icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

dandiela
26. jan 2011

@raza A prosím co to je DC... teď si jako nevzdělaná příjdu já.... 😅 Vůbec se v tomhle nevyznám, já právě prožívám první měsíc snažení tak ještě nejsem moc rozkoukaná co a jak... Tak každé těhotenství je jiné a to že to první se ukázalo dřív, neznamená že se to druhé nemůže projevit o chvilku později 🙂 Já jsem měla dostat ms včera,ale zatím nedorazila,ale to přikládám stresu z práce. Navíc mě bolí břicho přesně jako těsně před červenou tetkou, takže to ani neřeším. Už jsem to jednou psala, že ten první měsíc považuju spíš za takovou zkoušku nanečisto 😎

dandiela
26. jan 2011

@ewelly Tak jestli jsi měla na starosti i vyklízení kočičího záchůdku, tak pak je to naprosto pochopitelný že jsi jí dala někomu jinýmu, hlavně že to bylo do dobrých rukou 🙂 já kdybych tohle musela dělat, tak bych to asi taky řešila podobně...

mysti
26. jan 2011

@betty26 tak Ti drzim palce, aby si nedostala a aby sme tu mali dalsiu tehulku...ja tiez stale dufam, ze buduci tyzden nedorazi ani ku mne... 😕 😅 uvidime...
ten sneh je inak brutal... 🙂 naozaj uz len druhe vianoce 😀

ewelly
26. jan 2011

Ahojky.Holky tak to nevypadá dobře.Dneska duch místo aby sílil,tak je slabší.Koupím ještě jeden test,ale už se mi to vůbec nelíbí.Zítra radši pomažu k dr. ☹

lilik15
26. jan 2011

Ahojte tak som tu po dlhej dobe ako sa mate? 🙂

markyzza
26. jan 2011

Ahojky holky 🙂
Je vás tu moc. Nějak se ztrácím. 😅 😀

@ewelly určitě běž k dr. Je to zvláštní. Uvidíš, aspoň budeš klidná a něco se dozvíš. To čekání je hrozný,viď? 😕 Tak přeji, ať to dopadne dobře a mimísek je dobře zahnízděnej. 😉 Jinak to vsugerování při prvním snažení jsem ani nepomyslela na to, že by to mohlo vyjít. Takže jsem se nějak neupínala,zvlášť když jsem měla pocit, že tulení stejně bylo asi až po OVU. 😉 Tak jsem to brala jen jako příjemné odreagování od všedních starostí. 😀 😀 To až ta prsa mě donutila, abych si začala myslet, že by přece jen? Ale pak ta mrcha a teď ta prsa pořád pálí, jsou citlivá a bolí. A fakt to sugesce není. 😅 No ale ta druhá sice lepší varianta to taky není. Nedalo mi to a zkusila ráno test a negativní. Proč mi teda nepřestanou pálit a být citlivá. takhle mi to pořád dává naději, i když to tak určitě není. 😅 Nevím, jestli se nakonec nemám objednat na gyndu,,abych něměla spíš nějaký problém nakonec. 😒 Ale zase se bojím, že tam budu za blázna. 😀 😀 Uvidím, nechám to pár dní a uvidím, jestli to zmizí. 😅
@dandiela : ty jo, že by vám vyšlo první snažení? Moc bych ti to přála. Držím pěsti. 😉
mysti.betty26: tak snad se vám zadaří a budete mít na testíku //. Držím pěsti.
A vůbec všem, co čekají na //. Je vás tu dost. Si to ani nepamatuju.
😉 🙂

dandiela
26. jan 2011

@markyzza Myslím, že určitě ne.... to už se mi stalo víckrát, že se mi prostě opozdila tetka. Navíc nějaký příznaky ani nemám. Prostě se cítím jako bych to měla dostat a vím, že dostanu. Ale musím se přiznat, že mi to včera nedalo a koupila jsem si testík...a samozřejmě negativní... proto jsem si taky tak jistá, že je to jen obyčejné zkoždění 🙂 Ale děkuju moc za přání a přeji samozřejmě to samé 🙂

erika3011
26. jan 2011

@mimi024 ja som ešte stale nenašla dobrú stranku ktora by poradila ako je to s tym meraním 😖 joj ale už by tá mrška mohla skončiť, normalne sa na to snaženie znova teším 😀
@betty26 ahoj 🙂 ano všetko bude len treba trpezlivosť

markyzza
26. jan 2011

@erika3011 : pokud si měřís bazální teplotu. Tak vím, že si všechny holky, co jsem kdy přočítala hodně chválily tuto stránku. Mrkni se tam, možná najdeš to co hledáš. 😉 jJ taky se těším na snažení. I když na manžu leze chřipka tak nevím. 😅 😉
http://merenibt.xf.cz/index2.html

ewelly
26. jan 2011

@markyzza Mně už z prsou i teklo a bolela a bradavky byly citlivé a testy negativní.taky jsem si připadala jako blázen.Nakonec jsem k dr.nešla a prsa se dala do kupy,takže u mne jsem to přikládala vysazení prášků,ale u tebe,když jsi je nebrala fakt netuším 😒 .Uvidíš po MS jestli to nepřejde,tak bych asi k dr.šla.

