icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

chaluha
3. feb 2011

@jafnka Dakujem som, rada,ze ste ma prijali.. 🙂 😉 jasne super a co najskor hadam najdeme // 🙂

mysti
3. feb 2011

@solinkarka
@jafnka kočky, bodaj by ste mali pravdu...ze by sme mali same novembrovčatá... 😀 uvidime, snad sa nam to naozaj podari...
my ideme s partiou na ples v sobotu, tak sa tesim, sa kus odreagujem 😀

jafnka
3. feb 2011

@mysti na plese som bola zatiaľ iba raz, ale hádam si to ešte dakedy zopakujem. ja sa idem cez víkend objedať lebo moja babka robí šišky, mňam. v novembri bude dobrý dátum 11.11.11 🙂

yvetta
3. feb 2011

@mysti - ahojky tak konecne som sa trosku odtrhla z prace a mozem napisat 😀 ja tiez mrchujem no co uz, ale my sme este nechceli 😅 mne uz je jedno ktory mesiac to bude hlavne nech to potom aj niekedy bude 😅 keby som sa zamerala len na jeden mesiac tak to nebude nikdy 😝 inak aj ja by som chcela oktober, november, ale to uz nestiham, kedze snazim sa zaciname az v maji 😉

jafnka
3. feb 2011

@chaluha sofia znamená múdrosť, však?

chaluha
3. feb 2011

ano prosim 🙂 hadam tak aj bude 😀

chaluha
3. feb 2011

@jafnka kedy chcete babo??alebo uz pracujete?ja -my by sme chceli zimne..Sofi je letna ,tak nech si vyskusame aj zimne 🙂 obliekanie a kocikovanie

jafnka
3. feb 2011

@chaluha tak my sa snažíme prvý mesiac, ale žiaľ neúspešne nakoľko som včera dostala mrchu... nám je vpodstate jedno či bude zimné alebo nie keďže ešte nemáme žiadne, hlavne aby bolo a bolo zdravé. ale ak by som si mohla vybrať tak asi jesenné alebo jarné

chaluha
3. feb 2011

jaaj no my to berieme,ze ako to pride,ale ja si zelam ,aby to uz vyslo tento mesiac..iank antik.uz nejem od novembra.jasne mas pravdu,nech je len zdrave,no uz nam je dane ..co sa ma stat,sa stane ☹ dobre-aj zle 😒 ja mam na mrsku este cas asi tak 14dni,tak uvidime,neboj,nebud smutna,mrska prejde a sup na to ..papas ak kys.litovu??ja ano asi mesiac tak uvidime,ci sa objavia //krasne ciarky 😉 musim sa vzdialit,mala uz neobsedi,ideme von,neskor sa ozvem a nech mrska uz aj konci 😖

mysti
3. feb 2011

@yvetta jasne, ani my by sme sa nechceli akoze upnut len na jeden mesiac, len nech to uz je, lebo cim sa dlhsie nebude darit, tym ma to bude viac stvat!!!!! 😠 😠 😠

yvetta
3. feb 2011

@mysti - tak ja sa na to tak nechcem upnut - budem sa snazit to brat v pohode tak uvidime ako mi to pojde 😀

dayanka
3. feb 2011

@solinkarka drziiiiim palce. 🙂 Clovek nikdy nevie ako sa podari. 😉
@chaluha vitaj. 🙂 Jeeeej ty cches miminko uz tak skoro? Je vam smutno? 😉 😉 😉

meduela
3. feb 2011

ahojte, čo nového?? ja som teraz v plodnej fáze 🙂

raza
3. feb 2011

@veonka ďakujem, poviem doktorke o pankrease, uvidím čo mi povie... inak, zajtra idem svojej doktorke a v pondelok si zoberiem volno v práci, lebo neverím, že by som sa zajtra stihla vybaviť..
stále to neznesiteľne bolí... ale to keď budem brať lieky, nevadí to bábu ak otehotniem???? 😲

lianka7
3. feb 2011

Ahojte babenky,vítam aj nové snažilky 😉 Ja som nejaká nascípaná,zajtra nas caka cesta ku svokrovcom a zacinaju mi plodne dni...musim sa nejako pozviechat,ved musime snazilkovat s manzelíkom 🙂

raza
3. feb 2011

@lianka7 no veď to, že o chvílu sú tu plodné dni a ja som nachladnutá a zajtra utekám po vyšetreniach s bolesťami.. 🙄 😢

lianka7
3. feb 2011

@raza Mam ten isty problem,mm ma uz zasobuje cajikmi a kvapkami do nosa...a ake mas bolesti moja??? 😒 Predovulkove?

