2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mima01 vsak jasne..si myslis ze uz nepridem na MK?? 😅
@solinkarka ešte si chvilu počkáš ale prejde to ani sa nenazdáš len teraz to ide pomali
@solinkarka he he, ved my tu aj nocujeme hadam, takze nemyslim 😀 😀 😀 Ja som z mojej svadby presedlala na kona 😀 Aj ked na MS stale chodim a pozeram, ale radsej sliedim po zahranicnych strankach, tam su take prekrasne veci, ze clovek by sa aj 10x svadboval 😵
@mima01
@betty26 no veru teraz je najlepsie byt na materskej 🙂
@solinkarka aaale moja vitaaaaaaaj ja som na teba nezabudlaaaa neboj sa 😀 ale uz ciselko mas os mimi tak volaj a nevahaj..
@betty26 aj my chceme tento rok tiez malicku..kolko chcete ludi? 🙂
@lilik15 si bola na obediku? co ste mali dobre? 🙂
@mima01 jasne ze nie 😀 sa mi zda ze tu som castejsie ako na tych socialnych sietach..facebook, pokec a pod 😀
@solinkarka okolo 20 mozno menej a vy????ešte nie sme rozhodnuty ze koho pozvat
@betty26 to dokopy ci iba z jednej strany? 🙂
@solinkarka noo bola som ale obed som nemala len tak na kavicku 🙂 a ty co uz si volala?
@lilik15 niee budem az po mrche ked pride bo vtedy mam ist ku svojmu
@solinkarka dokopy 😉 inak tak to vyzerá že v nedelu ideme do turecka 😉 😀 😀 tam si chceme aj obrúcky kupit 😀
@betty26 zober aj mna zo sebou 😀 a na co tam idete? deti robit?? 😀 ale nie...
@solinkarka jaaaj jasne potom mna obkednala az za tri tyzdne, lebo mali plno 🙂
@betty26 jeeej ty sa mas ze do turecka... 😨
@solinkarka ok pod 😉 budúca svokra nám to dala ako vianočny darček ,vymislela to po tom ked som potratila ☹ troška na rozptílenie a uz ked tam budeme tak si aj obrucky kupime niekedy tam bolo zlato lecnejsie teraz neviem.......nebolo bi zlé keby ze sa podarí aj babatko 😉
@solinkarka
@lilik15 do istanbulu bi sme mali ist 🙂 popozerat pamiatky a tak
no baby, vy ste este slobodne poniektore? 😀 ale zartujem, v marci budu tri roky co som ja vydata, tento rok budemmat 28 😉 boze uz tolko, naozaj najvyssi cas 😵
@solinkarka jasne ja len tak ta informujem 🙂
@lilik15
ja som tam ešte nebola ale verím že je tam krásne 😉 uz sa vám to darí verím tomu 😉
@solinkarka to máš pravdu radsej bi som bola s babatkom ale dúfam že čoskoro aj to bude 😀
@mysti no ja som este slobodna ale zasnubena a byvame spolu 🙂
@mysti
@solinkarka aj ja som zasnúbená a byvame spolu a zachvílu bude aj svadba 😀 😀
@betty26 aj my sa tento rok budeme brat... 😠
baby zajtra idem na sono dúfam že všetko dobre dopadne 🙂
@betty26 na sono ohladom coho? neboj bude dobre..budeme na teba mysliet 🙂
@betty26, @solinkarka jeeeej, baby, ja vam zavidim...v dobrom samozrejme. Svadba je krasna, ci uz mala alebo velka. Ja na tu nasu rada spominam a pride mi to strasne davno, aj ked to bolo pred 7 mesiacmi. My sme mali sice taku vacsiu, mali sme 55 ludi + potom navecer dalsich 20, ale nelutujeme to. A video uz poznam naspamat, hadam aj odzadu. Je to naozaj uzasny den, tak si ho vychutnajte naplno. Svadba a deticky, dve bozske veci 🙂 A ak by ste potrebovali s niecim pomoct alebo radu, tak kludne piste, ja som svadbovy maniak 😀
@mima01
@solinkarka
@betty26 jee to je fakt svadba je cosi uzasne 🙂 my sme mali okolo 70ludi ale fakt supeeeer vsetko zopakovala by som si to 😉 ale samozrejme s tym istym zenichom
@solinkarka sa pridem na teba pred kostol kuknut 🙂 vsak to mam blizsko

@solinkarka no dufam 😉 Potom daj vediet, jasne? 🙂