2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@veronika002 to bola len taká historka na odreagovanie, ale asi moc nezabrala
@jafnka :o) ďakujem
@veronika002 a prajem rýchle uzdravenie
zelam vam pekny dnik ,rychle uzdravenie,rychle skoncenie mrsky a sup na sexik a pak kuk // 🙂 dobre som to napisala?tak hore hlavu,my to zmakneme a len tak nas nic nepolozi,nadej umiera posledna a my ju mame kazdy mesiac,ja verim,ze tento mesiac mrska nedorazi a najdem //ciarky a ....ved viete 😀 🙂
Ahojte, tak ja sa pridam k vam v tejto teme...my zaciname prave teraz, pred par tyzdnami som vysadila tabletky a zatial bez stresu sme sa rozhodli, ze uvidime co na nase plany povie priroda 🙂
Je nam inak jedno, kedy sa babatko narodi, ja som nechcela pannu, co uz nestihame a tak ostatne nechame ako bude...
@janielik87 neboj bude...my asi tiez odlozime snazilkovanie asi o dva mesiace..mozno viac...lebo sa nejako zacali kaslat vsetky mozne veci co sa dali...aj s prestavbou domceka to ide pomalsie..stale nejake komplikacie
@rakovcanka :( to poznam, same komplikacie. My akurat ideme do banky, kvoli uveru. Malo by to byt ok, ale aj tak drzte palce. Nejak sa to poriesi. 🙂 Len skoda, ze neovplyvam prave trpezlivostou...
@janielik87 no tak do drzim palceky..my zatial fungujeme bez uveru,ale tiez to vidim ako riesenie...takze drzime drzime nech to vyjde
😵 vysledky su v poriadku 😵 😵 mozme ist na to 😀 😀
@mysti - ja mam kamosov narodenych oktober, november a aj ich deti 😀 a manzel s braskom je 24. oktober. 😅
inak a co v praci - mne povedal vcera kolega, ze ma tusenie ze uz chceme baby a to o tom nikto nevie som nechapala ako to uhadol - no som bola v soku 😲 , lebo vie to len manzel a vy tu tak nechapem ci bude vestec 😀
@yvetta vidis, on bude naozaj nejaky bosorka...u nas v praci to vie iba jedna kamoska (a ta robi u mna, je mi do rodiny trosku), takze pohodka 😀 a doma u nas nikto... uz sa neviem dockat buduceho tyzdna, musim este pokukat nejaky stranky a precitat nejake rady, ze ako by sa to mohlo najlepsie podarit 😀
nedávno sme tu rozoberali, že nám vadí keď sa nás ľudia pýtajú otázky typy - a kedy bude bábo? nie si už tehotná? a pod. teraz som čítala diskusiu, v ktorej babenky rozoberali toto isté. jedna baba písala, že ona na otázku, či už pracujú na mimi odpovedala - Proč se ptáš? Chceš nám asistovat u výroby? táto odpoveď sa mi veľmi páči 🙂
@janielik87 Drzim prsty,aby stte dobre pochodili v banke....my sme si tiez kvoli uveru uzili svoje.Lebo mm nemal dohodu na dobu neurcitu,ale len na zastupovanie...na nervy 😖
Tak dnes nasadím 3 - dňové antibiotiká a potom už môžem vyliečená začať pracovať na bábätku.... :o)))) Aspoň poitívna správa, keď ledva dýcham... :o)))
ahojte 🙂
Ahojte, tak dnes mi končí mrcha-( která teda měla asi 2týdny spoždění(no mám to nepravidelné, takže odhaduju),ale i tak došla 49DC a já jsem už myslela, že se to konečně po 8měsících podařilo. Doknce jsem si vsugerovala i příznaky a teploty,ale test se obalamunit nedá a když už jsem měla jít k doktorce a u posledního digitálního testu jsem si konečně uvědomila,že nic, tak mrcha přišla. Já musím začít myslet na něco jiného.
@jafnka a jak jsi psala Valentýn to tento měsíc jistí. 😀
@veronika002 brzy se uzdrav ať snažilkování vyjde. Já jsem teď vždycky po ovulce dostala pořádnou rýmu a kašel a byla jsem tak slabá, že nemohlo zadařit, tak teď už preventivně do sebe láduju vitamíny ať mě to teď zase nezkolí
rychle uzdravenie snazilky .. 🙂 a uz nech je takto za tyzden ☹ 🙂
ahojte kočky 🙂 človek tu neni skoro dva dni a hned tu pribudnu nové tváre,ktore vítam medzi nami 😀 a kopec stranok na čitanie 😒 čo ale pri malej stihať nebudem.. My sa chystame zajtra snažilkovať s drahym o 106 😅 akurat mi na večer vyšiel pozitivny ovulačny test, tak zajtra by mala byť ovulka.. a ide sa na to 😵 Len keby človek nebol každy den taky unaveny a vystresovany..trošku nam stupol adrenalin na večer, malá si strčila nevypukany pukanec do nosa tak sme utekali na pohotovosť ale našťastie som jej to ešte vo vyťahu vybrala a ona sa cely čas len rehotala 😅

@yvetta tesim sa na buduci tyzden a velmi a teraz si s muzom musime dat naozaj "zalezat" 😀 snad to uz vyjde, a budeme mat nase vysnivane novembrove babo 😉