icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

rakovcanka
1. feb 2011

@janielik87 neboj bude lepsie, ja sice nie som na povery ale mne pred svadbou povedala jedna pani, ze zlaticko po svadbe uz bude dobre...a asi mala pravdu 🙂 tak ver ze bude lepsie, a ono bude 🙂 potom daj vediet ako si dopadla 🙂

janielik87
1. feb 2011

@rakovcanka 🙂 no po svadbe nebolo prave najlepsie, ja som z tych "stastnych", ktorych pocas svadobnej noci vykradli...cize tak :( A fotky nam fotograf totalne dokazil, ze sa nemam ani cim "pochvalit"...asponze video je ok. 🙂 A tak sa to nejako viezlo...nedobre. Ale uz by sa to mohlo obratit konecne. 🙂 A iste isto budem informovat.

mysti
2. feb 2011

Ahojte baby, ako sa dnes mate? ja by som dnes mala/nechcela 😀 dostat, tak som straaaasne zvedava... 😕 ale zacina ma boliet brucho, tak asi tento mesiac sa este tesit nebudem...no nic, aspon sa odreagujem kus na tom plese v sobotu 😀

dayanka
2. feb 2011

@kotatkoz ahojky, tak ja som na tom podobne. Kazdy sa ma pytal preco svadba tak skoro? Ved len koncis skolu...Tak ich hned napadlo, ze ci musim..akoze ci som tehotna. 😀 Ale potom mi to uz pripadalo otravne troska. Drzim ti palce nech sa ti to dari vtedy ked si zelas. 😉

@janielik87 aj ja mam niekedy tazsie obdobie. Proste mas pocit, ze vsetko co sa deje sa ti nelubi a je zle, nevychadza. Ale vzdy to nejak odide a vtedy je lepsie. Snad teraz budes mat zas krajsie obdobie. 🙂 🙂

A ostatne baby ahojte. 🙂 Rada vas spoznavam.

felinka
2. feb 2011

@meduela veru, to je pravda, u mna to iste.. Boli ma hlava? Som tehotna! Nechuti mi jest? Som tehotna... Uz aby sme boli naozaj, nech to nemusime riesit 😉

janielik87
2. feb 2011

Ahoj 🙂 Dnes som si trosinku prispala 😀...ale caka ma narocny den. Musim zhltnut jeden cestopis v anglictine na seminarku...ma len 280 stran, ale aj tak je to dost. Ale vstala som s usmevom, tak snad nam den nic nepokazi. Cakam, ze dojde "teta z Ameriky", ale nejako sa jej nechce. Akosi mam s tou pravidelnostou problemy v poslednych mesiacoch..:( A to mi to po vysadeni HAK celkom pekne chodilo skoro rok.

dayanka
2. feb 2011

@janielik87 Ahojky, ty si este studentka? 🙂

erika3011
2. feb 2011

Babulky viete mi poradiť čo znamena ten prazdny krúžok v grafe? som z toho celeho merania BT mimo 😒

janielik87
2. feb 2011

@dayanka Ano, posledny rocnik. 🙂 V maji koncim. Dufajme 😀

dayanka
2. feb 2011

@janielik87 jeeejo, tak sme na tom rovnako. 😝

janielik87
2. feb 2011

@dayanka 🙂 Tak drzim palce s diploskou 🙂 Ja sa este musim povenovat poslednej skuske zo zimneho a potom ta diploska ma bude matat do aprila 🙂 A co studujes? A kde?

dayanka
2. feb 2011

@janielik87 ja napodobne, drz sa! 🙂 Ja mam porobene, takze pracujem na nej. Studujem v BA na Komenskom. 🙂

janielik87
2. feb 2011

@dayanka 🙂 Ja tiez tam na fif.

felinka
2. feb 2011

@janielik87 Aj ja som tam studovala. 🙂 Svet je maly!
A co konkretne?

janielik87
2. feb 2011

@felinka Rustina 🙂

felinka
2. feb 2011

@janielik87 ja slovencina a estetika, jazykarky sme obe 🙂

janielik87
2. feb 2011

@felinka A ty teraz mozes ucit? A ostala si v BA, alebo nie? Kedy si koncila?

anjelicek27
2. feb 2011

@janielik87 Ja len prevraciam ocami, "moje nervy" zase soferovat... Len sa upokojujem myslienkou, ze ked budem mat mimi, tak sa mi soferovanie velmi zide. Keby bolo male napr. chore a podobne...

jafnka
2. feb 2011

ahojte kočky. tak to sme už štyri z UK ak dobre počítam 🙂

anjelicek27
2. feb 2011

@mysti Ahojky, pekne sa zabav, zabudnes na starosti, tie nase spolocne... Ja netusim kedy presne som mala ovulku, robila som si aj ovu testy, ale nejako to cudne vychadzalo... Takze musim cakat na MS...brr

janielik87
2. feb 2011

@anjelicek27 Vsak ved to 🙂 Ale ja si myslim, ze take tie materinske pudy vselico nakopnu a dodaju aku taku sebadoveru aj do soferovania. Ved ty si mama, ty to musis zvladnut 😉 No nie?
@jafnka ano, zatial styri 🙂 a 50:50 studujuce a vystudovane tusim 😀

anjelicek27
2. feb 2011

@janielik87 Ja nie som este mama, zatial sa len snazime. Ale jasne, musime nad tym strachom nejako zvitazit, prekonat ho. Ale ja mam strasny problem s technikou.

jafnka
2. feb 2011

@janielik87 ale tipujem, že som jediná čo nemá humanitné zameranie

mysti
2. feb 2011

@anjelicek27 ahoj, dufam, ze sa poriadne zabavime, ale ideme dobra partia, tak bude iste super 😀
@jafnka ake mas zameranie? ja som vystudovala techniku .... 😅

jafnka
2. feb 2011

@mysti vyštudovala som biochémiu

cammeronka
2. feb 2011

@jafnka nie si jedina 🙂 ja som sice mala na STU managent priemyselnych podnikov, ale prve tri roky strojarina a mam štátnicu zo zvarania 🙂 ocino vzdy hovoril, ze budem jediny pravnik so štátnicou zo zvarania 🙂

jafnka
2. feb 2011

@cammeronka 😀

anjelicek27
2. feb 2011

@mysti Tak to budes mat isto super, a kam idete plesovat?

janielik87
2. feb 2011

@jafnka vidis kolko technicky zameranych sa tu zislo 😀 iste nie si sama

@anjelicek27 ja viem, ze nie si mama 🙂 Ale vravim, ze ten status mamy nas nakopne a doda odvahu 🙂 verim tomu! A ja mam problem s pozornostou zase :D

anjelicek27
2. feb 2011

@janielik87 Teda, kto vie, mozno uz hej...ale este je skoro na tehu test... 😉