2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
Ahoj holky a dobré ráno... vy tu jedete, člověk tu chvilku není a už dočítá několik stránek 🙂
Ahoj 🙂 Tak my najprv hladame este byt, ale to je uz blizko snad. A potom nam uz nic nezabrani...🙂 Juuj tesim sa. A drzim palceky vam vsetkym.
@lilik15 tak v tomto máš uplnú pravdu...neviem prečo to je tak.....aj u nás žienky tmavšej pleti 2 deti v kočíku jedno vedla nej a svelkým bruchom lebo je zas tehu deti ledva oblecene a nič im nie je a ani tie ženi nedbajú o seba žiadne vitamíni nič ešte aj pijú fajčia ...kde je tu spravodlivosť?
@janielik87 ahoj ďakujeme aj my tebe aby čím skor ste mali bytík a potom miminko 🙂
@lilik15 moja ty kde sa flakas ze nie si na FF??? 🙂
@solinkarka uz som 🙂
@betty26 taak to by bolo uplne ze super ked mi to nevyslo jeden december tak aspon druhy 😉
@betty26 Dakujem 🙂 Akurat ideme na jednu obhliadku, ale uz sme boli na 11 a ked sa nam pacil bytik, tak nam ho vyfukli. A ja uz nejako tuzim po rodinke a domove celym svojim ja. 😕

@betty26 jj no to by nebolo moc dobre keby som si zlomila nohu 😀 😀 moja este je skoro na testik vzdy si najskor rok az ked ti den, dva meska mrcha lebo takto skoro este nemusi byt dostatok hormonu HCG v moci..preto ti mozno aj ukazuje negativny test