icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

minusa
12. jan 2011

ale priznaky mam ako pred mrchou, zacina ma boliet hlava a boli ma podbrusko ...... 😲

betty26
12. jan 2011

@minusa skús si kúpit aj inú znacku tehu testu napr.mamatest

minusa
12. jan 2011

@betty26 - dik za radu, zbehnem zajtra do lekarne

betty26
12. jan 2011

@minusa nie je zač 😉

betty26
12. jan 2011

@minusa budem držat palce 🙂

lilik15
12. jan 2011

@betty26 ano jasne 🙂))
@minusa drzkam palceky aby mrcha nedosla 🙂))

mimi1111
12. jan 2011

🙄 ☹ 😉 😲

mima01
12. jan 2011

@lilik15 no ja by som ho aj inak kategorizovala, ale to by ma vymazali 😀 Jeeeej, tak si mala drobca doma? Ja uz sa tesim, ked pojdem kamosku pozriet, co sa jej vcera jakubko narodil....nech sa to aj na mna nalepi 🙂 A este mam dalsie tri kamosky tehotne, tak sa vytesujem aj za ne a hadam aj rodit s nimi budem, teda v mysli aspon :D
@betty26 sorryyyy, ale nechce sa mi citat riadky prec...v com ma beries za slovo? 😀 😀 😀
@minusa tak ked tam je duch, tak snad ti to o par dni potvrdia, bud dalsi testik, alebo doki. Drzim vsetky prstiska nech su // 😉

mima01
12. jan 2011

@lilik15 no ja by som ho aj inak kategorizovala, ale to by ma vymazali 😀 Jeeeej, tak si mala drobca doma? Ja uz sa tesim, ked pojdem kamosku pozriet, co sa jej vcera jakubko narodil....nech sa to aj na mna nalepi 🙂 A este mam dalsie tri kamosky tehotne, tak sa vytesujem aj za ne a hadam aj rodit s nimi budem, teda v mysli aspon :D
@betty26 sorryyyy, ale nechce sa mi citat riadky pred...v com ma beries za slovo? 😀 😀 😀
@minusa tak ked tam je duch, tak snad ti to o par dni potvrdia, bud dalsi testik, alebo doki. Drzim vsetky prstiska nech su // 😉

mima01
12. jan 2011

Baby soraaac, dvakrat mi to odoslalo, neviem preco 😠

noja2210
12. jan 2011

@ minusa drzim velmi silno prstyyyy, aby boli ciarocky rovnako silne :D

betty26
12. jan 2011

@mima01 že ak s niečim budeme potrebovať pomoc okolo svadby tak poradíš 😉 😀

mima01
12. jan 2011

@betty26 jaaaaaaj, no jasne, to plati. Ja velmi rada...maniak svadbovy 😀 😀 😀

betty26
12. jan 2011

@mima01 😀 😀 😀

lilik15
13. jan 2011

@mima01 noo taky je zlaty bude mt v aprili 2roky a tak krasne rozprava...no sikovny je 🙂))jeminenju take male babenka su najkrajsie 🙂 ja mam svagrinu tehotnu takze cakame rodinneho prislusnika som zvedava co budu mat lebo zatial maju 2chlapcov 🙂 tak dzim palce nech sa to nalepi na teba 😀

mima01
13. jan 2011

@lilik15 hej hej, to je taky vek, ked su deticky strasne zlate. Uz chodia, rozpravaju co to...no clovek by ich zozral 🙂 Fuuha, dvoch chalanov uz doma, do toho manzel, no riadna divocina 😀 Tak sa snad aj to dievcatko zadari. A este nevedia, co to bude? Alebo nechcu vediet...? No aj na teba nech sa to lepi moja, co najskor 😉

lilik15
13. jan 2011

@mima01 no ma to divocinu doma 🙂 viem ze by chceli dievcatko, vsak uvidime co to bude 😉 este je len v nejakom 14tyzdni takze este nevedeli urcit ale myslim si ze ona si to neda zistit lebo ona si ani pri jednom nedala zistit co to bude 🙂 rozmyslal som ze si tento mesiac zacnem robit ovulacne testy...mozno sa nam potom skor zadari...este som si to nikdy v zivote nerobila tak skusim 🙂

mysti
13. jan 2011

Ahojte baby, dobre ranko 🙂

Pocuvajte, ako ste na to, budete chciet dopredu vediet, co cakate? Mna manzel minule zabil tym, ze on nebude chciet vediet, ze aby sme sa nechali prekvapit...dost ma tym sokoval, lebo ja som bola doteraz skalopevne presvedcena, ze samozrejme, ze budem chciet vediet... 😠

