2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@misuuulko88 niekto to nevie tak pochopiť, hlavne, keď sa nenachádza v rovnakej situácii....nič si z toho nerob, ja si tiež pripadám, že trpím paranojou..... 🙂 ale kašlať na to.... joj..prepáč, 20-teho 🙂 len ak to bude zase 31.dňový cyklus , tak až 23-ho....mňa prsia zatiaľ nebolia, len sa mi zdá, že mám dosť sčervenané bradavky a už od minulého týždňa mi robí tak divne v bruchu a každý deň ma bolia kríže a to sa obliekam poriadne, a tiež som unavenejšia a cítim sa akoby som mala byť chorá...a začínam byť nervóznejšia....., ale toto môže byť všetko aj PMS, takže neviem, lebo BT si nemeriam, takže neviem na čom som.... ja ešte netestujem, chcem to nechať tak, aj keď tam je veľké pokušenie 🙂 🙂 ....verím, že to vyjde....
@natalinda88 no ja hlupa som stihla minut 3tehu testy, napriek tomu, ze mi bolo jasne, ze tam nemoze byt este nic vidno, ale pokusenie nedalo, kedze som si mala doma...buduci tyzden musim zas nabehnut do lekarne a kupit apson 2 :D. Ona ma uz 2deti a ani o jedno sa tusim nesnazili..ale ani si nedavali pozor...asi preto ma nevie pochopit...tie som nervozna ako pes....niekedy sa pristihnem ze kricim na mojho drobca aj ked nemusim..a potom ho zas mojkam 😒 . krize ma inak tiez pobolievaju...a picha ma v bruchu tak divne...a to mne nikdy tyzden pred nerobilo..no uvidime..kedy sa ides testovat?
@natalinda88 ja si bazalku meriam....drzi sa nad ciarou tak tych 36,9 az 37,1 mavam teraz 🙂
@misuuulko88 tak to je dobrá správa 🙂 🙂 🙂
@ natalinda88 Ale predsa MS ma prist az 22heho, takze este nieje nic iste... Teda vobec nic.... Je normalne ze mam teraz vysoke hodnoty...klesnut ma az v den MS nie? a ja mam ciaru na 36,8 takze o moc neklesne 🙂
@misuuulko88 vies co ja som si vzdy myslela ze keby sa mi to stalo tak to isto nezvladnem, ale co ine mi zostalo... 😒 a na moje pocudovanie je tu kopa bab co to zazili a pomohli mi... ale fakt je ze na to nikdy nezabudem 😖 ale tesim sa na babo tak dufam ze skoro pride 🙂 Hm to mas pravdu niektore veci sa vsugeruju lahsie, ine tazsie ale v zasade sa da vsugerovat vsetko 😀 ale to sa tyka hlavne takych dlhodobejsich snaziliek, u teba to vyzera skutocne nadejne 😉 poznam aj take pripady ked si zena tak vsugerovala ze je tehu ze ani nemala MS, rastlo jej brusko atd, ale to uz je veru ine kafe 😒
@misuuulko88 ja som to isté robila minulý mesiac a nič z toho,ale teraz verím, že manzes nepríde....tiež sa mi nezdajú tie kríže a to pobolievanie v podbrušku, síce to nie je stále ,ale každý deň sa pristihnem pri to, že tam naozaj niečo cítim.... 🙂 no tak to ťa preto nevie pochopiť....fakt je to iné, keď sa žena na to neupína, viem to podľa seba, keď som otehotnela, nechápala som, že ako je to možné, vedela som, že si tretí mesiac nedávame pozor, no akosi som to neriešila a ani styk sme nemali často, tak som bola prekvapená , ale potom naša radosť skončila :(
ty máš aspoň jedno dieťa, tak to ťa určite utešuje 🙂
ja si až budúci týždeň, lebo podľa hlienu som mala vrchol na 16-ty deň, čiže je ešte skoro........
