icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

mima01
12. jan 2011

@solinkarka no dufam 😉 Potom daj vediet, jasne? 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@mima01 vsak jasne..si myslis ze uz nepridem na MK?? 😅

betty26
12. jan 2011

@solinkarka ešte si chvilu počkáš ale prejde to ani sa nenazdáš len teraz to ide pomali

mima01
12. jan 2011

@solinkarka he he, ved my tu aj nocujeme hadam, takze nemyslim 😀 😀 😀 Ja som z mojej svadby presedlala na kona 😀 Aj ked na MS stale chodim a pozeram, ale radsej sliedim po zahranicnych strankach, tam su take prekrasne veci, ze clovek by sa aj 10x svadboval 😵

lilik15
12. jan 2011

@mima01
@betty26 no veru teraz je najlepsie byt na materskej 🙂
@solinkarka aaale moja vitaaaaaaaj ja som na teba nezabudlaaaa neboj sa 😀 ale uz ciselko mas os mimi tak volaj a nevahaj..

betty26
12. jan 2011

@mima01 my chceme mat svadbu tento rok 🙂 🙂 ale len takú malú 😉

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 aj my chceme tento rok tiez malicku..kolko chcete ludi? 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@lilik15 si bola na obediku? co ste mali dobre? 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@mima01 jasne ze nie 😀 sa mi zda ze tu som castejsie ako na tych socialnych sietach..facebook, pokec a pod 😀

betty26
12. jan 2011

@solinkarka okolo 20 mozno menej a vy????ešte nie sme rozhodnuty ze koho pozvat

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 to dokopy ci iba z jednej strany? 🙂

lilik15
12. jan 2011

@solinkarka noo bola som ale obed som nemala len tak na kavicku 🙂 a ty co uz si volala?

solinkarka
12. jan 2011

@lilik15 niee budem az po mrche ked pride bo vtedy mam ist ku svojmu

betty26
12. jan 2011

@solinkarka dokopy 😉 inak tak to vyzerá že v nedelu ideme do turecka 😉 😀 😀 tam si chceme aj obrúcky kupit 😀

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 zober aj mna zo sebou 😀 a na co tam idete? deti robit?? 😀 ale nie...

lilik15
12. jan 2011

@solinkarka jaaaj jasne potom mna obkednala az za tri tyzdne, lebo mali plno 🙂
@betty26 jeeej ty sa mas ze do turecka... 😨

betty26
12. jan 2011

@solinkarka ok pod 😉 budúca svokra nám to dala ako vianočny darček ,vymislela to po tom ked som potratila ☹ troška na rozptílenie a uz ked tam budeme tak si aj obrucky kupime niekedy tam bolo zlato lecnejsie teraz neviem.......nebolo bi zlé keby ze sa podarí aj babatko 😉

betty26
12. jan 2011

@solinkarka
@lilik15 do istanbulu bi sme mali ist 🙂 popozerat pamiatky a tak

lilik15
12. jan 2011

@betty26 vam bude tam je zevraj krasne 🙂 my sme sli na svadobnu cestu do Tuniska a bolo tam krasne len skoda ze babo sa nam tam nepodarilo 😒

solinkarka
12. jan 2011

@lilik15 no vsak jasne ja sa nikam neponahlam 🙂
@betty26 tak to ste dostali super darcek aj ked radsej by ste boli bez darceku a s babankom...ale aj to bude, vsetko bude 🙂

mysti
12. jan 2011

no baby, vy ste este slobodne poniektore? 😀 ale zartujem, v marci budu tri roky co som ja vydata, tento rok budemmat 28 😉 boze uz tolko, naozaj najvyssi cas 😵

lilik15
12. jan 2011

@solinkarka jasne ja len tak ta informujem 🙂

betty26
12. jan 2011

@lilik15
ja som tam ešte nebola ale verím že je tam krásne 😉 uz sa vám to darí verím tomu 😉
@solinkarka to máš pravdu radsej bi som bola s babatkom ale dúfam že čoskoro aj to bude 😀

solinkarka
12. jan 2011

@mysti no ja som este slobodna ale zasnubena a byvame spolu 🙂

betty26
12. jan 2011

@mysti
@solinkarka aj ja som zasnúbená a byvame spolu a zachvílu bude aj svadba 😀 😀

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 aj my sa tento rok budeme brat... 😠

betty26
12. jan 2011

baby zajtra idem na sono dúfam že všetko dobre dopadne 🙂

solinkarka
12. jan 2011

@betty26 na sono ohladom coho? neboj bude dobre..budeme na teba mysliet 🙂

mima01
12. jan 2011

@betty26, @solinkarka jeeeej, baby, ja vam zavidim...v dobrom samozrejme. Svadba je krasna, ci uz mala alebo velka. Ja na tu nasu rada spominam a pride mi to strasne davno, aj ked to bolo pred 7 mesiacmi. My sme mali sice taku vacsiu, mali sme 55 ludi + potom navecer dalsich 20, ale nelutujeme to. A video uz poznam naspamat, hadam aj odzadu. Je to naozaj uzasny den, tak si ho vychutnajte naplno. Svadba a deticky, dve bozske veci 🙂 A ak by ste potrebovali s niecim pomoct alebo radu, tak kludne piste, ja som svadbovy maniak 😀

lilik15
12. jan 2011

@mima01
@solinkarka
@betty26 jee to je fakt svadba je cosi uzasne 🙂 my sme mali okolo 70ludi ale fakt supeeeer vsetko zopakovala by som si to 😉 ale samozrejme s tym istym zenichom
@solinkarka sa pridem na teba pred kostol kuknut 🙂 vsak to mam blizsko