icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lilik15
15. jan 2011

@solinkarka aha takze ked najdem //na ovu teste to namena ze do 24,36hodin nastane ovu?
@betty26 ano ano sme presli pol dediny...je celkom fakn vonku 🙂

mima01
15. jan 2011

@lilik15 pipinaaa 😀 😀 😀 Ja nie som ten typ diagnostika 😀 Normalne lekar, a aj na nete sme to potom nasli. Pomohla mi kalciovka trochu, potom mi to zacalo ustupovat.

lilik15
15. jan 2011

@mima01 😀 tak to potom uz ano 😀 😀 ale clovek by nepovedal...

mima01
15. jan 2011

@lilik15 no ved ani ja...sak som doma revala, ze co za ekzem to mam, alebo alergiu na nieco...a vidis. Sak som vtedy raz vecer dokonca skolabovala...normalne ma zviezlo na zem. Tak mirko az paniku chytil, co mi je ☹ A potom ze kludne zamestnanie.... 😒 Odtial vsetky tie nervy mam.

lilik15
15. jan 2011

@mima01 juuj jasne to vsetko stresy.. 😨 hruza...ale dne bezstresove zamestnanie podla mna nenajdes...kazdy sa len za niecim uhana...ved ked sa len pozries na ludi okolo seba, kazdy kruhy pod ocami nevyspati niekam sa ponahla...kde to spejeme?

mimi024
15. jan 2011

@lilik15 a baby ste nerozmýšlali nad tým že keď máte takú prácu a boli by ste tehotné, že by ste zostali doma skôr ako pred plánovaným pôrodom?

mimi024
15. jan 2011

@mimi024 akože mesiac pred pôrodom....či kedy sa nastupuje na materskú....

mima01
15. jan 2011

@lilik15 ved to, taka uponahlana doba je ☹ No uz aby sme boli tehulky a pekne domka s drobcami 😉 Jeeezinku, ja sa tak tesim na to. Teda, bude to zmena ako hrom, ale urcite to bude stat za to 😉

mima01
15. jan 2011

@mimi024 moja, tak ja ked zostanem tehotna, tak okamzite prasim na PN. Platim si aj DNP, takze mi to az taky rozdiel robit nebude. Nemienim sa v tehotenstve stresovat a nervacit, a nedajboze o mimco prist... 😒 A chcem mat kludne babo, takze ja uz som rozhodnuta, ze v tom momente ako to zistim, nastupujem na PN 😉 Jedine, ze by sa zmenili v robote podmienky, ale to pochybujem...

mimi024
15. jan 2011

@mima01 pretože tiež som nad niečím takým premýšľala 😀 neviem si predstaviť byť tehotná a sedieť 10 hodín denne v aute 😒

mimi024
15. jan 2011

@mima01 čo je DNP? 😕

mima01
15. jan 2011

@mimi024 dobrovolne nemocenske poistenie...A ty v akej oblasti pracujes, ked tolko cestujes? 😖 Akoze, ja keby som mala kludnu pracu, tak kludne zostanem pracovat az do materskej, ale v tychto podmienkach co mam by to nebolo velmi dobre ani pre mna ani pre mimco. A tehotnym vraj nechodia na kontroly, tak to je ok. A keby nahodou, tak sa dohodnem s gyndom, ze by mi dal potvrdenie, ze som bola prave u neho...a ked nie, tak som spala 😀

lilik15
15. jan 2011

@mimi024 jaasne ze chcem ostat doma a myslim ze to u doktora nebude az taky velky problem lebo uz som potratila a nechcem aby sa to opakovalo lebo verim tomu ze keby som chodila do prace takto nedopadne dobree
@mima01 juuj ako sa na to tesim ..ja chcem uz aby bbol pondelok a doky mi popvedal ze je vsetko ok a cysta je fuc boze budem veeelmi statna

mimi024
15. jan 2011

@mima01 obchod a máme v práci dosť tlaky 😒 A máš to dobre premyslené 😉 Ja som sa takto podrobne nepripravovala 😀 a ani neviem akú by som mala obyč PN-ku a akú keby si platím to DNP... 😖 Priateľ by tiež chcel aby som zostala doma hneď....ale neviem....ja som myslela že tak v 4-5 mesiaci, ale zasa kľud je strašne dôležitý na začiatku....hmmm....no neviem 😠