@misuuulko88 ja som ešte nikdy neskúšala, ale ak to teraz nevyjde, tak to vyskúšam .... v tomto smere presne neviem ako to má byť, len som počula, že sa má dlhšie držať nad čiarou a potom to je isto tehu... 🙂
@natalinda88 ja zas nemozem sledovat hlien....Ako mi sa uz snazime 3mesiac snazime...ale toto bolo take ine divne.... Ten hlien si nemozem sledovat z toho dovodu, ze po styku zo mna nic nevyslo.l...zacalo to vytekat po troche cele dva dni....a takto ked sme mali styk 2krat do dna, tak som nerobila nic ine, len menila vlozky a 2krat denne sa sprchovala....ale citila som v jendom kuse muzske spermie...ked to uz citil moj manzel a to som mu v teplakoch sedela na kolenach 2hodiny po sprchovani, tak to je uz co povedat..ked sme sa snazili predtym, nikdy som nic necitila...teraz nie a nie vyjst dnu, len pomaly brhom 2dni slo prec... 🙂 takze neviem co je hlien a co spermie 🙂. no ked tu citam same maminky s potratom, tak sa aj bojim otehotniet, ze sa mi take nieco stane :/
@natalinda88 tiez to teraz znacim prvykrat....ako mi zacala menstruacia minuly mesiac 21.11 som zacala a znacim doteraz...uvidime..aspon nemusim kupovat tehu testy, ak uvidim v den menstruacie pokles 🙂
@natalinda88 mna to tiez sem tam pobolieva...hlavne ked sa postavim, a chcem si povystierat ruky..tak ma tak pichne v brusku ze dovi...predvcerom vecer ma to tak pichalo, ked som bola vystreta a este ked som sa ohla dozadu nechtiac, tak sa mi zakrutila hlava a zvrtlo mi zaludok...musela som chodit prehnuta dopredu ako by ma seklo v krizoch.....a co ma udivuje v noci vstavam na zachod teda okolo 4tej nad ranom co mam plny mechur.... to sa mi robilo len ked som cakala prve mimi 🙂. Neviem, ale ja si myslim, ze ta pluha jedna akasi aj tak pride :D
@misuuulko88 juj,,tak také niečo sa mne nikdy nestalo, vždy to zo mňa vyšlo.... a rada sa toho zbavím, prečítaj si na nete http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
tam je všetko o hliene akomkoľvek a aj o tom , ako rozlíšiť spermie od hlienu....
a prosím ťa neupínaj sa no, že môžeš potratiť....to nie je dobré,,,nemysli negatívne, ono aj ak sa to má stať, tak tomu nezabrániš...ver tomu, že to bude dobré, čo mám hovoriť ja, mne sa to stalo naozaj a potom už je to iné nemyslieť na to...a ver, že by som nikdy nepovedala, že sa to môže stať práve mne a vidíš stalo sa, jednoducho to beriem z tej lepšej stránky, že asi by bolo bábenko choré a tak si to takto príroda zariadila a v nebíčku mu je lepšie.... 🙂 my ženy sme silné, všetko prekonáme.... 🙂 bolesť pominula, ale jazva tá nikdy nevymizne.... :( ale verím, že mi bábenko, ktoré verím, že v najbližšej dobe príde túto jazvu zahojí.... 🙂
@misuuulko88 tak to je super, aspoň máš prehľad 🙂 neboj, žiadna teplota neklesne 🙂
@misuuulko88 no mňa určite viac bolia kríže ako bruško a ono to je aj tým, že mám maternicu naklonenú dozadu, takže to je u mňa normálne, ale takto dlho pred ma neboleli.... 🙂
cikám aj ja, aj som akási stále smädná, ale v noci nechodievam na wc, ja keď to porovnám, tak som chodievala až , keď som vedela, že už som tehotná a prešiel nejaký čas......
