2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
🙄 ☹ 😉 😲
@lilik15 no ja by som ho aj inak kategorizovala, ale to by ma vymazali 😀 Jeeeej, tak si mala drobca doma? Ja uz sa tesim, ked pojdem kamosku pozriet, co sa jej vcera jakubko narodil....nech sa to aj na mna nalepi 🙂 A este mam dalsie tri kamosky tehotne, tak sa vytesujem aj za ne a hadam aj rodit s nimi budem, teda v mysli aspon :D
@betty26 sorryyyy, ale nechce sa mi citat riadky prec...v com ma beries za slovo? 😀 😀 😀
@minusa tak ked tam je duch, tak snad ti to o par dni potvrdia, bud dalsi testik, alebo doki. Drzim vsetky prstiska nech su // 😉
@lilik15 no ja by som ho aj inak kategorizovala, ale to by ma vymazali 😀 Jeeeej, tak si mala drobca doma? Ja uz sa tesim, ked pojdem kamosku pozriet, co sa jej vcera jakubko narodil....nech sa to aj na mna nalepi 🙂 A este mam dalsie tri kamosky tehotne, tak sa vytesujem aj za ne a hadam aj rodit s nimi budem, teda v mysli aspon :D
@betty26 sorryyyy, ale nechce sa mi citat riadky pred...v com ma beries za slovo? 😀 😀 😀
@minusa tak ked tam je duch, tak snad ti to o par dni potvrdia, bud dalsi testik, alebo doki. Drzim vsetky prstiska nech su // 😉
Baby soraaac, dvakrat mi to odoslalo, neviem preco 😠
@ minusa drzim velmi silno prstyyyy, aby boli ciarocky rovnako silne :D
@mima01 noo taky je zlaty bude mt v aprili 2roky a tak krasne rozprava...no sikovny je 🙂))jeminenju take male babenka su najkrajsie 🙂 ja mam svagrinu tehotnu takze cakame rodinneho prislusnika som zvedava co budu mat lebo zatial maju 2chlapcov 🙂 tak dzim palce nech sa to nalepi na teba 😀
@lilik15 hej hej, to je taky vek, ked su deticky strasne zlate. Uz chodia, rozpravaju co to...no clovek by ich zozral 🙂 Fuuha, dvoch chalanov uz doma, do toho manzel, no riadna divocina 😀 Tak sa snad aj to dievcatko zadari. A este nevedia, co to bude? Alebo nechcu vediet...? No aj na teba nech sa to lepi moja, co najskor 😉
@mima01 no ma to divocinu doma 🙂 viem ze by chceli dievcatko, vsak uvidime co to bude 😉 este je len v nejakom 14tyzdni takze este nevedeli urcit ale myslim si ze ona si to neda zistit lebo ona si ani pri jednom nedala zistit co to bude 🙂 rozmyslal som ze si tento mesiac zacnem robit ovulacne testy...mozno sa nam potom skor zadari...este som si to nikdy v zivote nerobila tak skusim 🙂
Ahojte baby, dobre ranko 🙂
Pocuvajte, ako ste na to, budete chciet dopredu vediet, co cakate? Mna manzel minule zabil tym, ze on nebude chciet vediet, ze aby sme sa nechali prekvapit...dost ma tym sokoval, lebo ja som bola doteraz skalopevne presvedcena, ze samozrejme, ze budem chciet vediet... 😠
Ako ste na tom Vy? 😕
Cawte kočky 🙂
@solinkarka aaaaaaaaaaaaaale vitaj 😀
@lilik15 vitaaam, vitaaaam 😀
Ahojte, tak mi sme sa začali snažiť v decembri 2010,ale to len tak na skúšku. No teraz už sme išli na plno 😀 , presne podľa plodných dní. Teraz som 18 DC a mám citlivé prsia, pichá ma pri vaječníkoch a mám stále nafúknuté brucho. V 15 DC som testla, lebbo som nevydržala, hoci som vedela, že to je príliš skoro, no samozrejme testík ukázal negatívum. 🙄 No teraz ešte stále verím, že môžem byť tehu, ale tentokrát už testnem až ke´d nepríde menštruácia 🙂
@lilik15 no ved vyskusaj, uvidis, ako ti dopadne. Ja som to tiez nikdy nerobila, nikdy som nemusela 😕 ale ak sa nam nebude darit, tak pojdem aj ja na to takto 😀
@mysti ja urcite budem chciet vediet, co to bude, nevydrzala by som to. A kedze ja som taky mali psycho, co sa tyka svadieb a deti, tak budem musiet vediet, lebo budem chciet nakupovat vecicky 😀 😀 😀 Aj ked teraz uz aj chlapci nosia ruzovu 😀
@noja2210 he he, nebudes verit, ale moj manzel chce tiez dievcatko...normalne nechapem, chlapi chcu vacsinou "pokracovatela rodu", tak som zosala soknuta. A prvy krat som to pocula na nasej svadbe, ked sme mali taku tu scenku alebo ako to nazvat, s topankami a dostali sme otazku, co by sme radsej chceli, ci chlapca, ci babulu...a manzel bez vahania dal moju topanku hore, cize dievcatko. Sokova terapia 🙂 Ale zlaty je 😉 Uz sa tak pripravuje na to rodicovstvo a to este ani tehotni nie sme.
@solinkarka hello moja. Ako, uz ti je dobre, nevracaju sa ti tie bolesti?
@mima01 ja som tiez moc nechcela pristupit na to takto ale ked uz sa nedari...tak idem na to len zase nam sa nedari koli tym zdravotnym problem..ja neviem vsak vyskusam 🙂
@solinkarka kde sa flakas 😀
Ahojte
mrcha zatial nikde, meska 2 dni ..... kupila som si dalsi test, mali len jednu znacku u nas v lekarni, tak som ani nemala z coho vyberat, ale vraj sa moze pouzivat pocas celeho dna a je z tych citlivejsich. Ale urobim si ho asi az o dva, tri dni ak teda vydrzim .... a od dnes som PN, pretoze ked pridem domov z prace som total unavena a nie to aby som sa do rana ucila na skusky, takze som tyzden doma 😉
a vy ako? nikto nic zatial?
@mysti - my sme chceli hned vediet, co cakame .... aj ked moj si od zaciatku myslel, ze to bude dievcakto Emka - kremka ... ale ked doki oznamil, ze vidi pindulaka, tak bol cely bez seba .... a teraz by sme chceli dievcatko, no uvidme .... hlavne nech sa to podari a male je zdrave 🙂

ale priznaky mam ako pred mrchou, zacina ma boliet hlava a boli ma podbrusko ...... 😲