erika3011
26. jan 2011

@markyzza jeeeeej dakujem ti si zlatá idem to hned kuknúť 😉 nuž aj ten môj je akýsi prechladnutý na mechúr, aj liečiky bral tak dúfam,že kym mi mrcha prejde bude fit 😒 😅

ewelly
26. jan 2011

Tak je po starostech,teď jsem to dostala 37DC,to je teda mazec,to už v tý ovulce budu mít pěknej bordel!No co,jedem dál 😉

betty26
26. jan 2011

@lilik15 ahoj všetko po starom 🙂 a ty ako sa máš???

markyzza
26. jan 2011

@ewelly : je tak je mi líto. Ale tak to jsi určitě byla těhu a vajíčko se asi neudrželo,co? 😕
@erika3011 : nemáš zač. Snad ti to pomůže.

lilik15
26. jan 2011

@betty26 ahoj..a ty co nove?ja v pohode zacala som si robit ovulacne testy tak som zvedava..uz ich robim od 11dc a dnes som 15dc vcera mi vysiel slabulinky testovaci pasik tak dufam ze ovulka sa uz blizi 😉

betty26
26. jan 2011

@lilik15 no ja čakám/nečakám mrchu v štvrtok ,piatok .....už som si niektory den robila tehu test ale vyšiel negytivny 😠 takže tento mesiac sa nám asi nezadarilo ale nevadí budúci sa už musí 😉 🙂 .....tak to je suer tak šu šu do snaženi 😉 .....ja som si ešte nerobila ale asi budúci mesiac si budem robiť aj ja ovu testy.....inak kolko je v jednej krabici kusou???

lilik15
26. jan 2011

@betty26 este je skoro moja ked mas mrchu dostat az v stvrtok, piatok..skus si urobit test az ked ti budu den, dva meskat a vtedy by sa mohol ukazat pozitivny..nemusis mat este dostatok HCG v moci ale silno ti drzkam prsteky aby vyslo // 😉 no my sa snazime stale obden cely mesiac 😀 noo ovulacne testy si ja kupujem v jednej krabicke 5hs a stoja cca 7eur aby som ich mohla pekne robit den po dni 😉

markyzza
26. jan 2011

@lilik15 : tak pokud to zkoušíte ob den ,tak jsou u tebe i ovutesty zbytečný. 😉 😀 😀 To vám to musí hodně brzy vyjít. 😉
@betty26 : jj, počkej na vynechání. Ať nejsi zbytečně brzy zklamaná. 😉 Možná ti to nakonec ukáže //. Držím pěsti. 😉
@ewelly : a nechce si zajít na gyndu? Když jsi měla pozitivní test a zpoždění. Možná, žes to měla i minulý měsíc. Třeba by ti dal něco na lepší uhnízdění vajíčka 😉

betty26
26. jan 2011

@lilik15 určite sa vám to podarí budem držať palce
@markyzza sklamaná budem ale len trošku lebo tento mesiac sme sa moc nesnažili le 2 krát.Ale vo februári tak ako budeme usilovny tak ako lilik 😀 😀...baby bola som si už pozerať svadobné šaty v máji budeme mať svadbu 😉

lilik15
26. jan 2011

@markyzza len my to tak obden skusame uz dlhsie preto som teraz zvolila ovulacne testy..mala som doteraz problemy po potrate mi meskavala mrcha a nakonic mi nasli cystu a teraz je uz vsetko ok tak verim ze tento mesiac je ten spravny 😀

lilik15
26. jan 2011

@betty26 dakujem aj ja v to pevne verim :ňvsak uz mi aj doktor nasadil duphaston tak uz len snazilkovat

betty26
26. jan 2011

@lilik15 tak tak už len snažilkovať ...inak nám sa vtedy hned na prví krát podarilo ale to sme mali sexík skoro každy den 😀 😀 tak verím že to vide aj vam 🙂

lilik15
26. jan 2011

@betty26 jj jasne budeme pilne snazilkovat 😉 aj nam to prvy krat vyslo na prvy sup a ani sme nevedli ako 😉 tak dufam ze to pride uz konecne

betty26
26. jan 2011

@lilik15 neboj príde 🙂 ... a potom sa stretneme v novej téme november 2011 😀

lilik15
26. jan 2011

@betty26 juuj moja kiezby si mala pravdu takaaa by som bola stastna..no uvidime dnes si pekne opat spravim ovu testik a som zvedava ci ciarocka oproti vserajsku bude tmavsia..alebo uplne idealne by bolo keby bola uz ovulkaa🙂

betty26
26. jan 2011

@lilik15 tak to ti verím....tak teraz sa snažilkujte pre istotu každy den 🙂 😉

lilik15
26. jan 2011

@betty26 jj asi by sme mali kazdy den vsak?

ewelly
26. jan 2011

@markyzza To si nemyslím.Už nebudu věřit duchům ale jen dálnicím 😀

betty26
26. jan 2011

@lilik15 neviem ja bi som sa asi radcej kazdý den snažila pre istotu.....ale teraz sa testuješ tak test bi mal srávne ukázat že kedy je ten správny čas

lilik15
26. jan 2011

@betty26 asi ano ale ja som kdesi citala ze najlepsie je kazdy druhy den ze potom su spermie oslabene ale co je na tom pravdy??? 😖