takže zatiaľ neviem,..... nemysli na tú hnusnú mrchu, ale mysli na to, že budeš tehuľka.... 🙂
@misuuulko88 utekám už, bo manželik čosi chce na PC, tak dúfam, že sa zajtra zase uvidíme a popíšeme , čo je nové... 🙂
pekný večer... 🙂 papa
@natalinda88 zahoji ale nikdy nepomoze zabudnut...mas pravdu, ked umrelo, muselo mu nieco byt....a stale lepsie ako by sa ti to stalo po porode alebo by si ho porodila mrtve...z toho by si sa ovela horsie dostavala....ja si ani nepripustam, ze by som mohla o to prist...ale najprv musim otehotiet, aby sa to podarilo...no uvidime co bude tento mesiac..ak nie terza, cez sviatky je vacsia sanca, lebo mangel bude dlhsie doma 🙂
@natalinda88 jasne jasne tesiiim sa....Papa a pekny vecer 🙂
@marecek1 no vidis, ani som nevedela, ze nejaky taky vitamin aj existuje. A dakujem. 🙂 Tak teraz sa uz len rozhodnut, ci si kupit jednotlivo, alebo nejaky komplex ako je Femibion. A este mam otazocku, ak by som sa rozhodla pre ten femibion, tak uz potom tu kyselinu listovu extra brat nemusim? Ci radsej a tu k tomu?
ahojte babule.. tak co nove? ziadna nova tehula? popisali ste toho milion 🙂 ja som dostala ms takmer na den presne, len s jednodnovym spozdenim 😀 himalajsky caj zabral asi.. no uz nech je po a mozeme snazilkovat 😉
@misuuulko88 neviem ja by som skor dievku, segra ma jednu a ma plnooo veciciek ale druha ma 2 chalanov a je veciciek este viac 😀 a moj mi tvrdi ze je mu to jedno bude sa tesit rovnako..tak naozaj neviem 😉
@kikusik88 Moj manzel neskryval nadsenie, ze nase prve dieta je chlapec.. A kludne by bral aj druheho chlapca....skor ako babu...Aj ked ovedal, ze mu je to jendo..ale ja chcem taaak dievku... A praveze zienky ktore maju prveho chlapca vraj chcu mat aj druhe babo muzskeho pohlavia 🙂. Ja nie 🙂. A merias si bazalnu?
@misuuulko88 no meriam ale len tyzden 😀 no uvidim co budem chciet ked uz budem tehu 😉
@kikusik88 a mas teraz plodne, ci? Aku mas bazlanu?
Babky, akurat mam 25den cyklu a teraz vysiel zo mna bieli husty vytok...Len tak trochu.... Neviem, ze by som mohla byt este plodna ked som pred ocakavanou MS? Mate s tym nejake skusenosti? Nikdy som vytok v tomto obdobi nemala...
ahojte dievčatá, viete mi poradiť, snažíme sa o bábätko a chcela by som vedieť, že koľko dní po ovulke mi asi ukáže tehu test pozitívny výsledok..... máte niektorá skúsenosti?
@lenna1 citala som, ze nejakych 10-12 po pohlavnom styku...Ale vsetko vraj zalezi od toto aky mas cyklus... Niekomu ukazalo uz po 4dnoch a niekomu po mesiaci...Je to vraj individualne.... 😖 . Tiez si robim testy ako blazon 🙂 Najlepsie asi pockat az ked sa nedostavi menstruacia, alebo v den ocakavanej MS
@misuuulko88 ďakujem za rady, no cyklus mávam pravidelný doteraz som s tým nemala nikdy problém.... no tak budem musieť počkať, ale 23. decembra si určite urobím, keby náhodou bude darček pre manžela..... My sme tento rok o bábätko prišli bohužiaľ a toto by bola skvelá správa pre všetkých... ale ako sa poznám do 23. to určite nevydržím a určite si urobím test min. jeden :D

@kukucg uff to mi je luto..neviem, ako by som prezivala potrat.... Asi by som to len tak lahko nepredychala.... No kazda zena ma priznaky asi ked chce babo....ale myslim si ze caste mocenie a unava sa len tak neda vsugerovat, ako bolest prs napr :D urcite toho 22.12 tie mrchane pridu...citim to v kostiach :D :D :D