icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

betty26
31. jan 2011

@raza hlavu hore vo februári sa nám zadarí 🙂 a bolesti mávam aj ja a strasné hlavne prvé 2 dni....mne uz mrcha pomali konci

lianka7
31. jan 2011

@raza Tak to ta uuuplne chapem....ja som mala tento mesiac rovnake pocity.Mrcha mi meskala 2 dni,den pred terminom ms som zacala slabo spinit,robila som testy,mala som na dvoch duchov,bola som v nadeji ze som tehu...a potom po 3 dnoch prislo sklamanie.MS mi nikdy predtym nemeskala,preto som bola stastna.A ked prisla,tak aj s bolestami a velkym sklamanim...mrcha mi skoncila a idem s novou nadejou. 😉

erika3011
31. jan 2011

@betty26 my ešte tiež nič dokopy nemame rezervovane 😀 oficialne zasnuby budeme mať na moje meniny alebo na valentina, drahy povedal nech sa necham prekvapiť, už kuje na mna pitle s mojou mamkou 😀 😀 😀 a až na druhy den pôjdeme vybavovať,ale tak to máme za jedno poobedie všetko kedže máme všetko potrebne v LV 😉 a meniny mam v stredu tak som zvedava 😅

raza
31. jan 2011

@janielik87 ahoj, my keď sme s manželom oznamovali, že sa berieme, mužova sestra sa ma asi 5 krát spýtala, či určite nečakáme bábo. nikto nám nechcel veriť, že sa berieme len z lásky, preto som to potom zmenila na: berieme sa, ale nie som tehotná! a zrazu každy: veď ja som sa nepýtal, či si, veď to je v pohode.... ale je pravda, že po svadbe do nás ľudia hustili, že už nech máme dieťa a tak... no a keď sme sa konečne presťahovali do svojho bytíku, tak to vyšlo na prvý raz! len sa to nepodarilo a potratila som. znášala som to veľmi zle a aj znášam, no najbližší to vedia, preto nám teraz nič o bábätku nehovoria, boja sa tej témy.. my sme ani nikomu nevraveli, že sa snažíme, aby sme sa vyhli prípadným otázkam typu: už sa podarilo??

betty26
31. jan 2011

@erika3011 jéééj tak to bude u vás romantika 😉 my sme mali zásnuby vlani v máji 😉 tak to som rada že sa nájde niekto taky co tiez este nemá ..lebo niektoré baby rok dopredu už vybavujú a ja som sa zlakla ze to nestihnem ale hádam ano 🙂

dandiela
31. jan 2011

@janielik87 Tak to máme dost podobný 🙂 Manželova strana - tak už by bylo na čase a moje strana (babička s dědou) - tak není kam spěchat 😀 Ale třeba táta mě překvapil, mám z jeho strany brášku 3letýho a já jen tak z legrace pronesla co by dělal,kdyby byl dědou a on ,že se na to strašně těší a že by měl radost. Bylo pro mě v tu chvíli hodně těžký udržet to v mezích legrace a nedát na sobě vidět jak mě to vnitřně vzalo.... Je pravda,že já mladá jsem ,ale naopak to beru jako plus. Přecijen mít třeba v 36letech 15ti letý dítě... stále mladá a přitom už víc volna... to je ideál 🙂 A navíc když jsem vdaná, máme barák se zahrádkou a dobrou práci a to nejdůležitější - milujeme se- tak není důvod si mrně nepořídit. 😉

jafnka
31. jan 2011

@janielik87 mojim rodičom je to v podstate jedno keďže sestra má už dve deti takže už majú vnučky, ale zato moja starká sa furt vypytuje kedy už (a to už má 6 vnúčat a 5 pravnúčat!) tak som jej minule povedala, že sa zle modlí... inak ty si z Ba?

raza
31. jan 2011

@betty26
@lianka7 veru tak, holky, teraz sa nám už zadarí... a ja sa budem snažiť hlavne cez plodné dni, aj tých 5 dní pred mrchou, som to tu už písala, možno to pomôže..

raza
31. jan 2011

@dandiela máš úplnú pravdu, kľudne budeš môcť chodiť s dcérou ešte aj na disko ! 😀 😀

betty26
31. jan 2011

@raza presne aj ja tomu verím 🙂 🙂 aj ja sa budem snažiť cely ciklus ale hlavne cez plodné dni 😉 ..a ako píšeš skúsim aj 5 dní pred mrchou 😉 🙂

jafnka
31. jan 2011

@betty26 my sme mali svadbu teraz v auguste a vybavovať sme začali až koncom mája a vôbec sme nemali problémy s vybavovačkami. akurát na nás všetci trochu čudne pozerali lebo sme si vybrali dátum piatok 13teho 😀 ale môj bratranec a jeho žena museli vybavovať rok dopredu lebo oni mali dátum 8.8.2008 a vtedy chcela mať polka mesta

erika3011
31. jan 2011

@betty26 😉 no veru aj my sme takí,že si zmyslíme a ide sa 😀 ...a potom budú kolovat tie blbe reči že isto preto sa tak ponáhlaju lebo čakame 😀 😀 😀 😀 ale mam to už na haku, pri Bibi ma tak vynervovali že som si povedala že kašlať ich a ked chcu klebetiť aj tak budú ..

