2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@anjelicek27 ahoj, ja sa tiez snazim trosku sa krotit, zase ja sladke moc nemusim, ale tak viac ovocia a tak...a chcela by som este nejake to kilecko dat dole kym budem tehu.
Tak manzel Tvoj mysli aj na znamenie, to je super 😀 zlate 😅
Mna sa vcera moj pytal, ze ci necitim nejake zmeny, ze ci nahodou nie som, ale necitim nic...akoze citim vajecniky kus, ale to som aj predtym, takze to vobec nepripisujem nicomu. Ved uvidime. Ja by som mala dostat 4.2. MS, tak som zvedava, ci sa dostavi...neviem, ale nejako citim, ze asi este nic (a mozno sa mylim), uvidime...
Joj a Ty dufam, ze sa rychlo uzdravis, aby si tie antb. nemusela dlho brat a nech sme uz skoro obe tehu...
toto cakanie je najhorsie ☹
ahojte. ako som to tu tak preletela, kukam, je tu vela dalsich tehuliek. gratulujeeeeeeeem. ja uz nemozem vydrzat do konca januara, aby som si urobila test.
@mysti ja nebudem cakat kym pocitim ze som tehu. pri prvom by som to pocitila az v 6. mesiaci, ked som pribrala 1. kilo a zacalo mi rast brusko. inac mi nebolo vobec nic. bola som bez priznakov (okrem meskajucej mrchy, samozrejme). ja by som si uz cikla, ale ked bude negativny, tak budem sklamana.
no ja by som mala dostať v nedeľu mršku....nemusela by rísť svinucha 😠 neviem či do vtedy vydržím nespraviť si test....možno v sobotu 😕 júj.....
ahojte
dnes je tu nejak pusto 😕 mne prave volala kamoska z UK, ze je asi tiez tehu, tak to vyzera, ze termin bude mat o 4 dni neskor ako ja 😵 😵 u nej to bude prve babo ..... k doktorke ide az o nejake 2 tyzdne, ale len k normalnej "obvodacke", tam to funguje nejak zvlastne 😖
@samantha543 - uvids tak o 2 dni, ze ci ciarka bude silnejsia .... drzim palce, aby boli pekne dve ciarocky 😉
no som zvedava, ktora bude dalsia
@mysti Neboj, zajtra doberiem posledne antibiotika. Len hneva ma zase, ze ma skriabe hrdlo, ale myslim, ze to nie je take strasne, ved za 9 mesiacov sa moze stat, ze tehulka ochorie... (ale uzivam Preventan na hrdlo a pijem zazvorovy caj, vrelo odporucam. Zazvor je vseliek, ale vraj pre tehulky vela zazvoru skodi, tak pozor!) No chlapi su zvlastne tvori, tazko im rozumiet, ale este tazsi je zivot bez nich... Ja mrsku nanestastie mam teraz, ale kupila som si ovulacny test a po skonceni MS ideme na istotu 😉 teda dufam. Ono ta choroba trochu moj starostlivo pozorovany system trochu pokaslala... Pevne verim, ze 2011 budeme tehu... vsak ty mozno uz si, nie kazdy vraj pocituje zmeny. Kolegynina maminka vraj neverila, ze je tehu, nic nepocitovala, a cele tehotenstvo vraj akoby o tom ani nevedela, uplne bez komplikacii... Wau
@minusa robila som si dnes test a stale iba taka slabulinka ciarocka....robila som si test hcg quick midstream...este si ho nemala?nevies ci neukazuje falosne // ciarocky?
@samantha543 gratulujem 🙂 Ak sú tam dve, aj keď druhá slabučká, vyšlo Vám to. Ten test som si pri prvom tehu robila aj ja a nehovoril z cesty, krásne tehulkovanie 😉
@anjelicek27 hlavne sa čím skôr vylieč 🙂
@anjelicek27 a vies ze som nad tym aj ja rozmyslala, ze ci nahodou nie som? pobolieva ma v podbrusku, ale nechcem si zatial davat falosne nadeje, vies, aby som nebola este predcasne sklamana...ved uvidime, tie dva tyzdne to uz vydrzim...a ty sa rychlo vyliec, nech sme tehu spolu... 😀 budem sa tesit 😀
Juchu, konecne nam prisiel profertil a selezin, od zajtra mozme zacat 🙂))) teraz budem verit, ze sa to uz podari 🙂))
@alenka_ela drzim palceky, nech sa hned zadari 😵
Ahojte
@anjelicek27 - ja som si prave dnes urobila zozvorovy caj a dakujem teda za info, ze vela zazvoru nie 😲 budem si davat pozor
@samantha543 - ten test nepoznam a uvidis o par dni, ze druha ciarocka zosilnie 😉 drzim palce
inak ja si idem prave po vysledky a poobede sa musim ucit na zajtrajsiu skusku, no len ci budem schopna 😒
fuu, tu sa to nejako rozbehlo s tehulkami 😀 gratulujem. a dufam, ze aj na nas ostatne caka pozitivny test.
