2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@ewelly ja som mala slabunkyyyyy dusik ledva viditelny na 32dc tak pockaj este par dni, mozno si mala neskor ovulku 🙂
No nevím.U malé už jsem měla krásného ducha a to jsem neměla citlivost 10 jako dnes.Nevěřím tomu,spíš mě štve,že se mi takhle zblbne cyklus.Minulej měsíc jsem si zrovna říkala,že ms je krásně pravidelná.Ale co,malá nám trvala rok,tak teď to taky snad nějak dopadne(dobře) 🙂
Podle příznaků i podle snaženíčka byla 3.12....Ale kdo ví 🙂
@ewelly co bolo 3.12. ??
3.1-ovulka:-).A myslela jsem,že jsme tomu podřídili i snažení-jsem to blbě napsala 🙂
Ahojte dávno som tu nebola .Pribudli niake nové tehulky???? 🙂 🙂 🙂
@betty26 ahoj lilk dopadla dobre...zadna cysta uz neni takze jej drzime palcoky 🙂
@lianka7 Ahoj 🙂 ja som si robila tiež, jeden ešte v 23 DC 😅 čo bolo asi náramne skoro, tam sa duch objavil sice ale až po limite.. a druhy som si robila včera a je tam tiež duch.. mne chodieva tak na 30 DC ..chcem už vydržať aspon do toho utorka a potom si spravim treti testik..do tretice 😀 mna už dva dni náramne pichá po večeroch v podbrušku, no snad to bude ono.. prechladnuta nie som to viem isto 😉 Držím palce nech sa zadarí, ak je tam ten duch,tak je to dobré znamenie, ver mi..ja som pri prvom tehu tiež testla skôr a bol tam duch, a vidíš, mam krasnu dcerku 😉
@ewelly ahoj moja, nie si sam, ja som 31DC a vcera test negativny , tiez som mala pravidelny cyklus, prvy krat sa mi to stalo, priroda je ozaj zahadna, tak drzim palceky 😉
@erika3011 tak teraz si mi dala nádej 😉 Dnes nemam ziadne bolesti,iba prsia bolia...den pred ms ma zvycajne strasne zacnu boliet krize,samotnu ms mam neskutocne bolestivu,vtedy ostavam doma na paragrafe☹ Bola som 2-krat operovana na endometriozu. Ake tehu testy su najspolahlivejsie?Ja mam teraz doma baby test-kazetovy,ruzovy a rapiclear namacaci...zeleny.Mamatest v lekarni nemali...
@lianka7 najlepšie sú s citlivosťou 10 MUI ... ja použivam rapiclean červeny 😉 ..no ale baby som sklamana, som 27 DC a bola som akurat na wc a ono troška krvičky.. tak mi to asi prišlo 😔 ..aj ked mi je to čudne, lebo to mávam na 30 - 31 DC...ale som prvy mesiac po vysadeni HAK, tak to asi blbne
@kamillka100 Díky🙂.taky držím palečky,MS stále nikde a test prubnu zítra.Zajímavý,že na 25 vidím ducha a když zkusim 10,tak nevidím nic🙂.Už týden mě pobolívá břicho na Ms a včera začlo i píchat na pravé straně,tak jsem zvědavá co se z toho vyklube :-/
@ewelly ahoj, pisala som ti este doobedu a teraz som mrchu dostala, nikdy mi nemeskala, stalo sa to prvy krat, drzim palceky a prajem pozitivny TT
@kamillka100 tak to mě mrzí.no určitě mě to taky čeká,ale proč takovou dobu,ach jo,kdo se v tom má vyznat 😒
@ewelly no ja som mala ukzakovy graf, kazdy bol presvedceny, ze som v tehu a mrcha prisla, dnes mi klesla aj BT teplota, tak meranie bT odporucim
@kamillka100 Já pořád říkam,že dneska už Ms přijde páč mě bolí břicho a říkam to už 5 den 🙂
No uvidim ráno,jak nic,tak v úterý zkusim gyndu
@ewelly este pockaj, mozno ozaj nedostanes, no mna brucho bolelo uz dlhsiu dobu, taky tyzden urcite a potom prestalo a dnes poobede zase, pokial vies kedy si mala ovulku, tak by si to uz mohla zistit a tie tehotenske testy, ked som ich testovala ked mi nemeskali, tak stale som tam mala ducha a teraz co mi meskali ani naznak, jak narokom
😠 , tak ja uz neviem co si mam mysliet, ale drzim palceky a potom napis 😉
@kamillka100 no ráno písnu,jsem zvědavá! 😠
Ahojte baby. ako po vikende? som sa rozhodla, ze sa zajtra rano testnem. budem este len 25 DC, ale uz to nevydrzim. 😀 je to moc skoro? ....stacil by mi duch
@solinkarka ďakujem za info o lilik 😉ako sa máš???
@lilik15 som rada že je všetko v poriatku 🙂 tak teraz už šup šup do snaženia budem držat palce nech sa čím skor zadarí 😀 A inak ako sa máš????
@betty26 nz 🙂 no ja stale cakam mrchu nech sa mozme opet snazit 🙂
@solinkarka Tak Ti přeju,aby už brzy přišla,kort,když čtu,že už tak dlouho nic 😉

@ewelly :- 😒 Ale ešte nie je nič stratené