icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

anjelicek27
2. feb 2011

@janielik87 Ja zatial skusam jazdit len na polnych cestach 😀 Do premavky sa este bojiiim.

raza
2. feb 2011

@jutu07 ahoj, my sme ho nechytili, ale jeden sused ho videl a kázal mu dať aspoň za stierač odkaz. on ho nedal, ale vraj nás hladal, len nevedel, ako sa voláme a kde nás hladať. nakoniec sme museli volať policajtov, aby nám podla špz-ky zistili meno a adresu. bude sa to riešiť cez poistku, ale všetci mi hovoria, že dostaneme veľmi málo, že je to vždy tak.. kašlať sa už na to, už s tým nič nespravím, budem sa rozčulovať, až keď nám prídu peniaze.. 😅

janielik87
2. feb 2011

@anjelicek27 A kedy mame drzat palce? 😉

janielik87
2. feb 2011

@anjelicek27 No presne tak, ja mam tiez najvacsie problemy s premavkou...ked mi dal instruktor viezt sa cez apolo a tam je este aj viac pruhov...no katastrofa. Odvtedy som si nenaplanovala jazdu 😀 😀

mysti
2. feb 2011

@anjelicek27 tu u nas, kde byvam...je to hasicsky ples, tento rok uz 21.rocnik, su to pefektne plesy a ked je dobra partia, tak nie je o com...ale mam nove topanky, tak nevie, ako sa budu "spravat", jojojoj 😅

anjelicek27
2. feb 2011

@janielik87 To je este caaas, vsak neboj, ozvem sa, ked budem stresovat...

anjelicek27
2. feb 2011

@janielik87 No apolo je moj strach a hroza...To mi staci, ked idem ako spolujazdec

anjelicek27
2. feb 2011

@mysti No parada! Pocula som, ze su to skvele plesy. Neboj, topanocky roztancujes raz-dva, akej su farby? a ake budes mat saty?

janielik87
2. feb 2011

@anjelicek27 No a tak vyzerala moja prva jazda...ze ovladaj volent pekne od autoskoly na dostihovu drahu...no strasne nieco...kedze som prvy raz sedela v aute na mieste sofera. Brrrrrrrr. Po druhej jazde som sa neozvala instruktorovi, ale ked opadne sneh musim sa donutit.

anjelicek27
2. feb 2011

@janielik87 Tiez mam vyhovorku "sneh", ze potom si zase sadnem za volant. Ale drahy sa uz hneva, ze mam musi nutit. On to robi tak trosku aj zistne, lebo ked ideme na oslavu, tak nemoze pit 😀

janielik87
2. feb 2011

@anjelicek27 No tak to mojmu nevadi, to skor ja ho lutujem, ze si nemoze dat pohar vinka so mnou ku veceri 🙂 Obcas ho nahovorim na MHD, ale uz zlenivel. 😀

mandm
2. feb 2011

v piatok by mali byt vysledky z kultivacie. Ak to teraz uz KONECNE bude dobre tak ideme na to 😀 len este vydrzat tie dva dni 😅 bojim, bojim

anjelicek27
2. feb 2011

@janielik87 Ked sme mali pokazene auto, tak sa ma drahy pytal, ze ako si kupit listky na MHD. Kedze mam elektricenku, tak to bol trosku problem, ale nastastie som mala odlozeny listok, lebo nablizku nebol automat...teraz mame auta dve, ale jedno stale akosi caka na sofera 😉

anjelicek27
2. feb 2011

@mandm Ahojky to uz je blizucko, neboooj. Velmi drzim palceky.

mandm
2. feb 2011

@anjelicek27 ach jo, co by som dala za to aby to tentokrat uz bolo ok 😉

anjelicek27
2. feb 2011

@mandm Dufam, ze ti zima vyzabijala vsetky bakterie!

mandm
2. feb 2011

@anjelicek27 😀 vrahyna zima 😀

anjelicek27
2. feb 2011

@mandm 😎 Kiezby to tak bolo... a potom by mohla prejst na prezyvku "plodna zima" ked sa nam podari potomstvo...

mandm
2. feb 2011

@anjelicek27 vzdy som mala rada zimu, kedze som narodena v zime, tak dufam, ze ma nesklame 😀

anjelicek27
2. feb 2011

@mandm Dufam s tebou, ja mam sice rada sneh, ale v zime mi je zima... 😀

mysti
2. feb 2011

@anjelicek27 plesy su tu naozaj skvele...saty mam take - zlato-cierno-strieborne...podklad zlaty a na "sukni" su take cierno-strieborne vzory 😀 a topanocky mam cierno-zlate s otvorenou spickou na vysokom-su krasne, ale nove, dufam, ze v nich vydrzim 😀

anjelicek27
2. feb 2011

@mysti Fiha, musia byt naozaj krasne.

anjelicek27
2. feb 2011

@mysti Potom daj fotky 😉

mysti
2. feb 2011

ahojte baby...prave som "to" dostala...a tak som nechcela...zase presne ako hodinky - na den...tak nic...snad nabuduce... ☹

anjelicek27
2. feb 2011

@mysti Jojha, nebooj, nabuduce...ale aspon mas presne, to je dobre. Mozes si to lepsie naplanovat. Ja mam v poslednej dobe nepresne... tazsie je to potom...

rakovcanka
2. feb 2011

@janielik87 budem sa tesit, nam pre zmenu kameraman pokazil video, fotky su celkom ok 🙂 takze tak trosku naopak...

janielik87
2. feb 2011

@rakovcanka no mne uz po tej kradezi (zmizli nam vsetky dary svadobne - penazne samozrejme) uz nevadi ani to...ale tak rodicom to kusok vadi a tiez su vsetci zvedavi a ja nemam co ukazat, no tak uvidime...

dayanka
2. feb 2011

@felinka
@jafnka jaj baby ale sme sa tu zisli. Tiez som humanitny smer. 😝 😀

@janielik87 a ty chces uz teraz babatko pocas skolicky? 🙂

janielik87
2. feb 2011

@dayanka 🙂 ja v tom problem nevidim 🙂 vsak este nebude von z bruska... :D to skor manzel vidi problem 🙂 Boji sa o mna, je az prilis starostlivy. My sa este nesnazime, cakame, kym sa on rozhodne 😀 xixixi

dayanka
2. feb 2011

@janielik87 ved ani ja nevidim problem, len sa pytam. 😀 Pockaj, nechaqpem...cakas kym sa manzel rozhodne ci? 😅