icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

mysti
4. feb 2011

@yvetta tesim sa na buduci tyzden a velmi a teraz si s muzom musime dat naozaj "zalezat" 😀 snad to uz vyjde, a budeme mat nase vysnivane novembrove babo 😉

jafnka
4. feb 2011

@veronika002 to bola len taká historka na odreagovanie, ale asi moc nezabrala

veronika002
4. feb 2011

@jafnka :o) ďakujem

jafnka
4. feb 2011

@veronika002 a prajem rýchle uzdravenie

chaluha
4. feb 2011

@jafnka jeej zlaty to chlap,drzim palceky .. 🙂

chaluha
4. feb 2011

zelam vam pekny dnik ,rychle uzdravenie,rychle skoncenie mrsky a sup na sexik a pak kuk // 🙂 dobre som to napisala?tak hore hlavu,my to zmakneme a len tak nas nic nepolozi,nadej umiera posledna a my ju mame kazdy mesiac,ja verim,ze tento mesiac mrska nedorazi a najdem //ciarky a ....ved viete 😀 🙂

chirabell
4. feb 2011

Ahojte, tak ja sa pridam k vam v tejto teme...my zaciname prave teraz, pred par tyzdnami som vysadila tabletky a zatial bez stresu sme sa rozhodli, ze uvidime co na nase plany povie priroda 🙂
Je nam inak jedno, kedy sa babatko narodi, ja som nechcela pannu, co uz nestihame a tak ostatne nechame ako bude...

rakovcanka
4. feb 2011

@janielik87 neboj bude...my asi tiez odlozime snazilkovanie asi o dva mesiace..mozno viac...lebo sa nejako zacali kaslat vsetky mozne veci co sa dali...aj s prestavbou domceka to ide pomalsie..stale nejake komplikacie

janielik87
4. feb 2011

@rakovcanka :( to poznam, same komplikacie. My akurat ideme do banky, kvoli uveru. Malo by to byt ok, ale aj tak drzte palce. Nejak sa to poriesi. 🙂 Len skoda, ze neovplyvam prave trpezlivostou...

yvetta
4. feb 2011

@chirabell - preco si nechcela pannu? 😀 ja si napr. s pannami moc nerozumiem 😕 neviem preco 😅
@mysti - novembrove by bolo super je to moj oblubeny mesiac bud oktober, alebo november 😅

rakovcanka
4. feb 2011

@janielik87 no tak do drzim palceky..my zatial fungujeme bez uveru,ale tiez to vidim ako riesenie...takze drzime drzime nech to vyjde

mysti
4. feb 2011

@yvetta aj moj mesiac je november, mame tam narodka ja+manzel, moja segra+jej priatel, ja som 14, segrin priatel 15, segra je 22 a manzel je 24.novembra...takze by bolo fakt super, keby aj babo bolo novembrove 😀

mandm
4. feb 2011

😵 vysledky su v poriadku 😵 😵 mozme ist na to 😀 😀

yvetta
4. feb 2011

@mysti - ja mam kamosov narodenych oktober, november a aj ich deti 😀 a manzel s braskom je 24. oktober. 😅
inak a co v praci - mne povedal vcera kolega, ze ma tusenie ze uz chceme baby a to o tom nikto nevie som nechapala ako to uhadol - no som bola v soku 😲 , lebo vie to len manzel a vy tu tak nechapem ci bude vestec 😀

mysti
4. feb 2011

@yvetta tak kolega dobre - on bude nejaky carodejnik.... 😀 a co si mu povedala?