Ako ste na tom Vy? 😕

noja2210
13. jan 2011

@mysti - my isto budeme chciet vediet...ja to nemam v povahe tak dlho cakat na prekvapko 😝 , ale mna minule poloviciak prekvapil tym, ze on by radsej dievcatko 😀

mysti
13. jan 2011

@noja2210 vidis, a ten moj sa zatal a povedal ze on nebude chciet vediet, ze aj ked budem vdiet ja, ale ze on nie...inak zase na druhej strane my ta predstava aj laka, necham sa prekvapit...neviem, este je nad tym skoro uvazovat 😀

lucika09
13. jan 2011

@minusa držím palce, a daj nám vedieť, ako si dopadla 😉

@mysti @noja2210 mm pri prvom tiež vyhlásil, že nechce vedieť, no po USG v 20tt ako prvú otázku položil, čo to bude 😀 Si to v polke rozmyslel a potom sa tešil ako malé dieťa, keď sa dozvedel, že budeme mať chlapca 🙂

lilik15
13. jan 2011

@mysti aj ja urcite chcem vediet ked budem tehu co cakam ale moj manzel mi vravel ze on sa chce prekvapit...no ale ja mu to poviem 😀

solinkarka
13. jan 2011

Cawte kočky 🙂

lilik15
13. jan 2011

@solinkarka aaaaaaaaaaaaaale vitaj 😀

solinkarka
13. jan 2011

@lilik15 vitaaam, vitaaaam 😀

topa
13. jan 2011

Ahojte, tak mi sme sa začali snažiť v decembri 2010,ale to len tak na skúšku. No teraz už sme išli na plno 😀 , presne podľa plodných dní. Teraz som 18 DC a mám citlivé prsia, pichá ma pri vaječníkoch a mám stále nafúknuté brucho. V 15 DC som testla, lebbo som nevydržala, hoci som vedela, že to je príliš skoro, no samozrejme testík ukázal negatívum. 🙄 No teraz ešte stále verím, že môžem byť tehu, ale tentokrát už testnem až ke´d nepríde menštruácia 🙂

mima01
13. jan 2011

@lilik15 no ved vyskusaj, uvidis, ako ti dopadne. Ja som to tiez nikdy nerobila, nikdy som nemusela 😕 ale ak sa nam nebude darit, tak pojdem aj ja na to takto 😀
@mysti ja urcite budem chciet vediet, co to bude, nevydrzala by som to. A kedze ja som taky mali psycho, co sa tyka svadieb a deti, tak budem musiet vediet, lebo budem chciet nakupovat vecicky 😀 😀 😀 Aj ked teraz uz aj chlapci nosia ruzovu 😀
@noja2210 he he, nebudes verit, ale moj manzel chce tiez dievcatko...normalne nechapem, chlapi chcu vacsinou "pokracovatela rodu", tak som zosala soknuta. A prvy krat som to pocula na nasej svadbe, ked sme mali taku tu scenku alebo ako to nazvat, s topankami a dostali sme otazku, co by sme radsej chceli, ci chlapca, ci babulu...a manzel bez vahania dal moju topanku hore, cize dievcatko. Sokova terapia 🙂 Ale zlaty je 😉 Uz sa tak pripravuje na to rodicovstvo a to este ani tehotni nie sme.
@solinkarka hello moja. Ako, uz ti je dobre, nevracaju sa ti tie bolesti?

lilik15
13. jan 2011

@mima01 ja som tiez moc nechcela pristupit na to takto ale ked uz sa nedari...tak idem na to len zase nam sa nedari koli tym zdravotnym problem..ja neviem vsak vyskusam 🙂
@solinkarka kde sa flakas 😀

minusa
13. jan 2011

Ahojte

mrcha zatial nikde, meska 2 dni ..... kupila som si dalsi test, mali len jednu znacku u nas v lekarni, tak som ani nemala z coho vyberat, ale vraj sa moze pouzivat pocas celeho dna a je z tych citlivejsich. Ale urobim si ho asi az o dva, tri dni ak teda vydrzim .... a od dnes som PN, pretoze ked pridem domov z prace som total unavena a nie to aby som sa do rana ucila na skusky, takze som tyzden doma 😉

a vy ako? nikto nic zatial?

@mysti - my sme chceli hned vediet, co cakame .... aj ked moj si od zaciatku myslel, ze to bude dievcakto Emka - kremka ... ale ked doki oznamil, ze vidi pindulaka, tak bol cely bez seba .... a teraz by sme chceli dievcatko, no uvidme .... hlavne nech sa to podari a male je zdrave 🙂

lilik15
13. jan 2011

@minusa tak budem drzkat palce aby vysli vytuzene // 🙂