lianka7
31. jan 2011

Baby preco 5 dni pred mrchou?Ja kedze mam presny pravidelny 28 dnovy cyklus,plodne dni mi vychadzaju od 5-9.februara...kalkulacka mi tak vypocitala od poslednej ms...vtedy sa budem urcite snazit najviac...ale preco 5 dni pred mrskou?

betty26
31. jan 2011

@jafnka nezvičajný tátum ste mali 😉to ste naschvál v tedy chceli?? tak ste to stihli tak dúfam že aj my budeme úspešni pri vybavovaní 🙂

mysti
31. jan 2011

@zuzkat1 ahoj zuzi, tak snazime sa snazime, v stredu by som mala dostat MS, alenechcela by som, tak uvidime...priznaky zatial ziadne...necitim, ze by som mohla byt tehu, tak uvidime...tieto dni pojdu neskutocne pomaly, uz to vidim...ma poraziii!!!!! 😠 a Vy ako?

betty26
31. jan 2011

@erika3011 presne tak klebetit budú stále 🙂 a aj blbé pripomienky budú mat hlavne ty co nám budú zavidiet...ale nedáme si pokazit nás den 😉 🙂

jafnka
31. jan 2011

@betty26 ja som chcela vybrať nejaký pekný dátum, ale ešte počas leta a nič krajšie som nenašla 😀 pre mňa je 13 šťastné číslo - vtedy som sa narodila. a moja sestra sa narodila dokonca piatok 13teho a je to super človek. a hlavne sa to ľahko pamätá keď už nie mesiac a rok tak aspoň deň. s drahým sme sa dohodli, že budeme oslavovať každý piatok 13teho čo je najbližšie v máji 🙂

dandiela
31. jan 2011

@raza Právě 🙂 Dceru bych moc chtěla... a manžel snad ještě víc... malou princeznu 🙂

No jinak koukám, že jsme tady na tom všichni dost podobně, buď čekáme na Ms nebo jsme těsně po ... Mě skončí zítra nebo pozítří a pak snad několik měsců nedorazí 😝 Toť mé zbožné přání 🙂 Já už jsem si počítala kdy bych tak měla mít ovu ,tak nenechám manžela ani vyspat 😀 ale já mám tu výhodu,že plodný dny na sobě poznám, každý měsíc mám tak dva dny jasné příznaky ,tak snad to bude něco platný 🙂 papáte tady někdo vitamínky?

betty26
31. jan 2011

@jafnka tak to máš pravdu lahko sa to zapametá 🙂

raza
31. jan 2011

@lianka7 ja som bola u svojej ženskej, že sa nám nedarí a ona mi povedala, že podla istého doktora má žena najplodnejšie dni 5 dní pred mrchou až po mrchu. ale ona vie, že sa to síce učila inak, no vraj to mnoho ženám podla jeho verzie vyšlo, tak si myslím, že vyskúšame a uvidíme 😉

janielik87
31. jan 2011

@raza :( tak to mi je luto, ze anjelicek odisiel. Ale pride dalsi a ten uz sa mamke a ockovi narodi pekny a zdravy. Drzim palce. 🙂

janielik87
31. jan 2011

@dandiela Ja si nemyslim, ze ostatni maju co do toho kecat. Vsak je to nas zivot 🙂 Len je to otravne. Ale zistila som, ze ma viac stve, ked ma niekto odhovara, ze mam cas a je skoro na babo ...ako ked sa dakto pyta, ci uz cakame.🙂

raza
31. jan 2011

@dandiela ja už asi pol roka calibrum, ale teraz mi doktorka povedala, že vraj femibion 800 je lepší, tak som ho kúpila, ale skoro ma porazilo- že 13eur!!! no čo už.

betty26
31. jan 2011

@dandiela ja beriem femibion 800

raza
31. jan 2011

@janielik87 ďakujem, si zlatá

janielik87
31. jan 2011

@jafnka No uz som z BA, ale rodicov mam v malom meste na juhu Slovenska (200km od BA) a manzel je z Oravy. 🙂 Takze taka rozutekana rodina. A ty?

betty26
31. jan 2011

@raza no je drahy ale aj ja som počula ze je lepsi ako calibrum...ale kto vie

jafnka
31. jan 2011

femibion je lepší? a ja som si túto sobotu kúpila calibrum...

lianka7
31. jan 2011

@raza To znie dobre,5 dni pred ms budeme este "poistovat" 😀
Ja zatial neberiem nic,nejako ma netahaju umele pripravky-ani ked som chora 😉
Mna caka navsteva u gyndosa,lebo mm ma po spg a o tyzden pojdeme po vysledky,tak sa povypytujem aj na vitaminky.Neviem ako vy,ale ja mam skveleho lekara 😉

jafnka
31. jan 2011

@janielik87 my s manželom sme zo Zvolena, ale už šiesty rok sme v Ba. išla som sem na výšku a teraz tu zatiaľ ostávame keďže MM tu má robotu. ale hádam sa niekedy vrátime späť do ZV