2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@betty26 no som velmi rda ze mi tak pomaha 🙂 dakujem verim tomu ze pojdeme 😉
@solinkarka takze aj ty mas dnes taky pracovny den 😀 ja uz tiez 3krat perem 😒 mnaaaam ze palacinky tak tie uz som dlho nerobila ale dala by som si..asi pridem na obed k vam 😉
@lilik15 no mi nevrav ja tiez uz druhy krat perem a este jedna vark ama chysta ani neviem kde to budem susit 😝
@solinkarka mne uz sa doprala tretia..no aj ja mam problem kde to zavesim...ni asi sa to bude susit na 2krat 😒
@lilik15 co to idu zas hlasit v rozhlase? zas niekto zomrel ci co 😒
@lilik15 tak nic sa mi to asi zdalo, bo mam nahlas jubilantov 😀
@lilik15 do kelu tak predsa cosi pustaju, potom je ticho a dookola...robia zo mna debila 😀
@solinkarka ja som nic nepocula iba to auto co rozvaza tie mrazene vyrobky..nepocula si to nahodu?asi tak cca 5minut dozadu
@lilik15 aha tak to bolo asi ono..lebo to len taka zvucka a zas ticho 😀
@solinkarka noo asi ano 🙂 nam tu stale vyhrava vonkohra 😒 som myslela ze to len cez vianoce ale nie vraj cely rok
@lilik15 a stromcek pri zvonici ma este ziarovky?
a ja ani neviem 😎
@solinkarka a ja an 😎 i neviem
@lilik15 no lebo sa mi zda ze to pusatju do vtedy do kym ma ziarovky este.. 🙂 uz sa mi konecne perie 3 varka huraaa 😀
@solinkarka jaaaj mozne to je vsak uvidim..inak zase tu je to auto s tou zvuckou 😀 ja uz mam nastastie vsetko za ebou aj upratane ,aj poprate rak uz len oddych..a s drahym sme sa nakoniec dohodli ze ideme na pizzu tak sa tesim idem sa sprchnut upravit a moze sa vyrazit
@lilik15 no ja by som najradsej v tomto pocasi sa schovala s drahym pod perinku ale je v robotke 😠 upratane uz mam aj ja 🙂 zoberte ma zo sebou 😀
@solinkarka juuj no pod perinku to ano to by bolo super...a kedy sa ti vrati drahy s prace?
@lilik15 az okolo pol 8 😒
@solinkarka neboj to ubehne..moja idem sa obliect tak pa a pekny den Vam vsetkym
@lilik15 moja uzi si to 😉
@solinkarka uz om domka prave sme prisli...ta pizza bola mnamky no a potom sme boli este v auparu tak sme si nejake vecicky pokupili 😉 a ty co robkas?
@minusa ty prdo no budes to mat teraz tazke kym neprejdu tie nevolnosti 🙂
@lilik15 joj moja cakam kedy prides 🙂 ale uz oddychujem...mojmu drahemu akurat padla tak sa tesim na neho 🙂
@solinkarka az tak som ti chybala 😀 tak uz za chvilku ho mas domka 🙂 mne ide zase rahy hrat futbal ak budem sama doma 😒
@lilik15 no uz ho pocujem..uz je tu 🙂 a co budes sama robit?
@solinkarka neviem budem na nete asi alebo pojdem kuknut co je v telke
@lilik15 a to kam drahy chodi hrat futbal takto po tme.? 😖

@berus222 už aby bol koniec mesiaca 😉 a máš aj niake príznaky??