icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lilik15
27. jan 2011

@betty26 jj no to by nebolo moc dobre keby som si zlomila nohu 😀 😀 moja este je skoro na testik vzdy si najskor rok az ked ti den, dva meska mrcha lebo takto skoro este nemusi byt dostatok hormonu HCG v moci..preto ti mozno aj ukazuje negativny test

betty26
27. jan 2011

@raza musí sa nám to podariť ..aj ja mám slabé chvilky musíme to prekonať...určite aj na nás sa usmeje štastie a budeme tehu a potom mamičky 😉 musíme tomu veriť

betty26
27. jan 2011

@lilik15 pri prvom tehu mi uz takyto čas ukázalo....a nemám ani žiadne príznaky predtým ma aj prsia boleli a zacinali sa nalievat a teraz nič....takže dúfam že február bude ten správny mesiac na počatie nášho miminka 😉

lilik15
27. jan 2011

@betty26 heej tak skoro ? 😲 ja som napr mala len take priznaky pri prvom tehu ze ma boleli bradavky a mala som hrozne krce v bruchu..tak februari sa to podari neboj 😉

dandiela
27. jan 2011

Ahoj holky a dobré ráno... vy tu jedete, člověk tu chvilku není a už dočítá několik stránek 🙂

betty26
27. jan 2011

@lilik15 február to istí 😉 😀 ...a ako noha ešte bolí?
@dandiela ahoj ako sa máš?

lilik15
27. jan 2011

@betty26 veru ak nie januar tak februar 😀 no boli boli stale hruza 😒 este ze mam sedave zamestnanie

betty26
27. jan 2011

@lilik15 no tak tebe január / február a mne február 😉 skús si niakou mastou večer natriet nohu

dandiela
27. jan 2011

@betty26 Ahoj... no netrpělivě čekám až dorazí potvora.... bříško bolí ,ale stále nic... už bych to potřebovala mít za sebou aby jsme mohli vlítnout na druhý měsíc snažení 🙂 a co u tebe?

lilik15
27. jan 2011

@betty26 dikii bolo by to uzasne keby to bolo uz teraz januar/februar no uvidime ci s toho co bude 😉 noo veri ak ma bude boliet tak urcite masticku nejaku vecer pouzijem.

betty26
27. jan 2011

@dandiela aj mne bi mala dnes alebo zajtra príst test som si robila tehu nie som....takže vo februári sa ideme aj mi snažit druhy mesiac
@lilik15 ozaj a dali ste si to stretnutie snažiliek žilina a okolie ??

lilik15
27. jan 2011

@betty26 zatial nie 😒 a uzivas aj tie vytaminy co su dobre pred pocatim boooze ako sa to vola ja to tiez uzivam ...listova noooo

betty26
27. jan 2011

@lilik15 no ja užívam femibion 8OO aj tam je kyselina listová 🙂

lilik15
27. jan 2011

@betty26 aaaaaaaaaano kyselina listova 😀 😀 noo ja uzivam acidolfan a tam su aj ine vitaminy 🙂

betty26
27. jan 2011

@lilik15 jééj krásna fotka ...manžel je fešák 🙂

betty26
27. jan 2011

@lilik15 aj tu sú aj iné vitamíny 🙂 hlavne nech nech sa nám zadarí a porodíme zdrave babo 🙂 ...mi plánujeme svadbu apríl/máj tak dúfam že už tam budem tehu 😉

lilik15
27. jan 2011

@betty26 dakujeme 🙂 🙂 uz aby k nam pribudol maly drobcek ...juuj ale svet je taky nespravodlivy..tie co mimi nechcu ich maju a potom ich bud zabiju alebo zahodia do kosa a tie co chcu nemaju preco to sakra takto funguje.. 😠

janielik87
27. jan 2011

Ahoj 🙂 Tak my najprv hladame este byt, ale to je uz blizko snad. A potom nam uz nic nezabrani...🙂 Juuj tesim sa. A drzim palceky vam vsetkym.

betty26
27. jan 2011

@lilik15 tak v tomto máš uplnú pravdu...neviem prečo to je tak.....aj u nás žienky tmavšej pleti 2 deti v kočíku jedno vedla nej a svelkým bruchom lebo je zas tehu deti ledva oblecene a nič im nie je a ani tie ženi nedbajú o seba žiadne vitamíni nič ešte aj pijú fajčia ...kde je tu spravodlivosť?

betty26
27. jan 2011

@janielik87 ahoj ďakujeme aj my tebe aby čím skor ste mali bytík a potom miminko 🙂

lilik15
27. jan 2011

@betty26 ved toto a tam kde by sa mali deti skvele a mali by vsetko zabezpecene..ach skoda reci

betty26
27. jan 2011

@lilik15 presne je to nespravodlivé........aké mate počasie u nás je zima včera nasnežilo

lilik15
27. jan 2011

@betty26 u nas poletuje snezik stale..uz aby bolo teplucko letooo a my aby sme mali bruska pred sebou 😀

solinkarka
27. jan 2011

@lilik15 moja ty kde sa flakas ze nie si na FF??? 🙂

betty26
27. jan 2011

@lilik15 veru už nech je leto ....presne tak a na vianoce aby sme už držali v náručí naše pokladíky 🙂

lilik15
27. jan 2011

@solinkarka uz som 🙂
@betty26 taak to by bolo uplne ze super ked mi to nevyslo jeden december tak aspon druhy 😉

betty26
27. jan 2011

@lilik15 veru bolo 🙂 nie je nič krajšie ako krásne zdravé bábatko 🙂 😉

betty26
27. jan 2011

@lilik15 bola som na wc....a už sa mi začína mrcha

janielik87
27. jan 2011

@betty26 Dakujem 🙂 Akurat ideme na jednu obhliadku, ale uz sme boli na 11 a ked sa nam pacil bytik, tak nam ho vyfukli. A ja uz nejako tuzim po rodinke a domove celym svojim ja. 😕

lilik15
27. jan 2011

@betty26 hm skoda 😒 naco prisla mrcha jedna 😠 ale neva februar to isti 😉