2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza Tak to ta uuuplne chapem....ja som mala tento mesiac rovnake pocity.Mrcha mi meskala 2 dni,den pred terminom ms som zacala slabo spinit,robila som testy,mala som na dvoch duchov,bola som v nadeji ze som tehu...a potom po 3 dnoch prislo sklamanie.MS mi nikdy predtym nemeskala,preto som bola stastna.A ked prisla,tak aj s bolestami a velkym sklamanim...mrcha mi skoncila a idem s novou nadejou. 😉
@betty26 my ešte tiež nič dokopy nemame rezervovane 😀 oficialne zasnuby budeme mať na moje meniny alebo na valentina, drahy povedal nech sa necham prekvapiť, už kuje na mna pitle s mojou mamkou 😀 😀 😀 a až na druhy den pôjdeme vybavovať,ale tak to máme za jedno poobedie všetko kedže máme všetko potrebne v LV 😉 a meniny mam v stredu tak som zvedava 😅
@janielik87 ahoj, my keď sme s manželom oznamovali, že sa berieme, mužova sestra sa ma asi 5 krát spýtala, či určite nečakáme bábo. nikto nám nechcel veriť, že sa berieme len z lásky, preto som to potom zmenila na: berieme sa, ale nie som tehotná! a zrazu každy: veď ja som sa nepýtal, či si, veď to je v pohode.... ale je pravda, že po svadbe do nás ľudia hustili, že už nech máme dieťa a tak... no a keď sme sa konečne presťahovali do svojho bytíku, tak to vyšlo na prvý raz! len sa to nepodarilo a potratila som. znášala som to veľmi zle a aj znášam, no najbližší to vedia, preto nám teraz nič o bábätku nehovoria, boja sa tej témy.. my sme ani nikomu nevraveli, že sa snažíme, aby sme sa vyhli prípadným otázkam typu: už sa podarilo??
@janielik87 Tak to máme dost podobný 🙂 Manželova strana - tak už by bylo na čase a moje strana (babička s dědou) - tak není kam spěchat 😀 Ale třeba táta mě překvapil, mám z jeho strany brášku 3letýho a já jen tak z legrace pronesla co by dělal,kdyby byl dědou a on ,že se na to strašně těší a že by měl radost. Bylo pro mě v tu chvíli hodně těžký udržet to v mezích legrace a nedát na sobě vidět jak mě to vnitřně vzalo.... Je pravda,že já mladá jsem ,ale naopak to beru jako plus. Přecijen mít třeba v 36letech 15ti letý dítě... stále mladá a přitom už víc volna... to je ideál 🙂 A navíc když jsem vdaná, máme barák se zahrádkou a dobrou práci a to nejdůležitější - milujeme se- tak není důvod si mrně nepořídit. 😉
@janielik87 mojim rodičom je to v podstate jedno keďže sestra má už dve deti takže už majú vnučky, ale zato moja starká sa furt vypytuje kedy už (a to už má 6 vnúčat a 5 pravnúčat!) tak som jej minule povedala, že sa zle modlí... inak ty si z Ba?
@betty26 my sme mali svadbu teraz v auguste a vybavovať sme začali až koncom mája a vôbec sme nemali problémy s vybavovačkami. akurát na nás všetci trochu čudne pozerali lebo sme si vybrali dátum piatok 13teho 😀 ale môj bratranec a jeho žena museli vybavovať rok dopredu lebo oni mali dátum 8.8.2008 a vtedy chcela mať polka mesta
Baby preco 5 dni pred mrchou?Ja kedze mam presny pravidelny 28 dnovy cyklus,plodne dni mi vychadzaju od 5-9.februara...kalkulacka mi tak vypocitala od poslednej ms...vtedy sa budem urcite snazit najviac...ale preco 5 dni pred mrskou?
@betty26 ja som chcela vybrať nejaký pekný dátum, ale ešte počas leta a nič krajšie som nenašla 😀 pre mňa je 13 šťastné číslo - vtedy som sa narodila. a moja sestra sa narodila dokonca piatok 13teho a je to super človek. a hlavne sa to ľahko pamätá keď už nie mesiac a rok tak aspoň deň. s drahým sme sa dohodli, že budeme oslavovať každý piatok 13teho čo je najbližšie v máji 🙂
@raza Právě 🙂 Dceru bych moc chtěla... a manžel snad ještě víc... malou princeznu 🙂
No jinak koukám, že jsme tady na tom všichni dost podobně, buď čekáme na Ms nebo jsme těsně po ... Mě skončí zítra nebo pozítří a pak snad několik měsců nedorazí 😝 Toť mé zbožné přání 🙂 Já už jsem si počítala kdy bych tak měla mít ovu ,tak nenechám manžela ani vyspat 😀 ale já mám tu výhodu,že plodný dny na sobě poznám, každý měsíc mám tak dva dny jasné příznaky ,tak snad to bude něco platný 🙂 papáte tady někdo vitamínky?
@raza :( tak to mi je luto, ze anjelicek odisiel. Ale pride dalsi a ten uz sa mamke a ockovi narodi pekny a zdravy. Drzim palce. 🙂
@dandiela Ja si nemyslim, ze ostatni maju co do toho kecat. Vsak je to nas zivot 🙂 Len je to otravne. Ale zistila som, ze ma viac stve, ked ma niekto odhovara, ze mam cas a je skoro na babo ...ako ked sa dakto pyta, ci uz cakame.🙂
@janielik87 ďakujem, si zlatá
@jafnka No uz som z BA, ale rodicov mam v malom meste na juhu Slovenska (200km od BA) a manzel je z Oravy. 🙂 Takze taka rozutekana rodina. A ty?
femibion je lepší? a ja som si túto sobotu kúpila calibrum...
@raza To znie dobre,5 dni pred ms budeme este "poistovat" 😀
Ja zatial neberiem nic,nejako ma netahaju umele pripravky-ani ked som chora 😉
Mna caka navsteva u gyndosa,lebo mm ma po spg a o tyzden pojdeme po vysledky,tak sa povypytujem aj na vitaminky.Neviem ako vy,ale ja mam skveleho lekara 😉
@janielik87 my s manželom sme zo Zvolena, ale už šiesty rok sme v Ba. išla som sem na výšku a teraz tu zatiaľ ostávame keďže MM tu má robotu. ale hádam sa niekedy vrátime späť do ZV

@raza hlavu hore vo februári sa nám zadarí 🙂 a bolesti mávam aj ja a strasné hlavne prvé 2 dni....mne uz mrcha pomali konci