mima01
15. jan 2011

@mimi024 tak to byt tebou, tak asi radsej doma v klude zostanem. Vies, praca je dolezita, ale mimco viac. A pokial mas v praci stres, nebude ti to robit dobre a budes riskovat, ze potom na to rizikove naozaj pojdes...a to uz by nebolo dobre 😖 Ja som napriklad nikdy na PN este nebola, ja som taky poctivec, ale v tomto nemienim brat na nikoho ziadne ohlady, len na seba a na drobca. To nemocenske ti staci zacat platit aj chvilku pred otehotnenim....teda inak..musis si ho platit 270 dni aby ti vznikol narok aj na vacsiu matersku a to uz je dost rozdiel medzi klasickou a tou najvyssou moznou. Takze ak planujes a uz aj skusate, tak si ho zacni platit, do porodu ti to akurat vide. A na PN mne konkretne to vychadza rozdiel cca 100 eur, takze nie je o com. Snad som to napisala zrozumitelne, lebo ja som v tomto magor, neviem vysvetlovat 😅
@lilik15 ja sa chystam k paucinovi v pondelok alebo v utorok. Objednala som sa na sono do martina a stratila som niekde vymenny listok, tak si tam musim skocit...mozno sa tam niekde zazreme 😉 Neboj, ja verim, ze pondelok bude uspesny a ze ti doki povie, ze je cysta hnusna prec 😉 A potom uz len uspesne umiestnit bojovnikov 😀 😀 😀

lilik15
15. jan 2011

@mima01 len ci sa spozname 🙂 ale hadam ano...aj ja verim a dufam 😉 to DNP si uz aj ja chem zacat platit..inak kamoska si ho zacala platit ked bola asi 6tt a vyslo jej to ma vyzsiu matersku tam treba mat aj nejake dni drobene...aspon tak mi to vysvetlovala

mimi024
15. jan 2011

@mima01 mne sestra rátala materskú (ona je práve na materskej, tak je v obraze....aspoň myslim 😒 ) a mala by som mať tú najvyššiu, teda dúfam ale neviem ako je to s PN-kou.....ja sa týmto veciam vôbec nerozumiem ..... A v podstate dôvod prečo tú prácu stále zvládam je ten, že dúfam že už takto o rok tam už nebudem.... 🙂

lilik15
15. jan 2011

@mimi024 to sme n tom podobne aj ja si stae vravim ze uz to tam vydrzim a dufam ze coskoro najdem na testiku //

mima01
15. jan 2011

@mimi024, @lilik15 ja tomu tiez nerozumiem 😀 Tak len dufam ze sa neo..toto. Mne to tusim s mojim platom nevychadzalo, tak som to musela takto riesit. Tak som to snad urobila dobre 😒 Boze, baby, mne uz sa nechce ani do toho aprila cakat...ach jaj 😅 Ale veriiiim a naozaj dufam, ze tu postupne vsetky budeme tehulky a potom si tu budeme vymienat skusenosti, komu ako drobec spi, co papka, ake pokroky robi, kedy si grgol, prdikol a tak 😀 😀 😀

mimi024
15. jan 2011

presne tak , už aby to bolo 😅

lilik15
15. jan 2011

@mima01 moja neboj ani sa nenazdas a bude tu april...ja stale verim ze to vide..ze do roka a do dna opat otehotniem, pretoze vtedy som otehotnela vo februari, tak verim ze to vide 😉

lilik15
15. jan 2011

Kocky idem uz haji tak dobru nocku vam prajem 🙂

mima01
15. jan 2011

@lilik15 bru noc moja... 🙂 Ideme aj my do hajan. Tak sa tu majte krasne aj ostatni a zajtra pokracujeme 😉 😀

lilik15
16. jan 2011

@mima01 bre ranko 🙂 kde ste vsetci???

minusa
16. jan 2011

Dobre rano

ja som spala trosku lepsie ako minulu noc 🙂 ale idem cely den lezat v posteli, necitim sa dobre .....

a zo stvrtkovej skusky mam Decko, tak som rada 😉 mne je jedno ake pismenko. hlavne ze urobim a som zvedava ako to dopadne zajtra .... idem sa do toho este dnes pozriet 😝

lilik15
16. jan 2011

@minusa ahoj jasne pekne oddychuj a budem ti drzakt prsteky na skuske ale neboj to zvladnes 🙂

samantha543
16. jan 2011

ahojte baby tak sa k vam pripajam aj my zaciname rok snazenim o babenko...dufam ze co najskor najdeme // ciarocky 🙂

lilik15
16. jan 2011

baby kde ste??? 🙂 nedelna pohoda co? 😀
@samantha543 vitaj, tak drzkam palceky a verim ze rok 2011 bude 😉 pre nas uspesny

minusa
16. jan 2011

ahojte

@samantha543 - vitaj medzi nami 🙂

ja som sa do teraz ucila, mam pocit, ze nic neviem ..... no dufam, ze ma zajtra osvieti 🙂 a dnes ma uz tak nenapina na zvracanie a citim sa lepsie ..... uz nech mam zajtra po skuske a hlavne po navsteve gyndy

rehotka25
Odpoveď bola odstránená