2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@anjelicek27 neberiem ich nepretrzite 😉 mam medzitym prestavky a beriem aj probiotika. ver mi, ze keby som mala pocit, ze je to zbytocne tak ich neberiem. Nie som ziadny hypochonder a nebeham po doktoroch kym to nie je naozaj nutne. Ale kedze si s tymto sama neporadim, musim spoliehat na doktorku, ze vie co robi 😉 ja si osobne myslim, ze problem bol aj v tom, ze hoci bral antibiotika aj moj manzel (aj on mal pozitivny nalez) nebrali sme ich v rovnakom case a pravdepodobne sme si to medzi sebou "prehadzovali". teraz nam predpisali lieky tak, ze sme ich brali naraz tak snad uz to teraz dopadne dobre 🙂
@erika3011 jasne treba mysliet pozitivne 🙂 ako hovoris hlavu hore 😉 mas za sebou urcite tazke obdobie po 2MA ale teraz mas krasnu dcerku a urcite budes mat este krasne deticky 😉
urcite je to lepsie ze to dopadlo takto ved predsa keby sa narodilo chorucke netrapilo by sa len ono ale aj my..tak uz teraz len verit ze coskoro budemem mat krasne zdrave deticky 🙂
ahojte, no, tak som sa práve vrátila od svojej gyndy, bola som sa poradiť, že sa nám nedarí... tak som sa dozvedela, že plodné dni podla istého lekára vôbec niesú vtedy, keď si myslím, ale začínajú 5dní pred mrchou až po mrchu! moja doktorka mi vysvetlila, že to nie je medicínsky správne, ale vraj to už mnoho ľuďom pomohlo, tak stojí za to to vyskúšať. Čiže snažiť sa od klasicky vypočítaných plodných dní, ale aj cez tých 5 dní pred mrchou.. sama povedala, že nevie, či tomu má veriť, ale že za pokus to stojí... 😉
tak som si myslela, že možno to pomôže a chcela som dať radu aj vám 😉
Ahojte baby, tak ako? nieco nove mate? Ja som uz straaaasne rada, ze je dnes piatok...aj preto, ze je vikend pred nami a aj preto, ze sa blizia dni, kedy sa dozviem, ci som tehu alebo nie... kamoska sa ma pytala, ze ci nieco na sebe pozorujem...neviem, pali ma zaha (to sami predtym nestavalo) ale inak ani nic...takze asi nic z toho. Len sa mi stale sniva vnoci ci som tehu, celu noc sa prehadzujem a poriadne neviem spat...ma uz poraza z toho... Nech je uz aspon o tyzden takto...uvidim, ci bude MS meskat alebo nie... 😠
@raza No to je super info, ďakujem.....
Dúfam, že to tak je, lebo môžeme začať od 06.02.2011, ale mrchu mám dostať 08.02.11 takže si nemám zúfať, že ešte musím čakať... Nemusím :o))))
No to môj muž bude "rád" sa tešil ešte na týždeň voľna, kým budem mať mrchu :o)))
A ja ho budem ničiť ešte predtým :o))))
Myslím, že si asi vezme dovolenku na zotavenie :o)))
Pekný víkend babulky a šup šup pracovať na baby... :o)))
@veronika002 tak to som rada, že som potešila 😉 aj keď nevieme, či to tak funguje každému, ale veď možno to pomôže... okrem toho, nie je nad to, spojiť príjemné s užitočným 😀
ahojte. prijmete ma medzi seba? my sa snažíme od nového roku, teda len prvý mesiac.
Ahojte dievcence 🙂
tak co mate nove, nejaka nova tehulka ????
ja vsetko po starom, v utorok si idem k doktorovi po PN a idem vegetit 🙂 konecne si dam do poriadku byt a zacnem riesit prerabku chodby .... ja som cez skuskove vobec neriadila a je to tu hrozne 😀
ahojte, no, mne už najneskôr zajtra určite mrška príde, pretože mám otrasné bolesti, aúúúú..
ale nech, hlavne nech už mrcha skončí, nech sa môžme snažilkovať 😀
asi sa nadopujem panadolom femina, nech mi je trochu lepšie 😒
nenájde sa nikto kto by mi poradil s tým zisťovaním tehu pomocou ovu testov?

ahojte, chcem sa spýtať, môže mi niekto vysvetliť, ako ovu testy môžu zistiť tehotenstvo? ževraja ak sitehotná, výjdu ti nejak inak či čo....