raza
3. feb 2011

@lianka7 ach, keby také... reže ma okolo pupka, nechápem čo je to, ale trvá to od pondelka, bolí to jak hovado takže zajtra frčím doktorke.. 😠

lianka7
3. feb 2011

@raza Fuuuu,nic prijemneee 😒 Budem drzat prsty,aby to nebolo nic komplikovane...aby si sa mohla rychlo vrhnut na snazilkovanie 😉

raza
3. feb 2011

@lianka7 ďakujem, dám vedieť, ako som dopadla.. dobrú holky

chaluha
3. feb 2011

@dayanka ajoj dakujem za prijatie..jasne uz aj teraz a keby bolo namne a boli by korunky,tak adoptujem dalsich 100deti 🙂

chaluha
3. feb 2011

@jafnka 😀 😀 😀 😀 😀

chaluha
3. feb 2011

@dayanka ano ano.inak aby ak dakomu omylom napisem,sa necudujte moc som neni vtych to forach z behla 😠 😎 a nestiham vas vsecky registrovat ,ale posnazim sa polepsit,zelam vam peknucky vecer 🙂 ,plny vasne a ..necham na vas 😀 😝

jucuska
3. feb 2011

Ahojte, pridávam sa k vám do témy...s priateľom sa zosobášime v auguste a po tom, sa pustíme do roboty 😉 Uvidíme, ako dlho sa budeme snažiť- môže sa stať, že otehotniem hneď na prvý krát? 😅 Neviem si ani predstaviť cca kolko trva "snazenie" väcsiny parov?Ja som nebrala/neberiem antikoncepciu, pretoze som sa bala, ze po jej vysadeni nebudem vediet otehotniet...mate nejake skusenosti?

raza
3. feb 2011

áááá, babule, tak ja som si vyguglila to moje ,,rezanie v okolí pupka" a vyšlo mi, že by som mohla mať zápal slepého čreva!!! šak mňa asi šlahne! normálne čil jak histerka budem!! asi som sprostá, ale ja sa budem báť aj zaspať, že čo keď mi praskne, alebo čo.... už nech je zajtra a som u doktorky...

raza
3. feb 2011

@jucuska ahoj, vitaj, no, pýtala si sa, či sa to môže podariť na prvý krát, alebo koľko to trvá... to je rôzne.. mne sa prvé tehotenstvo podarilo na prvý krát, no teraz sa snažíme od septembra a nič ☹

jafnka
3. feb 2011

@raza ahoj. tak mne vyberali slepák keď som mala 4 roky. večer ma zobrali a v noci hneď rezali a na druhý deň som už behala po nemocnici a nazerala starým ľuďom do izieb, že kto mi dá akú maškrtku 😀

janielik87
3. feb 2011

@felinka Mna zahranicie lakalo, kym som bola mladsia a nechcela som rodinu...a tiez som nemala nikoho, s kym tu rodinu mat 🙂 Ale teraz si uvedomujem vela veci. Moja mama raz povedala, ze sa zamyslala nad uspesnymi dcerami svojich kamaratok, ktore vystudovali a vydali sa niekde do USA alebo tak..a ze ich aj svoje vnucata tie kamaratky vidia raz do roka. A potom tie kamosky, ktore mali "menej uspesne" deti a ostali len za humnami, alebo v rodnej obci 🙂 a ze tie vidi vnucata kocikovat kazdy den s usmevom na tvari. Takze rodina...je pre mna dost dolezita. 🙂 Ale ostat chcem v BA, lebo manzel tu ma pracu a teraz uz tu budeme mat aj bytik.

janielik87
3. feb 2011

@rakovcanka 🙂 no nejako bolo, nejako bude... 🙂 sikovna ako sikovna, mrzi ma, ze uz nemam rok po skole a nepracujem...ze len teraz koncim. Ale tak, co sa da robit. Mozno predsalen budeme cakat s tym snazilkovanim dlhsie, ako by som chcela. :(( Takze babo na Vianoce sa nekona :( Ale co uz, hlavne ze raz bude...snad.

z.vrablova
3. feb 2011

pekny vecer vsetkym... zaujimava tema... ak dovolite, rada sa pridam... S manzelom by sme chceli popracovat na druhom babatku o nejake 2 mesiace, trosku s rozumom, kedze som si len od vcera zacala platit DNP... Mame doma 1,5 rocnu slecnu. Prve tehu som nemala bezproblemove, naopak, porod komplikovany, ale verim, ze pri druhom tehu si bruskate chvile uzijem lepsie... Vsetkym snazilkam, aj tehulkam drzim palceky... Najblizsie dni sa vas pokusim docitat... 😉