icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

natalinda88
16. dec 2011

@lenkaks no už s tým nič nenarobím a ani to nevrátim, ako sa hovorí Pán Boh dal a aj vzal... :(
malo to tak byť, idem ďalej, plač mi nepomôže....len viera v dobré... 🙂
je toho veľa, žiaľ, sa ani nečudujem, pri dnešnom životnom štýle...ale no, sami sme si to tak zariadili.,..
a ty hlavne mysli pozitívne a nič také si nepripúšťaj.... 🙂 jasné ?🙂
ono sa stejne stane to, čo sa má stať, my o tom žiaľ nerozhodujeme.. :(
ale hlavne ver, že bude dobré a o 9 mesiacov si budeš držať v náručí svojho miláčika 🙂 🙂 🙂
mňa tie kríže bolievajú tak deň , dva pred alebo počas MS, tak toto je naozaj iné... 🙂 žeby predsa ? 🙂

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Tak teraz som sa dobre zasmiala...ale len v dobrom 🙂 ked som citala o tom zblblom manzelovi 😀 Aale baby su supeeer 🙂 blahozelam 🙂 bolo by urcite fajn,keby mak drobec vrabcura skovaneho niekde medzi nozickami,ze by ho nebolo vidno 😀 A ak to nevyde teraz,tak piate uz urcite bude chlapec !!!! 🙂

lenkaks
16. dec 2011

@gubinka My hovor,ten moj divoch!! Baby sa hrali na piesocku,mamicky kvakali a ja Kuba nahanala po ihrisku 😀 a nechudla som veru z toho 😠

gubinka
16. dec 2011

@adunka73 tak za par dni sa dozvies, ci si dobre nepocula, ci pocula. 😀 a kedy mas termin?

natalinda88
16. dec 2011

@gubinka žiaľ áno, ale čo spravíš, vidíš človek musí trpieť ešte na úkor niekoho lajdáckosti... :(dokážu zbabrať asi všetko.....teda podaktorí.....
tiež verím, že všetko dobre dopadne.. 🙂 ďakujem 🙂

kukucg
16. dec 2011

@natalinda88 ja som bola v 11tt a tiez mu nebilo srdiecko 😒 na kyret som sla hned, prvy cylus bol divny obcas som spinila ale na 27 den prisla MS a dalsia na 29. ale mala som spinenie asi 4 dni pred MS a tento cyklus 17DC to som predtym nemaval tak sa mi zda ze mozno to este nie je ok... ty si to mala tazke fakt, ze po mesiaci ked sa clovek ako tak pozbiera dalsi kyret 😒 ale vidim ze myslis pozitivne prajem ti moc moc nech vam to vyde 🙂

adunka73
16. dec 2011

@gubinka jejej tak moje baby byly hned od narozeni uplakane,nespokojene,umrcene,problemy s papanim...drzi je to dodnes.Chalan muze doslova sezrat vagon jak je vetsi,ale baby se ve vsem nimraji...co jsem slysela od kamosek,ktere maji syny,tak jako mimina byli vetsinou klidnejsi a spokojenejsi. 😲 Ja jsem vzdycky chtela dva chalany,protoze v moji rodine mame jenom baby...no nejak se nezadarilo 😝

kukucg
16. dec 2011

@gubinka hej same chalaniska 😀

gubinka
16. dec 2011

@natalinda88 urcite ano,aj ja mam za sebou MA a potom to dobre dopadlo a kazdy den som Bohu za to dakovala a dakujem. 😵

adunka73
16. dec 2011

@lenkaks neeee pate uz neeeee,zase by byla baba 😵

natalinda88
16. dec 2011

@lenkaks prežila som, musela som....aj keď to bol hrozný zážitok.... :( preto by som chcela čím skôr dieťa, aby som mohla na to zabudnúť...., že vôbec sa niečo také stalo... je to hrozná životná skúsenosť a nechápem ako som to mohla zvládnuť s mojou citlivou povahou.... :(
ale naozaj tá túžba po materstve ma ženie ďalej... 🙂

lenkaks
16. dec 2011

@natalinda88 To mi presne aj moja mama vravi,ze ked sa ma stat,stane sa ☹ Inak,mojej kamoske ,co mi bola pri porode sa stalo hrozne,jej vlastne babatko pri porode zomrelo 😢 Bolo to rok potom,co bola mne pri porode....Ona je z toho po psychickej stranke strasne zle,uz je tomu 1,5roka,co jej mala umrela a ona nas,vsetky mamicky vymazala uplne zo svojho zivota ☹ Vzdy je to strasne,ked prides o dieta,ci bolo v brusku,alebo neskor...Len clovek asi fakt musi zit a ist dalej ....aaale dost uz o takych smutnych veciach,ze

gubinka
16. dec 2011

@lenkaks presne!!! vsetky kamosky sedia a kecaju a ja za nim lietam z jednej strany ihriska na druhu jak handra. 😀

natalinda88
16. dec 2011

@gubinka tak to si ma potešila 🙂 chudáčik, takže tiež ten hnusný zamlknutý potrat ??? :(
a po akom čase si znova otehotnela ? som rada, že sa ti to podarilo dotiahnuť do konca 🙂

