2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@mandm No moment, kazda na svojho 😉
@anjelicek27 samozrejme 😀 😀 😀 😀 😀
@anjelicek27 uz som dnes pila...a dam si este vecer....idem pracovat..drzim vsetkym palce....papa
@tatiana77 papa
@mandm Inak, pocuje, to by som nerobila, tak dlho by som tabletky nebrala, ked vravis, ze niekolko mesiacov... Napr. streptokok je prirodzenou sucastou posvy a keby si otehotnela, tak to nema vplyv. Doktori potom pred porodom, alebo pocas davaju antibiotika. Kultivacia, ak raz bola, tak sa zvykne po case vratit...
ee ja mam maternicu otocenu dozadu mi doktor povedal tak ja musim pekne na brusku 😀
Holky,vy mě bavíte,si vás tu pročítám a musím se smát..ako psíčkovia 😀 ..po slovensky to zní tak roztomile 🙂
No já teď asi vůbec nebudu vědět kdy bude ovula,když se mi to takhle posunulo 😒 ..Dostala jsem to o týden později a fakt ve velkym,i bolesti 😒

@tatiana77 Hej, presne, zalezi od pocasia, v zime, ked sa meni pocasie, tak mam strasne bolesti, ale v mraze skoro nic a v lete som zase mavala velmi silnu MS...Asi som meteosenzitivna 😀 To mas v pohode, ze su bolesti len den. Inak, pocas bolestivej MS si davam caj z alchemilky zltozelenej, sypana je naj...