yvetta
4. feb 2011

@mysti - no som sa tvarila, ze ja deti este tak 100 rokov nechcem 😀 . nechcem aby o tom vedel niekto z prace 🤐 inak som ani slovkom nehovorila o detoch nikdy v praci nikomu a naraz kolega taka hlaska 😀

mysti
4. feb 2011

@yvetta vidis, on bude naozaj nejaky bosorka...u nas v praci to vie iba jedna kamoska (a ta robi u mna, je mi do rodiny trosku), takze pohodka 😀 a doma u nas nikto... uz sa neviem dockat buduceho tyzdna, musim este pokukat nejaky stranky a precitat nejake rady, ze ako by sa to mohlo najlepsie podarit 😀

jafnka
4. feb 2011

nedávno sme tu rozoberali, že nám vadí keď sa nás ľudia pýtajú otázky typy - a kedy bude bábo? nie si už tehotná? a pod. teraz som čítala diskusiu, v ktorej babenky rozoberali toto isté. jedna baba písala, že ona na otázku, či už pracujú na mimi odpovedala - Proč se ptáš? Chceš nám asistovat u výroby? táto odpoveď sa mi veľmi páči 🙂

yvetta
4. feb 2011

@jafnka -je to celkom sranda odpoved nas sa na to az tak vela ludi nepyta....ja hovorim odpovede podla toho ako sa mi to hodi 😀 a podla toho kto sa ma na to pyta 😝

raza
4. feb 2011

@jafnka ahoj, tak si predstav, že aj môj muž minule kúpil figy a behom doobeda všetky požral, s tým istým odôvodnením ako tvoj muž 😀 😀 😀

lianka7
4. feb 2011

@jafnka Jeeej,taa odpoved sa mi velmi paci,asi ju budem uplatnovat aj ja 🙂

lianka7
4. feb 2011

@janielik87 Drzim prsty,aby stte dobre pochodili v banke....my sme si tiez kvoli uveru uzili svoje.Lebo mm nemal dohodu na dobu neurcitu,ale len na zastupovanie...na nervy 😖

veronika002
4. feb 2011

Tak dnes nasadím 3 - dňové antibiotiká a potom už môžem vyliečená začať pracovať na bábätku.... :o)))) Aspoň poitívna správa, keď ledva dýcham... :o)))

jafnka
4. feb 2011

@raza 😀 😀 😀

michell
4. feb 2011

ahojte 🙂

jutu07
4. feb 2011

Ahojte, tak dnes mi končí mrcha-( která teda měla asi 2týdny spoždění(no mám to nepravidelné, takže odhaduju),ale i tak došla 49DC a já jsem už myslela, že se to konečně po 8měsících podařilo. Doknce jsem si vsugerovala i příznaky a teploty,ale test se obalamunit nedá a když už jsem měla jít k doktorce a u posledního digitálního testu jsem si konečně uvědomila,že nic, tak mrcha přišla. Já musím začít myslet na něco jiného.
@jafnka a jak jsi psala Valentýn to tento měsíc jistí. 😀

@veronika002 brzy se uzdrav ať snažilkování vyjde. Já jsem teď vždycky po ovulce dostala pořádnou rýmu a kašel a byla jsem tak slabá, že nemohlo zadařit, tak teď už preventivně do sebe láduju vitamíny ať mě to teď zase nezkolí

jutu07
4. feb 2011

@jafnka to je pěkné, že tvůj manžílek na sebe tak myslí.(myslím ty fíky) To já do svého láduju Zinek a C. Někde jsem četla, že zinek napomáhá pro zlepšení tvorby spermií a C na pohyblivost,ale možná to bylo opačně už nevím 😀

chaluha
4. feb 2011

rychle uzdravenie snazilky .. 🙂 a uz nech je takto za tyzden ☹ 🙂

jafnka
4. feb 2011

@raza bola si u tej doktorky?

erika3011
4. feb 2011

ahojte kočky 🙂 človek tu neni skoro dva dni a hned tu pribudnu nové tváre,ktore vítam medzi nami 😀 a kopec stranok na čitanie 😒 čo ale pri malej stihať nebudem.. My sa chystame zajtra snažilkovať s drahym o 106 😅 akurat mi na večer vyšiel pozitivny ovulačny test, tak zajtra by mala byť ovulka.. a ide sa na to 😵 Len keby človek nebol každy den taky unaveny a vystresovany..trošku nam stupol adrenalin na večer, malá si strčila nevypukany pukanec do nosa tak sme utekali na pohotovosť ale našťastie som jej to ešte vo vyťahu vybrala a ona sa cely čas len rehotala 😅