2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mimi024 moja, tak ja ked zostanem tehotna, tak okamzite prasim na PN. Platim si aj DNP, takze mi to az taky rozdiel robit nebude. Nemienim sa v tehotenstve stresovat a nervacit, a nedajboze o mimco prist... 😒 A chcem mat kludne babo, takze ja uz som rozhodnuta, ze v tom momente ako to zistim, nastupujem na PN 😉 Jedine, ze by sa zmenili v robote podmienky, ale to pochybujem...
@mimi024 dobrovolne nemocenske poistenie...A ty v akej oblasti pracujes, ked tolko cestujes? 😖 Akoze, ja keby som mala kludnu pracu, tak kludne zostanem pracovat az do materskej, ale v tychto podmienkach co mam by to nebolo velmi dobre ani pre mna ani pre mimco. A tehotnym vraj nechodia na kontroly, tak to je ok. A keby nahodou, tak sa dohodnem s gyndom, ze by mi dal potvrdenie, ze som bola prave u neho...a ked nie, tak som spala 😀
@mimi024 jaasne ze chcem ostat doma a myslim ze to u doktora nebude az taky velky problem lebo uz som potratila a nechcem aby sa to opakovalo lebo verim tomu ze keby som chodila do prace takto nedopadne dobree
@mima01 juuj ako sa na to tesim ..ja chcem uz aby bbol pondelok a doky mi popvedal ze je vsetko ok a cysta je fuc boze budem veeelmi statna
@mima01 obchod a máme v práci dosť tlaky 😒 A máš to dobre premyslené 😉 Ja som sa takto podrobne nepripravovala 😀 a ani neviem akú by som mala obyč PN-ku a akú keby si platím to DNP... 😖 Priateľ by tiež chcel aby som zostala doma hneď....ale neviem....ja som myslela že tak v 4-5 mesiaci, ale zasa kľud je strašne dôležitý na začiatku....hmmm....no neviem 😠
@mimi024 tak to byt tebou, tak asi radsej doma v klude zostanem. Vies, praca je dolezita, ale mimco viac. A pokial mas v praci stres, nebude ti to robit dobre a budes riskovat, ze potom na to rizikove naozaj pojdes...a to uz by nebolo dobre 😖 Ja som napriklad nikdy na PN este nebola, ja som taky poctivec, ale v tomto nemienim brat na nikoho ziadne ohlady, len na seba a na drobca. To nemocenske ti staci zacat platit aj chvilku pred otehotnenim....teda inak..musis si ho platit 270 dni aby ti vznikol narok aj na vacsiu matersku a to uz je dost rozdiel medzi klasickou a tou najvyssou moznou. Takze ak planujes a uz aj skusate, tak si ho zacni platit, do porodu ti to akurat vide. A na PN mne konkretne to vychadza rozdiel cca 100 eur, takze nie je o com. Snad som to napisala zrozumitelne, lebo ja som v tomto magor, neviem vysvetlovat 😅
@lilik15 ja sa chystam k paucinovi v pondelok alebo v utorok. Objednala som sa na sono do martina a stratila som niekde vymenny listok, tak si tam musim skocit...mozno sa tam niekde zazreme 😉 Neboj, ja verim, ze pondelok bude uspesny a ze ti doki povie, ze je cysta hnusna prec 😉 A potom uz len uspesne umiestnit bojovnikov 😀 😀 😀
@mima01 mne sestra rátala materskú (ona je práve na materskej, tak je v obraze....aspoň myslim 😒 ) a mala by som mať tú najvyššiu, teda dúfam ale neviem ako je to s PN-kou.....ja sa týmto veciam vôbec nerozumiem ..... A v podstate dôvod prečo tú prácu stále zvládam je ten, že dúfam že už takto o rok tam už nebudem.... 🙂
@mimi024, @lilik15 ja tomu tiez nerozumiem 😀 Tak len dufam ze sa neo..toto. Mne to tusim s mojim platom nevychadzalo, tak som to musela takto riesit. Tak som to snad urobila dobre 😒 Boze, baby, mne uz sa nechce ani do toho aprila cakat...ach jaj 😅 Ale veriiiim a naozaj dufam, ze tu postupne vsetky budeme tehulky a potom si tu budeme vymienat skusenosti, komu ako drobec spi, co papka, ake pokroky robi, kedy si grgol, prdikol a tak 😀 😀 😀
presne tak , už aby to bolo 😅
Kocky idem uz haji tak dobru nocku vam prajem 🙂
Dobre rano
ja som spala trosku lepsie ako minulu noc 🙂 ale idem cely den lezat v posteli, necitim sa dobre .....
a zo stvrtkovej skusky mam Decko, tak som rada 😉 mne je jedno ake pismenko. hlavne ze urobim a som zvedava ako to dopadne zajtra .... idem sa do toho este dnes pozriet 😝
ahojte baby tak sa k vam pripajam aj my zaciname rok snazenim o babenko...dufam ze co najskor najdeme // ciarocky 🙂
baby kde ste??? 🙂 nedelna pohoda co? 😀
@samantha543 vitaj, tak drzkam palceky a verim ze rok 2011 bude 😉 pre nas uspesny
ahojte
@samantha543 - vitaj medzi nami 🙂
ja som sa do teraz ucila, mam pocit, ze nic neviem ..... no dufam, ze ma zajtra osvieti 🙂 a dnes ma uz tak nenapina na zvracanie a citim sa lepsie ..... uz nech mam zajtra po skuske a hlavne po navsteve gyndy

@solinkarka aha takze ked najdem //na ovu teste to namena ze do 24,36hodin nastane ovu?
@betty26 ano ano sme presli pol dediny...je celkom fakn vonku 🙂