icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

betty26
24. jan 2011

@mimi024
@erika3011 je to normálne aj ja stále myslím stále na bábo...hovoriť sa to lahko hovorí no realita je iná 😀

betty26
24. jan 2011

@solinkarka ale teraz tam už tak často nechodím

solinkarka
24. jan 2011

@betty26 mi je luto tej lucky ☹

mimi024
24. jan 2011

@erika3011 tiež som nad tým premýšľala, len ja som na takéto veci lajdák 😵 ....neviem, moc sa mi zatiaľ nechce.asi ešte skúsim bez toho 😀

mimi024
24. jan 2011

@betty26 tak to sa teším, že nie iba ja.. 🙂

betty26
24. jan 2011

@solinkarka tak to aj mne dúfam že všetko dobre dopadne

markyzza
24. jan 2011

@lianka7 : tak zkus ještě testík zítra ale z ranní moči.Tam už by se tam mělo něco objevit. Aspoň duch. 😉 Je nejvíc koncentrovaná. 😉 Vypadá to nadějně. Moooooooooooooc držím pěsti, aby to vyšlo pozitivní. 😉 🙂

betty26
24. jan 2011

@solinkarka a ty sa máš už lepšie už nemáš bolesti???

solinkarka
24. jan 2011

@betty26 nie nemam uz sa citim skvele 😀

markyzza
24. jan 2011

ewelly: tak jsi měla možná dýl ovulaci. Tak pokud nepřijde, tak zkus za prád dní zopakovat test. Ale když tam byl duch, tak je to jasný. 😵 😵
@betty26 : to klidně ještě může být pozitivní. Zkus testík spíš až v pátek ráno. To už by tam mohl být duch. 😉 🙂

betty26
24. jan 2011

@solinkarka tak to je dobre tak už len mrchu počkať a šup do snažilkovania 😉

betty26
24. jan 2011

@markyzza ďakujem si zlatá 🙂 ale velmi tomu neverím snažili sme sa len 2 krát ale keby to vyšlo fuuuu to bi som bola štastná 😉 😀

markyzza
24. jan 2011

lianka7: tak jsem nakonec dočetla, že jsi taky našla ducha. No to je paráda. 😉 🙂 Prý se Hcg zvedá obden. Tak zkus a určitě tam z ranní moči už budeš mít pěkné //.
Úžasný. Mám za vás takovou radost,že se to plno holkám snad podařilo. Budu mooooooc držet pěsti, at se vám duchové změní v pořádnou dálnici. 😀 😵 😵
Já doufám, že za pár měsíců je najdu i já. 😉 Ale já už jedno zaltíčko doma mám, takže mám o zábavu postaráno a ne jen myslet na mimi. 😉 🙂
betty26: nemáš zas. I to 2x stačí. I jednou stačí, když je to správně načasované. Ty ještě miminko nemáš. Snažíte se asi o první,co?

solinkarka
24. jan 2011

@betty26 veru, uz sa na to velmi tesim 😀

betty26
24. jan 2011

@markyzza ja som uz raz prisla o mimi mala som MA(zamlknuty potrat) vtedy sa nám podarilo na prví krát ale nevyšlo to ....my ešte bábo nemáme a strašnš po nom túžime....dúfam že to bolo správni čas ale ak bi nie tak vo februári sa budeme snažit viac 😀 😀 .....máš krásneho synčeka 🙂

betty26
24. jan 2011

@solinkarka tak to ti verím 😉

markyzza
24. jan 2011

@solinkarka :na snažení se taky těším. 😵 😵 Určitě se taky brzy dočkáš miminka. A je mi líto, že ti taky něco už dopadlo špatně. 😨 Tentokrát se určitě zadaří a bude vše vpořádku. Jak je vás tu hodně, tak mám chaos kdo, kde co. 😅
@betty26 : tak to je mi líto. Ale věˇř, že to tak mělo být, že by třeba bylo něco špatně. Takhle to zařídila příroda. Teď už se určitě bude jen dařit a budete se brzy těšit z tvého rotsoucího bříška a mrňouska v něm. A díky za Vášu. Je to náš poklad. Snažili jsme se 3 roky a nakonec nic. Váša je z 1.IUI. Teď mi říkají dr., že by to mohlo jít. Tak uvidíme. Kdyžtak víme, kam jít, když se nebude dařit. Zatim si chci opravdu jen užívat snaženíčko.Měření teploty,hlídaní ovulaci a ..... jsem si užila až až. Takže teď si jen chci užívat a uvidíme, jestli se někdy trefíme a bude to ve správnou dobu 😉
Tak Váša hajá. Tak já jdu něco dělat. Sice se mi nic nechce. Jsem nějaká lenivá. 😉 Ale mám plno zašívání,. Potrhané monterky muže. Ja mě to baví. 😅 😀 😀
Tak papa a dobrou noc všem. Ať duchové přes noc sílí. 😵 😵

betty26
24. jan 2011

@markyzza budem ti silno držat pršteky nech sa vám čím skor zadarí 🙂 ...áno máš pravdu že príroda to sama zariadila bolo bi to horšie kebyže sa to stane pozdejšie alebo bi sa malo mimčo narodiť postihnuté.....tak príjemné šitie monteriek 😉 Dobrú noc 🙂

veronika002
24. jan 2011

@markyzza 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak to si ma pobavila tým zašívaním 😀 😀 😀

