icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
27. jan 2011

ahojte, chcem sa spýtať, môže mi niekto vysvetliť, ako ovu testy môžu zistiť tehotenstvo? ževraja ak sitehotná, výjdu ti nejak inak či čo....

mandm
28. jan 2011

@anjelicek27 neberiem ich nepretrzite 😉 mam medzitym prestavky a beriem aj probiotika. ver mi, ze keby som mala pocit, ze je to zbytocne tak ich neberiem. Nie som ziadny hypochonder a nebeham po doktoroch kym to nie je naozaj nutne. Ale kedze si s tymto sama neporadim, musim spoliehat na doktorku, ze vie co robi 😉 ja si osobne myslim, ze problem bol aj v tom, ze hoci bral antibiotika aj moj manzel (aj on mal pozitivny nalez) nebrali sme ich v rovnakom case a pravdepodobne sme si to medzi sebou "prehadzovali". teraz nam predpisali lieky tak, ze sme ich brali naraz tak snad uz to teraz dopadne dobre 🙂

lilik15
28. jan 2011

@erika3011 jasne treba mysliet pozitivne 🙂 ako hovoris hlavu hore 😉 mas za sebou urcite tazke obdobie po 2MA ale teraz mas krasnu dcerku a urcite budes mat este krasne deticky 😉
urcite je to lepsie ze to dopadlo takto ved predsa keby sa narodilo chorucke netrapilo by sa len ono ale aj my..tak uz teraz len verit ze coskoro budemem mat krasne zdrave deticky 🙂

erika3011
28. jan 2011

@lilik15 presne taaaaaaaak 😉 😉 😉

raza
28. jan 2011

ahojte, no, tak som sa práve vrátila od svojej gyndy, bola som sa poradiť, že sa nám nedarí... tak som sa dozvedela, že plodné dni podla istého lekára vôbec niesú vtedy, keď si myslím, ale začínajú 5dní pred mrchou až po mrchu! moja doktorka mi vysvetlila, že to nie je medicínsky správne, ale vraj to už mnoho ľuďom pomohlo, tak stojí za to to vyskúšať. Čiže snažiť sa od klasicky vypočítaných plodných dní, ale aj cez tých 5 dní pred mrchou.. sama povedala, že nevie, či tomu má veriť, ale že za pokus to stojí... 😉
tak som si myslela, že možno to pomôže a chcela som dať radu aj vám 😉

mysti
28. jan 2011

Ahojte baby, tak ako? nieco nove mate? Ja som uz straaaasne rada, ze je dnes piatok...aj preto, ze je vikend pred nami a aj preto, ze sa blizia dni, kedy sa dozviem, ci som tehu alebo nie... kamoska sa ma pytala, ze ci nieco na sebe pozorujem...neviem, pali ma zaha (to sami predtym nestavalo) ale inak ani nic...takze asi nic z toho. Len sa mi stale sniva vnoci ci som tehu, celu noc sa prehadzujem a poriadne neviem spat...ma uz poraza z toho... Nech je uz aspon o tyzden takto...uvidim, ci bude MS meskat alebo nie... 😠

veronika002
28. jan 2011

@raza No to je super info, ďakujem.....
Dúfam, že to tak je, lebo môžeme začať od 06.02.2011, ale mrchu mám dostať 08.02.11 takže si nemám zúfať, že ešte musím čakať... Nemusím :o))))
No to môj muž bude "rád" sa tešil ešte na týždeň voľna, kým budem mať mrchu :o)))
A ja ho budem ničiť ešte predtým :o))))
Myslím, že si asi vezme dovolenku na zotavenie :o)))

Pekný víkend babulky a šup šup pracovať na baby... :o)))

raza
28. jan 2011

@veronika002 tak to som rada, že som potešila 😉 aj keď nevieme, či to tak funguje každému, ale veď možno to pomôže... okrem toho, nie je nad to, spojiť príjemné s užitočným 😀

jafnka
28. jan 2011

ahojte. prijmete ma medzi seba? my sa snažíme od nového roku, teda len prvý mesiac.

