ta buzerovali,pit si nemohla sadnút si zákazník este ani cez dvere nepresiel a ty si uz musela bit pri nom ze v com mu mozes pomoct...aj tym zakaznikom to liezlo na nervy a nadcasy neviplatene bolo tak ze aj do 12 v noci sme vykladali tovar a co sa nestihlo tak ráno o 6 sme tam uz museli bit nikdy viac do cin obchodu robit nepojdem 😖 😖 😖

solinkarka
12. jan 2011

Ahojte baby... 🙂 tak mne je uz lepsie a na pohotovost uz nebolo treba ist. ale ste toho tu popisali 🙂

betty26
12. jan 2011

@solinkarka ahoj som rada že ti je lepšie 😉

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 no ja ja som veru rada 🙂 je tu nieco nove? 😉

betty26
12. jan 2011

@solinkarka tu ani nie ale v nasej súkromnej skupinke pribudla dalsia tehu 😀 😀 😀

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 ano citala som 🙂 to je super

betty26
12. jan 2011

@solinkarka dúfam že novy rok bude pre nás plodný 🙂

mima01
12. jan 2011

@lilik15, @betty26 ved jasne baby, ja viem, ze ani v obchode to nie je med lizat a je to o hubu...to ja som len tak, ma ziadne ine prirovnanie nenapadlo 😒 Ked sa na to pozeram, vsade je to na prd...cest vynimkam.
@solinkarka ahoj choroba 🙂 A paucin ako? Uz si sa objednala? 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@mima01 ze choroba 😀 lilik vravela ze mi posle cislo na sestricku ale akosi sere na mna 😀

betty26
12. jan 2011

@mima01 to máš pravdu nikde to nie je med lízat

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 bude bude verim tomu na 100000% 🙂

betty26
12. jan 2011

@solinkarka aj ja 😀 😀 😀

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 boze ja sa akosi nemozem dockat uz mrchy..ale este taky mesiac ak nie viac 😠

mima01
12. jan 2011

@solinkarka tak volaj... 041 5626313 alebo na mobil 0949 704 257. Uvidis, ze budes spokojna 😉

betty26
12. jan 2011

@solinkarka tak to ti verím mne prisla na 6 tyz jááj išlo ma porazit nevedela som sa jej dočkat

solinkarka
12. jan 2011

@mima01 no cisla som si opisala ale pockam este do prvej mrchy lebo tam idem az vtedy ku svojmu a potom mu poviem pa-pa 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 no ja som este len 10dni po kyrete tak ma ide slak porazit od tolkeho cakania 😠