icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

janielik87
2. feb 2011

@dayanka Ano, cakam, kedy pride ten den a manzel nebude taky ... "obleceny" 😀 😀

dayanka
2. feb 2011

@janielik87 tak toto ma dnes rozosmialo paradne. 😉 😀 😀

janielik87
2. feb 2011

@dayanka to som rada 🙂 Smiech je zdravy. Ja som vesela kopa zvacsa...😀

mandm
2. feb 2011

@anjelicek27 to ako moj ocko... ten neznasa zimu a preto stale vravi, ze to nie je mozne, ze som jeho dcera, ze ktovie kde je jeho dietatko a namiesto jeho dobrej dcery mu podstrcili mna 😀 😀 😀

raza
2. feb 2011

@mandm 😀 😀

solinkarka
2. feb 2011

Ahojte snazilky..je tu nieco nove? u nas stale rovnako..cakame stale na mrchu 😠

minusa
2. feb 2011

Ahojte

ako sa mate? co nove? kto je tehu?
ja som bola vcera po PN u gyndosa, tak mi urobil sono a uz bolo konecne vidiet srdiecko 😵 😵 a uz mi presli aj nevolnosti celkom, v nedelu som sa u svokry aj super najedla 😲

rakovcanka
2. feb 2011

@janielik87 och a to ako sa podarilo? co sa stalo?

rakovcanka
2. feb 2011

@minusa gratulujem a prajem vela zdravicka 🙂... ja sa tiez neviem dockat az sa budem moct pochvalit ze som tehu...uz aby to bolo 🙂)

raza
2. feb 2011

babule, prosím vás, viem, že sto sem nepatrí, ale potrebovala by som pomôcť, poradiť...
už asi 3 dni ma strašne reže okolo pupka, akoby som tam mala žiletku. keď to aj na chvíľu prestane, hneď je to tu opäť. už som to mávala, dokonca asi pred rokom a pol som to chcela aj riešiť, vtedy mi bolesť vystrelovala od pupku až hore, pod prsia. skúšali sono, dokonca som absolvovala aj sondu, ale prišli mi len na slabší reflux. dostala som mrte liekov, no nič mi nezaberalo, a potom, čo mi gastroentrológ povedal, že keď už mi tieto lieky nezaberajú, je to asi psychosomatické, som sa na lieky vykašlala. lenže tieto posledné dni je to hrozné, v robote je to najťažšie, musím tam totiž fungovať, nie ako doma... lenže keďže viem, že doktori mi nepomôžu, lebo nevedia, čo to je.. nemáte niekto s niečim takým skúsenosť? pomôže hociaká rada... ďakujem
okrem toho, chcem to rýchlo vyriešiť, šak už kd náhodou otehotniem, tak ako 😒

yvetta
2. feb 2011

@mysti - tak aspon pockas na mna 😅 ja mam teraz kramy takze nic...v dobrom ti zavidim ples, lebo aspon sa odreagujes aj ja by som to potrebovala...ja mam menzes tak nepravidelne, ze ani by som nevedela ci som tehu, alebo nie 😀

jafnka
2. feb 2011

takže aj my ideme do druhého kola. práve došla mrcha ☹ ale hádam valentín to istí

yvetta
2. feb 2011

@jafnka - tak vsetkym Vam budem drzat palce na Valentina ...my chceme zacat na moje narodky v maji 😅

lianka7
2. feb 2011

Ahojte dievčatá,konečne dnešný deň za mnou,aj nákupy,idem vás rýchlo prečitať,aby som bola v obraze...ja som dnes volala ohľadom manželovho spg a nič som sa nedozvedela,tak sme celí netrpezliví...musím čakať do zajtra alebo až piatku 😒

meduela
2. feb 2011

@felinka no veď aj ja by som už bola najradšej, ale siliť to nechcem, i keĎ túžba je veľmi veľká

lianka7
2. feb 2011

Už som vás dočítala,ja sa pridávam do skupiny humanitne orientovaných.skončila som psychológiu,pedagogiku 😉
Baby na víkendík mi vychádzajú plodné dni,takže idem do ďalšieho kola snažilkovania...ach keby to bol konečne ten šťastný 😀
@janielik87 Ja som tiež mala taký panický strach zo šoférovania,ale prekonala som ho a dnes je to v pohodke 😉

janielik87
2. feb 2011

@lianka7 takze snad sa lady prelomia a pojde to aj mne

janielik87
2. feb 2011

@rakovcanka no v svadobnu noc nik nebol v dome a tak sa niekto pekne vlamal a nabalil ...dost slusne...