mysti
28. jan 2011

@jafnka ahooooj, tu je vitany kazdy 😀 ja som na tom podobne ako Ty, je to prvy mesiac, tak uvidime, ci sa nepostastilo 😵

betty26
28. jan 2011

@lilik15 ahoj ako sa dnes máš a ako dopadol večer????mna este furt pobolieva brucho
@jafnka ahoj jasné že hej 🙂 a kedy ideš testovať či sa zadarilo???....my sme sa tiež teraz prvý mesiyc ale nezadarilo sa 😠 tak už sa neviem dočkať kedy mrcha skončí aby sme sa zas mohly začať snažilkovať 😉 🙂

lilik15
28. jan 2011

@betty26 ahoj ahoj noo vecer bol v znameni haf haf 😀 tak uvidime ci to zabralo 😀 dnes sa mam v poho len ma boli brusko ☹ a ty ako ?

betty26
28. jan 2011

@lilik15 😀 😀 .....a od čoho ta bolí??...ja sa mám dobre len ma ešte pobolieva brucho od mrchy

lilik15
28. jan 2011

@betty26 neviem neviem mozno som nieco zjedla 😒 tak dufam ze ta uz prestane to brusko bolkat 😉

betty26
28. jan 2011

@lilik15 tak to dúfam aj ja 🙂 a ty ešte v robote alebo už doma??

lilik15
28. jan 2011

@betty26 este v praci ale za 20minut koncim ako dobre a hura domov su urobim este testik na ovulku co ukaze a potom do mesta s kamoskou na kavicku 😉

betty26
28. jan 2011

@lilik15 tak to ti už zachvilu padla 😀 😀 tak ti už máš aj program 🙂 ......ja sa dnes večer nechystám nikde doma budem

lilik15
28. jan 2011

@betty26 vsak konecne uz tu ledva sedim ma tu mrle zeru 😠 ano no idem podvecer ale vecer uz budem s drahym domka

minusa
28. jan 2011

Ahojte dievcence 🙂

tak co mate nove, nejaka nova tehulka ????
ja vsetko po starom, v utorok si idem k doktorovi po PN a idem vegetit 🙂 konecne si dam do poriadku byt a zacnem riesit prerabku chodby .... ja som cez skuskove vobec neriadila a je to tu hrozne 😀

betty26
28. jan 2011

@lilik15 tak si môšte dať repete a užívat si 🙂 😉

lilik15
28. jan 2011

@betty26 no joo jasne spravime si pekny vecer..bozinku tie posledne minuty sa inak vlecu uz nech je 15,30 aaaaa 😠

betty26
28. jan 2011

@lilik15 tak už zachvilu budú 🙂 kým povipínaš počítaš atd .....tak sa večer dobre zabav a pekny vykend???

lilik15
28. jan 2011

@betty26 hm vypinat pociatc mozme az po 16,30 takze do pol tu este budem 😀

betty26
28. jan 2011

@lilik15 jáááj ....a na vykend už máte niaky prigram? 🙂

lilik15
28. jan 2011

@betty26 moj oco ma narodeniny tak tam pojdeme ale inak nic moja idem uz tak zatial paaa

jafnka
28. jan 2011

@mysti ďakujem. ja som v týchto veciach ohľadom tehotenstva a tak v podstate nováčik. akurát som pozerala nejakú doplnkovú "výživu" s kys. listovou pre snažilky. vraj je dobré ju užívať.

betty26
28. jan 2011

@lilik15 paaa 🙂

jafnka
28. jan 2011

@betty26 ďakujem. mrchu by som mala dostať až okolo 9teho februára takže testovať budem až potom. ja mám teraz úplne rozhádzaný cyklus tak uvidíme.

betty26
28. jan 2011

@jafnka tak budem držať palce aby nedošla a aby si si na teste našla // 😉 🙂

raza
28. jan 2011

ahojte, no, mne už najneskôr zajtra určite mrška príde, pretože mám otrasné bolesti, aúúúú..
ale nech, hlavne nech už mrcha skončí, nech sa môžme snažilkovať 😀
asi sa nadopujem panadolom femina, nech mi je trochu lepšie 😒
nenájde sa nikto kto by mi poradil s tým zisťovaním tehu pomocou ovu testov?