Niektorým vašim skratkám ako nový člen nerozumiem, ale pomaly sa do toho dostávam.. 🙂
No vidím, že slová našich mám a starých mám nezaberajú... Že: "Neteš sa a ani veľmi o bábätku nerozmýšľaj, lebo sa ti to nepodarí...."
Každá z nás tu vypisuje ako sa snaží a teší na miminko a niektorým sa to aj darí... Tak aká je to pravda???
Aaaa je mi jedno čo hovoria mamy a staré mamy, teším sa a netrpezlivo počítam dni, kedy sa už budeme môcť snažiť o moje vysnívané bábätko... 🙂

mysti
25. jan 2011

Ahojte baby! Ako sa dnes mate? Nejake nove tehulky? Sa nam to pekne rozbehlo, dufam, ze to tak bude aj pokracovat...
Ja som dnes tak dobre spala, jooooj...inak sa mi strasne v poslednom case drieme, odspala by som vsade, staci ze si lahnem na gauc a uz spim...ide ma z toho porazit uz 😀 a chodim stale cikat, kazdu hodinu, na nervy...aj v robote vzdy hore dole na WC.... 🙄 ,,,

betty26
25. jan 2011

Ahojte

@mysti prepáč že sa pytam ele nás je tu vela tak sa nepamatám ty si tehu??? 🙂

dandiela
25. jan 2011

@mysti Ahoj, - my se sice ještě neznáme ,ale snad nebude vadit, že odpovím 🙂 tak to ti spánek závidím, já od půl pátý byla vzhůru- kočička se naučila každé ráno vstávat takhle brzy a vždycky chce napapat a pak ven, takže program na půl hodinky a pak už se těžce usíná.... Do toho mě bolí břicho ,protože přichází tetka.... A ty jsi snažilka nebo těhulka? jsem tu nová, tak ještě nejsem rozkoukaná kdo...co... 🙂

ewelly
25. jan 2011

@markyzza ahojky.Už jsem tu o ovulce psala,že dle mého byla 3.1. a že jsme tomu i podřídili snažení,takže je to docela dlouhá doba,to už by tam // měly být.No uvidím zítra.Každopádně ms nikde a dneska mě začaly pěkně bolet prsa!

mysti
25. jan 2011

@betty26
@dandiela ahojte, nie nie som tehu, zatial, buduci tyzden cakam/necakam mrchu, tak uvidime... som zvedava,... 🙂

markyzza
25. jan 2011

@ewelly :
Ahojky. tak to už je docela doba, tak třeba to vajíčko se zahnizdovalo dýl, tak snad už budeš mít konečně pořádně pozitivní testík. Ale když už tam byl duch a teď už začala i prsa, tak už bude HCg určitě víc a ukáže se to pořádně. 😉 🙂 Ale myslím, že ti potichoučku můžu gratulovat. Ale jen potichoučku, aby to nikdo neslyšel a mimčo se nevyplašilo. 😀 😵

ewelly
25. jan 2011

@markyzza Já už měla duchy i minulej měsíc a nic...Doufám,že je to jen delší hnízdění a ne jen takhle dlouhé napínání a pak ms o týden později..To bych jí poděkovala 😀 😀

lulupaja
25. jan 2011

ahojte, pridavam sa so snažilkovanim.tento mesiac nam to nevyšlo prisla mrska, asi som moc chcela aby to na prvy krat vyslo.

ewelly
25. jan 2011

@lulupaja Ahoj,ono je nejlepší nechtít,ale to se lehce řekne.Taky jsem hrozně chtěla a pořád nic,pak jsem začla chodit do školy a už jsem nechtěla a šup ono to vyšlo skoro po roce snažení 😉
Teď jsem zvědavá na druhé snažení 🙂

markyzza
25. jan 2011

@ewelly ty jo, tak to je dobrý s těma duchama. Jsem si myslela, že když už se objeví, tak že je to hodně ranné těhu. 😅 A ono to teda může být i falešně pozitivní. Kdo ví. 😨 Určitě zítra zkusíš testík znovu,co? Jestli sílí. Budu držet pěsti. No se mnou si taky dělá co chce. Tím, že jsem dostala dřív MS, tak jsem to brala jako že nic, ale prsa mě pořád pobolívají a občas pálí. Jsem asi blázen. Ms je sice trošičku jiná, ale je to blízko klasické mé. Jen, že je to takové chvíli jo pak zase nic a pak zase jo a normálně krev. 😅 Test jsem si dělala, ale 11DPO a tam nebyle absolutně nic. Ale nebylo to z ranní. No a další den jsem to dostala. Ale pořád jsou mi divný prsa. 😅 No, sice mě to hlodá, ale určitě nejsem ta vyjímka, že by mohla být přesto těhu. Tomu nevěřím. I když vím, že mi to nedá a po MS stejně zkusím test. 😀 Prostě mi nejdou do hlavy prsa. Já vůbec nemám žádné spojení s MS jako někoho bolía tak. Já to právě měla jen v těhu. 😅 Ale tobě držím pěsti, vypadá to snad nadějně. Tak doufám, že příště uvidím pozitivní testík. 😉
Musím jít makatr, ať něco udělám než se Váša vzbudí a půjdeme ven. 😉

ewelly
25. jan 2011

@markyzza A brala jsi HA?Já co jsem vysadila HA,tak mě taky bolej prsa,takže ani to nemůžu brát jako příznak :-P