icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

anjelicek27
27. jan 2011

@tatiana77 Hej, presne, zalezi od pocasia, v zime, ked sa meni pocasie, tak mam strasne bolesti, ale v mraze skoro nic a v lete som zase mavala velmi silnu MS...Asi som meteosenzitivna 😀 To mas v pohode, ze su bolesti len den. Inak, pocas bolestivej MS si davam caj z alchemilky zltozelenej, sypana je naj...

anjelicek27
27. jan 2011

@mandm No moment, kazda na svojho 😉

mandm
27. jan 2011

@anjelicek27 samozrejme 😀 😀 😀 😀 😀

tatiana77
27. jan 2011

@betty26 iba mi zistili, ze plod bol vadny a ze je to vec nahody a ze sa to stava....hormony stistnej zlazy mam v poriadku...bola som na preventivnej prehliadke u svojej obvodnej

tatiana77
27. jan 2011

@anjelicek27 uz som dnes pila...a dam si este vecer....idem pracovat..drzim vsetkym palce....papa

anjelicek27
27. jan 2011

@tatiana77 papa

betty26
27. jan 2011

@tatiana77 mne len tolko povedal ze bohužial sa to stáva

anjelicek27
27. jan 2011

@mandm Inak, pocuje, to by som nerobila, tak dlho by som tabletky nebrala, ked vravis, ze niekolko mesiacov... Napr. streptokok je prirodzenou sucastou posvy a keby si otehotnela, tak to nema vplyv. Doktori potom pred porodom, alebo pocas davaju antibiotika. Kultivacia, ak raz bola, tak sa zvykne po case vratit...

lilik15
27. jan 2011

@betty26 zlatko dnes mam ovulku jupi :D teraz iba snazilkovat kuk moj fotoalbum

betty26
27. jan 2011

@lilik15 😀 😀 😀 😀 super tak šup šup na mužíka .....silno držím palce 😉 🙂

lilik15
27. jan 2011

@betty26 dakujem uz sa stalo ale vecer dame repete a snad sa ujme 😉

betty26
27. jan 2011

@lilik15 😀 😀 😀 tak nohy hore 😉

betty26
27. jan 2011

@lilik15 myslím tím aby nič nevitieklo von 😉

lilik15
27. jan 2011

ee ja mam maternicu otocenu dozadu mi doktor povedal tak ja musim pekne na brusku 😀

lilik15
27. jan 2011

@betty26 ee ja mam maternicu otocenu dozadu mi doktor povedal tak ja musim pekne na brusku

lilik15
27. jan 2011

@betty26 viem moja pochopila som 😀

betty26
27. jan 2011

@lilik15 aj mne povedal dr že ju mám niako inač tak mi odporučil polohu ako psíčkovia vraj tak je vecsia sanca

lilik15
27. jan 2011

@betty26 heeej?to som nevedela asi ju mas tiez otocenu to byva caste ale je to v pohode da sa s tym normalne otehotniet vecer dame asi psickovu 😀

betty26
27. jan 2011

@lilik15 asi ju mám tiež otočenú......veru dajte treba všeko vyskúšat 😉 🙂 ...tak sa teším stebou 😀 😀 😀 už aby to vyšlo......inak mala bi si dať teraz pauzu od zumbi lebo tam asi aj vela skáčete

lilik15
27. jan 2011

@betty26 dame vsak za pokus to stoji 😀 no v sobotu mam ist na zumbu , jasne vela a stale sa tam skace je to velmi rytmicke 😒 tak asi nepojdem aby som to nahodou nevyskakala 😀

betty26
27. jan 2011

@lilik15 ja bi som si tiež dala pauzu ....uhniezdenie.oplodnené vajíčka nastane niekedy medzi 5 -10 dnom od oplodnenia aspon na ten čas si daj pauzu podla mna 🙂

ewelly
27. jan 2011

Holky,vy mě bavíte,si vás tu pročítám a musím se smát..ako psíčkovia 😀 ..po slovensky to zní tak roztomile 🙂
No já teď asi vůbec nebudu vědět kdy bude ovula,když se mi to takhle posunulo 😒 ..Dostala jsem to o týden později a fakt ve velkym,i bolesti 😒

betty26
27. jan 2011

@ewelly najspolahlivešie bude potom asi robiť si ovu testy....alebo sexíkovať velmi často aby ste to vystihli 😉 🙂 ..aj ja mám bolestivú akurát dnes mi prišla

ewelly
27. jan 2011

@betty26 No MM dnes říkal,že musíme každý den 😀 😀

betty26
27. jan 2011

@ewelly správny postoj má mm 😀 🙂 tak určite neprešvihnete ten den ked budeš mat ovu 😉 🙂

ewelly
27. jan 2011

@betty26 nevím jestli bych chtěla vyhazovat peníze ještě za ovu testy,stačí ty těhu 🙂 .A kamarádka říkala,že jí říkal dr,že nejsou spolehlivé,tak nevím 😒

ewelly
27. jan 2011

@betty26 Jo na tohle on má určitě dobrý postoj 😀 😀

betty26
27. jan 2011

@ewelly ja som ovu testy tiež ešte nikdy neskúšala.....ale asi skúsim teraz vo februári tie ovu testy niekomu to vyšlo tak skúsim 🙂

lilik15
27. jan 2011

@betty26 jasne uvidim co bude ale ved mozno ani nedojde k oplodneniu uvidime nechame sa prekvapit 😉 ale ja veim ze januar je ten spravny mesiac 😀

betty26
27. jan 2011

@lilik15 ale dôjde k oplodneniu a basta verím tomu 😉 🙂