icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

felinka
3. feb 2011

@red_kika neboj, to je normalne.. 2-3 dnove odchylky su uplne okej, este je velmi skoro od vysadenia podla mna.. ja som vysadila cca pred rokom a stale to nemam na den presne... moja gyn. mi povedala, ze taka odchylka je normalna.. mozno sa ti skratil cyklus.

red_kika
3. feb 2011

@felinka oukej... aj som si myslela ze to trva nejaku chvilku... uvidim ako dlho to bude takto pokracovat...
a vy ste v stadiu snazenia? vies ze ci vies kedy mas potom plodne dni

michell
3. feb 2011

ahojte mozem sa k vam pridat? 🙂

solinkarka
3. feb 2011

Ahojte dievcence 🙂

rakovcanka
3. feb 2011

@janielik87 no ked zobral vsetko tak ti verim, ale snad sa uz vsetko na dobre obrati...lebo takto to mate tazke aj s tym byvanim aj so vsetkym ostatnym..neboj bude dobre, urcite si sikovna a vsetko spolu s manzelom zvladnete 🙂

jafnka
3. feb 2011

ahojte kočky. tak nielenže mám mrchu, ale ešte mi začala tiecť krv aj z nosa. no úžas

michell
3. feb 2011

ahoj

jafnka
3. feb 2011

@michell vitaj medzi nami 🙂

rakovcanka
3. feb 2011

@jafnka urcite neprijemne, ale verim, ze valentin pomoze 🙂) ved ono to ma svoje kuzlo...mne dnes zacinaju plodne dni...tak som zvedava ci sa budeme koncom mesiaca tesit 🙂 alebo pride mrska hnusna

rakovcanka
3. feb 2011

@michell ahoj 🙂

michell
3. feb 2011

ahojte ja sa k vam pridavam tiez sme sa zacali snazit o druhe mimi, vcera som dostala mrchu tak ma to dost rozladilo

michell
3. feb 2011

@rakovcanka ahoj mozem sa ta opytat podla coho zistujes polodne dni?podla testu?alebo bazalnej teploty?alebo nejak inak?

felinka
3. feb 2011

@red_kika my sme v stadiu, ze sa tesime na snazenie, este to odkladame par mesiacov, aby sme mali jarne/letne babatko az dalsi rok, takze zatial toto neriesim..
Vy uz pracujete usilovne? 😉

rakovcanka
3. feb 2011

@michell pri snazilkovani, je mrcha sklamanie...mne minuly mesiac meskala tyzden..tak uz som sa tesila ze mozno budem tehu...dokonca som to tak velmi chcela az som mala pocit ze mam aj nejake priznaky, a nakoniec prisla...a este dokonca den pred plesom na ktory sme isli s muzom...tak som nadavala a bola mocno sklamana...ale snazime sa dalej, tak snad....

felinka
3. feb 2011

@michell Ahoj, vitaj 🙂

michell
3. feb 2011

@felinka ahoj dakujem za privitanie

michell
3. feb 2011

@rakovcanka tak to ti verim ze to bolo sklamanie ja keby mi tyzden meskala tak by som si tiez uz urcite namyslala a mala priznaky 🙂 uz sme raz take 😉

rakovcanka
3. feb 2011

@michell no a hlavne ked to veeelmi chces.... 🙂 ja som si aj test dokonca robila, sice ukazal ze nie som, ale aj tak som si myslela...ze mozno snad 🙂

michell
3. feb 2011

@rakovcanka asi tak by som reagovala aj ja,ako dlho sa snazite?

felinka
3. feb 2011

@jafnka no pekne... ked krvacat, tak poriadne... 😖
Drz sa, ja som kedysi pocula taku mudru vetu - nenadavajme na menzes, prave vdaka tomu cyklu mozme mat deti 🙂 viem, ze teraz ta to asi nepotesi, ale treba mysliet pozitivne! Drzim palce, snad to uz najblizsie vyjde! 🙂

rakovcanka
3. feb 2011

@michell no ja uz dlho :P ale manzel nejako nechcel..az pred vianocami si prestal "davat pozor" a som dufala,ze mozno sa podari..sa hovori, ze stastie praje zaciatocnikom tak som dufala...no takze cca 2 mesiace

michell
3. feb 2011

@rakovcanka aj my 2 mesiace 🙂

jafnka
3. feb 2011

@felinka ďakujem. tak bol to len prvý mesiac snažilkovania tak by to bol asi zázrak keby sa zadarilo, no aj tak...
@rakovcanka tak držím palce aby si sa nám čo najskôr chválila s //

rakovcanka
3. feb 2011

@michell tak to ma potom chapes 🙂 inak mas kraaasnu dcerku 🙂 po mamine cela :P
@jafnka dakujeme ... mozno sa budeme chvalit obe sspolocne 🙂)

ewelly
3. feb 2011

Ahoj holky.Po delší době se zase hlásím 🙂.Tak mrška skončila,tak jedeme nanovo 😀

michell
3. feb 2011

@rakovcanka dakujem,v albume mam fotky ked bla este malinka uz je velka kocka ma 3 rocky pridam neskor aj aktualne fotky,som rada ze som nasla tuto temu

jafnka
3. feb 2011

@rakovcanka tak to by bolo super 🙂

veronkaj
3. feb 2011

až teraz som našla túto diskusiu beriete ešte medzi seba aj keď už je február???

my sme sa síce začali snažiť už ku koncu minulého roka a stále nič takže verím tomu, že sa to hádam v roku 2011 podarí

mysti
3. feb 2011

@michell ahoj michell, ja som tiez vcera dostala, a tak som dufala...no co uz, snad februar bude lepsi... 😀 uvidime...

mysti
3. feb 2011

@veronkaj ahoj, jasne, ze berieme, tu je vitana kazda osobka-snazilka 😉 ako sa Ti dari?