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Tak pokracujes v rodinnej tradicii 😀

misuuulko88
16. dec 2011

@kukucg najprv mi klaesla na 36,3 predtym byvala 36,8 36,7 36,6 potom na tych 36,3 zisla, potom vystupila na 36,8 , potom na 36,7 potom bola 2dni na 36,5 potom som dva dni nemerala a nasledne bola na 37,0...a my sme sexovali este aj v tych nizsich hodnotach...a ted aod 12teho dna ciklu tusim

adunka73
16. dec 2011

@gubinka termin mam na Stedry vecer,kez by nam Jezisek udelal zazrak a narodil se drobec s "vrabcurem".Jak se s takovym vubec zachazi? 😅 Vzdycky se zatajenym dechem nahlizim do temy o problemech se stahovanim predkozky....co to je? 😀 😀 😀

natalinda88
16. dec 2011

@lenkaks pressne tak, človek to musí prijať tak ako to je, s tým sa naozaj nedá nič robiť, minulosť nevrátiš späť...aj keby si veľmi chcel....presne tak už dosť pochmúrnych a smutných tém....
až sa mi chce plakať z toho, čím niektoré ženy musia chudatenka prejsť....
no čo máme anjelikov v nebíčku 🙂

gubinka
16. dec 2011

@adunka73 tak ano, na to sa stazovat nemozem, moj maly bol velmi kludne babo a co sa tyka jedenia, no velka slava to neni, ma dva a pol roka a ja ho stale krmim, lebo on jednoducho nema cas sa najest, furt je v pohybe. A co sa tyka vyberu jedla jemu jedno, len nech je to maso!!! 😀

misuuulko88
16. dec 2011

@kukucg presne tak necakaaam...a ja som tiez nervna..najprv mi je fajn a potom z nicoho nic som podrazdena...ja nejak neprecitujem nalady, ked idem dostat Ms, tak neviem co mam za obdobie... 😖

gubinka
16. dec 2011

@adunka73 predkozku som nikdy neriesila, pediatricka mi povedala, ze do jeho troch rokov nech ju neriesim. tak ani neviem. 😅 Nooo stedry vecer je krasny datum! 😵 A to by teda bolo riadne prekvapko, ked by to bol este maly pindulak. 😎

kukucg
16. dec 2011

@misuuulko88 no najjednoduchsie je davat to niekam do grafu a merat kazdy den.. mne napriklad tento mesiac oznacilo ovu takto

adunka73
16. dec 2011

@gubinka tak to mame stejne stare deticky,moje ma taky 2,5 roku.A maso uplne nesnasi,no krmit ji taky musim,protoze nema cas,porad nekam utika.Ale je klidnejsi venku mezi lidma,nemusim ji nikde nahanet,to je pravda,v klidu si muzu sednout na lavicku a pokecat se sousedkou.Takove byly vsecky moje zienky. 😲

natalinda88
16. dec 2011

@kukucg a zistila mi doktorka, že v 11.týždni bol ukončený vývoj a žiadne odozvy srdca...presne tak, keď už som chcela na to zabudnúť a ísť ďalej, musela som ísť znova :( fuj...až mi je zle, keď si na to spomeniem...no keby som nemala ľudí okolo seba, ktorí ma podporujú neviem neviem...naozaj mi veľmi pomohli a začala som sa na to pozerať z tej lepšej stránky....asi by nebolo zdravé a mať choré dieťa a trápiť sa celý život, to nie a máme anjelikov v nebíčku 🙂 🙂 🙂 ďakujem, aj ja prajem podobne, nech sa čím skôr zadarí....no mne sa to akurát posunulo na tie 30.dňové cykly, ale to je v pohode....aj sa cítim v pohode... 🙂

kukucg
16. dec 2011

@misuuulko88 no ja aj hej ale tak ktovie ze co, odkedy som mala ten kyret vsetko je ine, napriklad predtym ma presne tyzden pred MS zacali boliet prsia no a odvtedy nic.. tak ja som zmetena co sa tyka priznakov, neviem co by mohla byt MS a co nie...

misuuulko88
16. dec 2011

@kukucg http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/nu... vsak aj mam....Chyba mi tam vcerajsi a dnesny zaznam 36,9 a dnes 37,0 ale normalne mam vsetko poznacene.. A naposledy sme mali styk 7.12. Tak mi povedz, ci je to na chlapca :D Segra mi povedala, ze na babu

gubinka
16. dec 2011

@natalinda88 my sme si potom dali dlhsie pauzu, lebo som popri praci studovala a cakali ma statnice, tak som sa bala toho stresu, az po statniciach sme sli plne na to a do troch mesiacov sa zadarilo. 🙂

natalinda88
16. dec 2011

@gubinka tak to si ma nakopla, teraz mi je ešte lepšie... 🙂
kto verí, dočká sa... 🙂 som rada za teba.... 🙂

lenkaks
16. dec 2011

@adunka73 Inak aj moj bol ako mimco kludas,stacilo mu prso a na nom vysel cely den a bol spokojny 😀 A spaval a teda stale spava cez den pekne,dokonca cele 3hodinky v kuse a vecer tiez v pohode zaspi 🙂 Ale ako pisem,teraz je to divoooch ...Ale nemenila by som 🙂 A pindulak je mne sa zda lahsi na "udrzbu" ,ako dievcatka pindula,ci aku ju volate vy,co mate baby 😀

natalinda88
16. dec 2011

@gubinka ja som otehotnela mesiac po štátniciach 🙂ale ešte mám pred sebou 1, 5 roka a potom znova šťátnice, ale ja chodím externe a popritom pracujem, no my sme sa rozhodli, že chceme čo najskôr a aj doktorka ma vtom podporila 🙂 tak teraz treba byť len trpezlivý.... 🙂