tak som spat od dokiho .... fazulka ma cca 5mm, o tyzden sono opat, nakolko este nebolo vidiet akciu srdiecka ... dufam, ze to bude o.k.
😀 ženy, ja mam ešte týžden do menštruacie...ja sa už neviem dočkať toho cikania na paličku 😀 😀 😀 čo myslite, už by mi to ukazalo keby som skusila s tym najcitlivejšim, tušim s 10-kovou citlivostou? 😅
@mysti Ahojky, aj ja sa budem velmi tesit spolu s tebou. Podla mna, ked mas bolesti v opdbrusku, bud su to symptomy pred kramamy, ale to pochybujem, kedze mas mat az vo februari, alebo tehu 🙂 Ja na tvojom mieste vobec necakam na MS a idem na test, hehe ale ja som asi trosku netrpezliva... 😖 Inaksie, moj vek je 29 (si sa pytala predtym).
@minusa vraj si treba davat pozor hlavne v prvom trimestri, netreba to s nicim prehanat, ani s bylinkami. Tie, co su so slabsim ucinkom, tak tie mozes, ale zazvor ma silne liecebne ucinky, je velmi silno aromatizovany, odporuca sa silne caje vynechat, alebo si davat tak maximalne 2 gramy (asi 1 cajova lyzicka, ani to nie.) Ale je velmi dobry na rannu tehu nevolnost. drzim palceky.
@lucika09 jasne, budem sa snazit, ale dnes som lieky dobrala, len to hrdlo skriabe... ale snad do tyzdna budem ok. A ty ako, snazis sa momentalne tiez o babatko?
@erika3011 😉 jasne, vyskusaj, komu sa chce cakat, nie? 🙂 myslim, ze najcitlivejsi je uz 5 dni po... (aspon v lekarni mi tak povedali)
@lilik15 Ahojky, presne, to je aj moj nazor... kam to len spejeme... Ale mozno nas raz budu ucit nase deti, mozno nas naucia, ako treba zit...(dufam)
@anjelicek27 skusila som, sice na večer, ale ešte nič tam nebolo 😒
@anjelicek27 ešte sa nesnažíme, až o 1,5 mesiaca 🙂 Koncom decembra som si začala platiť DNP, tak čakáme, aby to vyšlo do nástupu na materskú, aby som nemala zbytočné behačky. Kubko sa nám podaril na prvý krát, tak som veľmi zvedavá, ako to bude teraz, snáď to tiež výjde tak rýchlo.
@minusa to musel byť úžasný pocit 😵 a ešte ktajší bude o týždeň, keď bude aj srdiečko 😉
@erika3011 @mysti kočky trpezlivosť ruže prináša. Viem, že sa mi to teraz ľahko hovorí a čochvíľa budem aj netrpezlivá, no pevne verím, že o pár dní nájdete vytúžené // 🙂

@mysti Ahojky! ano beriem vitaminky - femibion a snazim sa obmedzit sladke, dbam trosku viac na stravu, ale inak vsetko bezne. Vsak musim byt max. v pohode, netreba asi nic prehanat. Teraz som sice na antibiotikach, navstivil ma ujko streptokok, ale pozajtra lieky doberiem. Myslela som si uz, ze som tehu, ale to mi len mrska meskala, zrejme kvoli liekom. Nevadi. Vsak, rok ma 12 mesiacov 🙂 Inak, som ds okres a ty? Prajem peknu lyzovacku. (drahy bol aj celkom rad, ze nie som tehu, lebo vraj nechce dieta v znameni Vahy, ktore su menej priebojne, no na covsetko ti chlapi nemyslia... 😀 )