icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

betty26
15. jan 2011

@berus222 už aby bol koniec mesiaca 😉 a máš aj niake príznaky??

berus222
15. jan 2011

@betty26 no ja som uz mala na druhy den po 🙂 jedavam za 2 😀 . ale nie, my sa snazime od 8.1. takze aj keby sa nam to podarilo, este by som asi nemala priznaky.

betty26
15. jan 2011

@berus222 ktovie u každej prídu tie prízaky ináč a inokedy 😉 jjááááááj bolo bi super keby sa nám zadarilo všetkym ktoré už snažilkujeme 😉

berus222
15. jan 2011

@betty26 hned by bol ten rok krajsi, keby tak zacal

lilik15
15. jan 2011

@betty26 no som velmi rda ze mi tak pomaha 🙂 dakujem verim tomu ze pojdeme 😉
@solinkarka takze aj ty mas dnes taky pracovny den 😀 ja uz tiez 3krat perem 😒 mnaaaam ze palacinky tak tie uz som dlho nerobila ale dala by som si..asi pridem na obed k vam 😉

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 no mi nevrav ja tiez uz druhy krat perem a este jedna vark ama chysta ani neviem kde to budem susit 😝

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka mne uz sa doprala tretia..no aj ja mam problem kde to zavesim...ni asi sa to bude susit na 2krat 😒

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 co to idu zas hlasit v rozhlase? zas niekto zomrel ci co 😒

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 tak nic sa mi to asi zdalo, bo mam nahlas jubilantov 😀

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 do kelu tak predsa cosi pustaju, potom je ticho a dookola...robia zo mna debila 😀

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka ja som nic nepocula iba to auto co rozvaza tie mrazene vyrobky..nepocula si to nahodu?asi tak cca 5minut dozadu

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 aha tak to bolo asi ono..lebo to len taka zvucka a zas ticho 😀

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka noo asi ano 🙂 nam tu stale vyhrava vonkohra 😒 som myslela ze to len cez vianoce ale nie vraj cely rok

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 a stromcek pri zvonici ma este ziarovky?

lilik15
15. jan 2011

a ja ani neviem 😎

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka a ja an 😎 i neviem

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 no lebo sa mi zda ze to pusatju do vtedy do kym ma ziarovky este.. 🙂 uz sa mi konecne perie 3 varka huraaa 😀

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka jaaaj mozne to je vsak uvidim..inak zase tu je to auto s tou zvuckou 😀 ja uz mam nastastie vsetko za ebou aj upratane ,aj poprate rak uz len oddych..a s drahym sme sa nakoniec dohodli ze ideme na pizzu tak sa tesim idem sa sprchnut upravit a moze sa vyrazit

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 no ja by som najradsej v tomto pocasi sa schovala s drahym pod perinku ale je v robotke 😠 upratane uz mam aj ja 🙂 zoberte ma zo sebou 😀

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka juuj no pod perinku to ano to by bolo super...a kedy sa ti vrati drahy s prace?

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 az okolo pol 8 😒

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka neboj to ubehne..moja idem sa obliect tak pa a pekny den Vam vsetkym

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 moja uzi si to 😉

minusa
15. jan 2011

@lilik15 - pekny vecer 🙂

tak baby, ja asi ani nenavarim ..... pozrela som sa na surove maso a uz som jela, takze varenie ostane na drahom, aj tak vari lepsie ako ja 🙂 😲

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka uz om domka prave sme prisli...ta pizza bola mnamky no a potom sme boli este v auparu tak sme si nejake vecicky pokupili 😉 a ty co robkas?

@minusa ty prdo no budes to mat teraz tazke kym neprejdu tie nevolnosti 🙂

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 joj moja cakam kedy prides 🙂 ale uz oddychujem...mojmu drahemu akurat padla tak sa tesim na neho 🙂

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka az tak som ti chybala 😀 tak uz za chvilku ho mas domka 🙂 mne ide zase rahy hrat futbal ak budem sama doma 😒

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 no uz ho pocujem..uz je tu 🙂 a co budes sama robit?

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka neviem budem na nete asi alebo pojdem kuknut co je v telke

solinkarka
15. jan 2011

@lilik15 a to kam drahy chodi hrat futbal takto po tme.? 😖