2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@red_kika ahoj..vitaj medzi nami 😉
@solinkarka dakujem dakujem 🙂 vy ste ako na tom? nestihla som vsetko precitat - predsa je to 77 stran 😀
@red_kika ahoj vitaj 🙂
@solinkarka ahoj ako sa máš ???
@red_kika no my sme prisli o mimi pred 4 tyzdnami..boli sme v 10tt 😒 a teraz cakam na prvu mrchu nech mozme snazilkovat odznova..toto sa nam podarilo za 3 mesiace tak dufam ze aj to druhe pojde tak lahko 🙂
@betty26 ahoj..ale tak uz super..vcera som mala s muzikom prvy krat po sex a este aj bez ochrany tak dufam ze sme nespravili hlupost 🙂
@solinkarka juuuj..akurat som citala aj v tvojom profile.. neviem co k tomu dodat :( mrzi ma to.. neviem ako sa citis, ale len z pocutia, alebo z videnia vo filmoch, mi je z toho dost na nic...aj ked sa to mna netyka. ale sucitim s kazdou, ktoru to zastihne :(
verim, ze to bude onedlho dobre
@red_kika dakujem...uz na to nemyslim aj ked niekedy sa to neda...aj ja verim ze o par mesiacov budem sa hlasit s // 🙂
@solinkarka nemyslím si ze ste spravili hlúposť 🙂 ..telo vie kedy je pripravené 😉 ....a aky bol ?....ja som bola akosi usia aspon sa mi to tak zdalo tasie do mna vnikol....ale uz je vsetko ok 🙂
@betty26 no tak aj moj drahy sa nejako stazoval ze to tam je nejake uzke..ale potom sme sa rorzbehli a uz to islo ako po masle 😀
@solinkarka 😀 😀 😀 ...tak už nech len príde 1 mrcha a potom šup šup do snaženia 🙂
@betty26 no on to uz dal vcera do mna tak preto sa trocha obavam 😀
@solinkarka neboj všetko bude v poriatku 😉 odporúča sa počkat aspon 1 mrchu...ale ja poznám 1 divča ktoré nečakalo zadarilo sa im a majú krásnu bambulku 😉 🙂
@betty26 aj aj si mylsim ze urcite sa nemoze nic stat uz ich tam mal v sebe dost dlho 😀
@betty26
@solinkarka jaj babenky,, normalne vas obdivujem..... jake ste silne a zabudli ste na tuto zlu skusenost a idete s pozitivnym myslenim dopredu. fakt ze RESPEKT 🙂
@red_kika no tak vies ako zo zaciatku to bolo velmi zle, teda aspon u mna..preplakane dni a noci ☹ na vsetko treba cas..mna dalej posuva to ze sme obaja plodny a dokazeme ho splodiet prirodzenou cestou 🙂
@solinkarka viem ze to je blby priklad...ale vo filme Marley & Me (kde hrala jennifer aniston) - potratila babo. ked som videla tu scenu ako jej lekar povedal ze tam nebije srdiecko, som zacala plakat. kebyze som ja na jej mieste, neviem, ale ja som sa vtedy citila tak prazdna, nicoho schopna. aj ked to bol film a nemal nic so mnou spolocne, bolo mi dost smutno z toho. neviem co by som robila ja v jej, alebo teda vo vasej situacii. asi by som nevysla z domu na par tyzdnov a preplakala cele noci ... ☹
@red_kika veru tu vetu na sone ze uz nebije srdiecko som si zazila aj ja ☹ bola to najhorsia veta v mojom zivote ☹ ale musime ist dalej a mysliet pozitivne aby sa nam podarilo coskoro druhe 🙂
no, ja si tiež myslím, že nám pomôže len narodené dieťatko.
myslieť pozitívne je niekedy ťažké.. 😢
@betty26
@solinkarka tak to ano, dufam ze sa budem tesit z tehotenstva aspon stvrtinou ako vy ked porodite :D
velmi vam to prajem.... urcite uz na vianoce budete obe slavit s 3.clenom rodiny :D
@red_kika hmm neboj aj ty sa dockas..ja som si dala taky limit ze dufam ze aspon do leta budem tehu..ale nenahnevala by som sa keby to bolo aj skor 😀
@solinkarka ja som si povedala ze porod, cize narodeniny maleho by som nechcela na vianoce - kedze tam uz su sviatky a darceky dostane tak ci tak. tak preto nieco na jar alebo leto 🙂 ja a manzel sme jesenny, tak preto jar alebo leto :D nech mozeme castejsie oslavovat pocas roka :D
@red_kika no keby to islo vsetko takto lahko podla vypoctov to by bolo super 🙂 nam tiez drobec by bol letny bo drahy je na jar a ja zas v jeseni.. 🙂
@solinkarka tak viacmenej mi to je jedno - az na tie vianoce... ale to mu sa da "vyhnut"..februar a marec si dame pozor a bude :D
@red_kika juuj to cakanie bude asi hroozne ze?

ahojte babenky,
pridavam sa teda do vasej skupiny. Chceli by sme s mm zacat niekedy jesen/zima 2011, uvidime ci sa podari 🙂
Zatial staviame domcek, a mm zacal novu pracu tak nemozem hned zacat, aj ked sme sa obaja zhodli ze uz by sme chceli babatko privitat medzi nami 🙂