lianka7
2. feb 2011

@minusa Blahozelaaaam a velmi sa s tebou tesíííím! 😀 😀 😀

jafnka
2. feb 2011

@raza ja ti bohužiaľ neviem poradiť len chcem podotknúť, že viem aké to je behať po doktoroch, ktorí ti kadečo predpisujú, ale tvoj problém ostáva. sama som na tom podobne. a nemôže sa ti len nejaký nerv zacvikávať?

jafnka
2. feb 2011

@yvetta ďakujeme. už teraz vymýšľam akého si spravíme romantického valentína... aj tebe prajem nech si k narodeninám spravíte ten najkrajší darček 🙂

gitarka
2. feb 2011

ahojte, mozem sa pridat ?
tiez snazilkujeme , tak dufame ze sa podari 🙂
mrsku mam dostat 10.2 tak dufam, ze ani nepridee 🙂 a drzim prsty vsetkym co snazilkuju aby sme uvidelli na testiku vytuzene 2 ciarocky 😀

jafnka
2. feb 2011

@gitarka ahoj. vitaj medzi nami. máš zlatého synčeka. tak držím palce nech k nemu čo najskôr pribudne braček alebo sestrička

gitarka
2. feb 2011

@jafnka dakujem a dufam ze nam to vsetkym co snazilkuju vyjde 🙂

veonka
3. feb 2011

@raza ahoj, a nezistili ti náhodou problémy s pankreasom, lebo ja sa tiež liečim na gastre, robili mi aj sono aj hadičku... a zistili, že mi nefunguje správne, takže tiež beriem lieky. Bolesť, ktorú popisuješ, sa veľmi podobá teda tej mojej. Možno by si si mohla kúpiť v lekárni Pancreolan, ... alebo zájsť zasa na gastro. Prajem skoré zlepšenie.

A všetkým snažilkám prajem príjemné snažilkovanie a hlavne úspešné 😉

mysti
3. feb 2011

@yvetta @anjelicek27 ahojte...mne aj odkedy som vysadila tabletky mi to chodi pravdielne +/- 1 den, tak aspon na to odsledovanie je to dobre...na ples sa tesim, aspon sa odreagujem 😀
Vcera som bola u kamosky "na nechty" a ta mi povedala jednu zaujimavu vec...ona je jedna z mala ludi, ktora vie o tom, ze sa "snazime" a este pred Vianocami som jej hovorila, ze chceme ist este na ples a potom by sme chceli zacat, ale moj manzel si to cez Vianoce rozmyslel a "zacali" sme skor 😀 A ja som vtedy este tej kamoske hovorila, ze po plese ideme na vec, ze chceme skusit novembrove babo, lebo aj ja aj manzel sme novembrovi.
A vcera mi to pripomenula, mi povedala, ze vies, na zaciatku ste si to povedali tak, ze chcete novembrove, tak ze co by som chcela tento mesiac....no zlata bola...tak bodaj bude mat pravdu...uvidime... 😀 😕 😵

mandm
3. feb 2011

este jeden den... fukam do hodiniek aby uz bolo zajtra. Musim vediet vysledky lebo sa asi zblaznim 🙄

felinka
3. feb 2011

@janielik87 ano, mohla by som ucit, ale neucim.. ako vacsina mojich spoluziakov... Zakotvila som v kniznici, dobre mi tu je, platia sice malo, ale aspon do materskej to urcite nechcem menit, potom sa uvidi...
Koncila som tak kadejak, oficialne by som mala skoncit v 2007, ale nechala som si posledne statnice a obhajobu na neskor, tak som koncila 2008. Neostala som v BA, som v Martine mojom rodnom a som rada... Vzdy som sa chcela vratit, nechcela som ostavat v BA.. sice lepsie moznosti sa zamestnat, ale tu sme mali jednu obrovsku vyhodu - byt.. takze bolo rozhodnute. 🙂 Ty co planujes? A aj ostatne dievcata.. ostavate po skole v meste studia, ci idete zit niekde inde? Mne vsetci odporucali, nech idem do zahranicia, aspon na nejaky cas, ale mna to nikdy nelakalo...

red_kika
3. feb 2011

baby, co mam robit ak mi mrcha chodit stale skor nez ma? od kedy som vysadila tableky (v oktobri) tak mi ani raz este nedosla presne .. stale o 2-3 dni vopred... myslite ze sa to ustali? alebo s tym mam ist ku lekarke.. nechcem ale zase nejaku antiku... sak chceme mat babo :(

alenka_ela
3. feb 2011

A ja mam mat mrchu az v stredu a vcera po mojkani s manzelom sme zistili, ze sa mi tam spustila krv, ale nie ako inokedy ze malinko, ale trosku viac a rano uz iba take hnede a teraz uz nic. To uz nechapem, ved hadam to nema nic spolocne s tym, ze mam ist na vypalovanie krcka a ze by sa mi to tam zhorsilo ze? Mali ste to niektora??